Uutiset

29.07.2019

Pohjois-Karjalasta 4 edustajaa Lahden Kuninkuusravien pääkilpailussa - fanipaitoja saatavilla

Piskon Pouta Joensuussa

Kuva: Piskon Pouta voittajana Joensuussa 1.7.2019 (Valokuva: Aada Pölönen / Joensuun Ravirata)

 

Kuninkuusravit ravataan Lahden Jokimaalla tulevana viikonloppuna 2.-4.8.2019. Tämä vuosi on maakunnallemme historiallinen, sillä Pohjois-Karjalasta on peräti neljä edustajaa pääkilpailuissa: oriit VIXEN ja VÄLKYN TUISKU Juuasta sekä tammat PISKON POUTA Rääkkylästä ja POIKOLAN NEITO Lieksasta.

Maakuntamme kovan nelikon lisäksi kaksi Rautiaisten Tallin kasvattia, Rapin Aatos ja Tähen Toivomus kilpailevat kuninkuudesta. Pohjois-Karjalassa eletäänkin tällä hetkellä melkoista kuninkuusravihuumaa, sillä maakunnallamme ei ole tammojen puolella ollut edustusta 14 vuoteen, ja olemme myös ainoa maakunta, josta ei ole tullut kuninkuusravihistorian aikana ainoatakaan kuningasta tai kuningatarta. Tänä vuonna yrityksen puutteesta ei voi ainakaan moittia - mahtava kunkkariviikonloppu tulossa!

Joensuun Ravirata toivottaa osallistujille tsemppiä matkaan ja elämyksellistä kunkkariviikonloppua kaikille!

 

Fanipaidat

Tunnusta ja kannusta Pohjois-Karjalan väreissä pukeutumalla fanipaitaan! Hevosten taustajoukoilla on myynnissä t-paitoja hintaan 15 €/kpl. Vixenin  t-paitoja voi tiedustella Markus Porokalta ja Poikolan Neidon t-paitoja Irjalta ja Keijolta. Yhteystiedot saa tarvittaessa Joensuun Raviradan toimistosta, p.  (010) 387 8580.

Välkyn Tuiskun paitoja on vielä joitakin kokoja jäljellä. Näitä voi tiedustella myös raviradan toimistolta. Piskon Poudan fanipaitoja on vielä yksittäisiä kokoja painosta tulossa, joten mikäli olet vielä Poudan paitaa vailla, toimistolta voi tiedustella myös näiden saatavuutta. Poudan fanipaidan raveissa 27.7. tilanneille paidat toimitetaan tämän viikon aikana raviradan toimistolle, ja tilaajille ilmoitetaan toimitusajankohdasta vielä erikseen tekstiviestillä.

 

Lisätietoja Kuninkuusraveista

www.kuninkuusravit.fi

Hippoksen tiedote: Lahden Kuninkuusravien pääkilpailujen osallistujat valittu

Hippoksen tiedote: Rääkkylässä kasvaa huippuhevosia - Taisto ja Mari Rautiaisen kolme kasvattia Kuninkuusravien seppelejahtiin

Hippoksen tiedote: Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen ensimmäisten osalähtöjen lähtöradat selvillä

 

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä