Uutiset

28.03.2019

Ravisää & kevään harjoitusravikalenteri

Joensuun ravit

Ratatiedote

Kevät etenee ja kelit paranee! Linnunlahden raviradan pinta kuivuu tällä hetkellä hyvää vauhtia. Ilman poikkeamia säätilassa ravirata on viikonlopun koittaessa hiittikunnossa (joskaan ei vielä ennätyskunnossa).

Varikolla viemäreitä on avattu ja lumen sulamista aviteltu, vaan siellä liikkumiseen ja kopin kiskomiseen tarvitset vielä nelivetoa, taitavia ajolinjoja ja jalkaan kumpparit, sillä sen verran pehmyttä ja märkää varikon puolella vielä on. Jos ravisää askarruttaa, pirauttele toimistollemme perjantaina virka-aikaan ja saat tilannetiedot tuoreeltaan.

Myös sivuiltamme kohdasta Ajankohtaista > Ravisää löytyy infoa rataolosuhteista pääsääntöisesti raiven alla vaan tarvittaessa näin muutoinkin.

 

Kevään harjoitusravit

Harjoitusravipäivät keväälle on nyt julkaistu. Harkkarikausi aloitellaan huhtikuun 11. päivänä ja se jatkuu aina kesäkuulle asti seuraavin päivämäärin:

TO 11.4. klo 18:00
LA 27.4. klo 12:00
TI 7.5. klo 18:00
TI 21.5. klo 18:00
TI 4.6. klo 18:00
KE 19.6. klo 18:00

 

Tuttuun tapaan sarjat tulevat löytymään ja ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Heppa-järjestelmän kautta. Harjoitusravipäivät, sekä lähempänä ajankohtaa myös niiden lähtölistat, sekä kaikki muutkin Linnunlahden tapahtumat löytyvät myös tapahtumakalenteristamme Ajankohtaista > Ravit ja tapahtumat.

Pyydämme huomioimaan, että poikkeukset ovat mahdollisia esimerkiksi keliolosuhteiden vuoksi. Harjoitusravit toteutuvat, jos ilmoittautuneita valjakoita on vähintään 25. Huomioithan myös, että harkkarit toteutetaan pitkälti talkoohengellä, joten kiitos, että huolehdit varikon siisteydestä yhdessä kanssamme!

Lisätietoa harjoitusraveistamme ohjeiden kera löydät täältä! Mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme.

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä