Uutiset

27.06.2018

K-Plussa-ravit 2.7. aloittavat Linnunlahden huiman heinäkuun

Linnunlahden ravirata

Heinäkuu on pian täällä ja Linnunlahdella tapahtuu!

 

K-Plussa-ravit

Raviantia parhaimmillaan nähdään jo 2.7. maanantaina, jolloin ravataan K-Plussa-ravit. Näissä raveissa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle jo ensimmäisestä ponilähdöstä klo 17:30 alkaen. Mukana mm. keppihevoslähtö, poniratsastusta ja pomppulinna perheen pienemmille. Raveissamme myös lapsiparkkipalvelu Lasten Hevosmaailmassa katsomorakennuksen alakerrassa. Ravien 11 jännittävän lähdön ja ponilähdön lomassa nautitaan Linnunlahden ruoka- ja juomapuolen antimista ravintolakatsomossa ja terassiravintolassa. Lisätietoja raveista sekä käsiohjelma ja hieman myöhemmin ilmestyvät vihjeet löytyvät ravitapahtuman sivuilta yllä olevasta linkistä.

Ilosaarirock

Heinäkuutamme värittää perinteisesti myös Ilosaarirock ja tässä yhteydessä muistutettakoon vielä, että ravirata ja varikkoalue ovat pois hevosväen käytöstä 8. - 18.7. välisenä aikana. Toki jos baanallemme oikein ikävä iskee, niin rokkialueelle telttailemaan eikun vain!

Ravifutiksen SM ja T76-iltaravit

Heinäkuumme huipentuu komeasti toista kertaa Linnunlahdella pelattavaan ravifutiksen SM-turnaukseen ja samana päivänä illalla ajettaviin Toto76-raveihin. Turnaus starttaa lauantaiaamuna klo 9:00 13 joukkueen voimin raviradan keskikentällä. Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy ja keskikentän kisakioski ja terassiravintola palvelevat myös yleisöä tapahtuman ajan. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään sivuillemme heinäkuun edetessä.

T76-iltaravit saavuttivat viime kesänä suuren suosion ja Linnunlahdella kauniista kesäillasta ja valtakunnan ykkösraveista nauttimassa nähtiin runsaslukuinen yleisö ja kilpailemassa hieno kattaus ravihevosia. Päivän päälähtönä nähdään toista kertaa ajettava suomenhevosten Kuusivuotiskunkku.  Viime vuonna paras kuusivuotias oli maakuntamme kasvatti Tähen Toivomus. Kuka on kunkku tänä vuonna?

 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Linnunlahdelle!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä