SEURAAVAT RAVIT: Toto4 | 04.07. | klo 18.00

Miten pääset osakkaaksi?

Miten pääset I.P. Valon omistajaksi?

Uusien osuuksien myynti on päättynyt!


I.P. Valo - Pohjois-Karjalan oma Valo

I.P. Valo on vuonna 2010 syntynyt suomenhevonen, joka on ammatiltaan ravihevonen. Hevosta valmentaa nuori, nousujohteisesti urallaan edennyt ja palkittu juukalainen Markus Porokka. Valon voisi sanoa olevan kuninkaallista sukua, sillä sen isä I.P. Lento on osallistunut kuninkuuskilpailuihin kolmesti ja kolmas emä I.P. Vipotti on puolestaan kolminkertaisen ravikuningattaren I.P. Vipotiinan emä. Valo on hieno ja näyttävä tamma, joka kuluneen vuoden aikana on kehittynyt mukavasti ja omistajiensa iloksi väläytellyt lahjojaan myös raviradoilla.

Koelähdön I.P. Valo suoritti 12.6.2015 ajalla 34,9ke ja kilpailu-uransa Valo aloitti heti koelähdön jälkeen kesäkuussa. Syksy 2015 pidettiin huoltotaukoa ja paranneltiin sitkeää virustautia. Vuoden vaihteessa kaikki alkoi olla mallillaan ja tähtäin asetettiin kilpailukauteen 2016. Tällä hetkellä tamman ennätys kirjataan lukemilla 35,0ke ja uran kuudesta startista puolet ovat päättyneet toto- tai rahasijaan. Valmentajan sanoin: "Mie uskon kovasti tähän hevoseen ja, kunhan kaikki on kunnossa niin saadaan vielä jotain aikaan."

I.P. Valon omistaa Talli Valoilmiö, joka on jaettu 400 osuuteen (100 €/kpl). Osuus kattaa hevosen ostohinnan lisäksi kaikki kulut vuoden 2016 loppuun asti. Tämän jälkeen kimpalla on mahdollisuus jatkovuosille vuosi kerrallaan ja osuusmaksu on tällöin n. 60 euroa / vuosi, riippuen jatkavien osakkaiden määrästä.

Talli Valoilmiön tavoitteena on tuoda hevosenomistajuutta ja raviurheilua tunnetuksi Pohjois-Karjalassa ja myös ympäri Suomen. Kimppaomistaminen antaa mahdollisuuden hevosenomistamiseen ilman suuria kuluja tai riskejä. Talli Valoilmiö ja I.P. Valo haluavatkin tarjota ennen kaikkea iloa, Valoa ja elämyksiä - mukavassa porukassa harmit tuntuvat pienemmiltä ja ilo moninkertaistuu!

Täältä Joensuun raviradan sivuilta löydät I.P. Valon kuulumisia, kuvagallerian sekä kimpan säännöt. Valolla on myös omat Facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/ipvalo. Näitä sivuja pääset lukemaan, vaikka et itse olisikaan liittynyt Facebookiin. Twitteristä Valon löytää tunnisteilla @ValopaatI ja #IPValo.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!