Uutiset

17.12.2018

Joulutunnelmaa raveissa - Linnunlahden ravikausi päättyy Pamaus-raveihin tiistaina 18.12.

Kaksin gaalaan

Kauden 2018 viimeiset ravit ravataan Linnunlahdella 18.12. tiistaina klo 18:00 alkaen. Paikalle kannattaa saapua kuitenkin jo hyvissa ajoin, etenkin perheen nuorempien kera. Joensuun Ravinuorten pikkujoulut käynnistyvät joulukulkueella klo 17:30 alkaen ja Keski-Karjalan Hevosystäväinseuran pikkupamaus -lähdössä kilpailevat ponit klo 17:40 alkaen.

4-6-vuotiaiden kylmäveristen Pamaus-lähdössä JAAJO hakee jo kolmatta peräkkäistä voittoaan. Lämminveristen avoimessa lähdössä kohtaavat maakuntamme menestyjät IDA'S OWEN ja MINTO'S DAISY STAR monen kovan kilpakumppanin kera. Linnunlahdella nähdään myös uransa päättävä ICEMAN. Lämminveristen kilpailuoikeuden päättyessä 12-vuotiaana Icemania odottaa lokoisat eläkepäivät ratsuhevosen hommissa. Ponilähdössä ja kymmenessä ravilähdössä riittää jännitettävää ja suuria tunteita koko tiistai-illan ratoksi!

Ravintolakatsomossa tarjolla herkullinen joulumenu seisovasta pöydästä ja niin Ravinuorten pikkujouluväki kuin sisäänkirjoituksessa hevosten taustajoukot pääsevät lämmittelemään glögillä. Ravintolakatsomosta löytyy myös jouluista markkinatunnelmaa koululaisten Jouluputiikista, jossa myynnissä leivonnaisia mm. kakkuja ja karjalanpiirakoita, joulukortteja ja joululahjoja sekä arpajaiset! Lasten Hevosmaailma kutsuu touhuamaan ja tarjolla myös maksullista lapsiparkkipalvelua.

Lisätietoa, ravintolakatsomon menu ja käsiohjelma löytyy sivuiltamme täältä! Vihjeet ovat luettavissa viimeistään ravipäivänä! Liput 5 €, Hevosenomistaja-kortilla ja alle 16-vuotiaat maksutta.

 

Lämpimästi tervetuloa Linnunlahdelle!

 

 

Gaalatarjous - kaksin gaalaan

Vuoden viimeisissä raveissa paketoidaan ravikausi myös liigavoittajien osalta - kuka on Linnunlahden voitoikkain kuski? Ohjastajaliigan aikaisemmat sankarit löydät myös sivuiltamme. Tuttuun tapaan liigamenestyjät maakuntamme parhaiden hevosten ohella palkitaan Pohjois-Karjalan Ravigaalassa 12.1.2019.

Näissä raveissa 2 ravigaalan illalliskorttia yhteishintaan 50 € (norm. 30 €/kpl). Hanki sisäänpääsy ajoissa alkuvuoden parhaisiin bileisiin - vaikka ystävälle joululahjaksi! Tarjous voimassa vain 18.12. raveissa paikan päällä. Liput lunastettavissa käteiselle raviradan toimistolta.

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä