Uutiset

07.08.2019

Ponien Superviikonloppuna 10.-11.8. ravataan Joensuussa Ponikuninkuusravit

Ponikuninkuusravit

Tulevana viikonloppuna vietetään oikeaa Ponien Superviikonloppua, sillä Joensuussa ravataan Ponikuninkuusravit ja samaan aikaan Ypäjän Kansalliseen Poninäyttelyyn kokoontuu ponirotujen parhaimmisto. Linnunlahden raviradalla nähdään puolestaan samaan aikaan maamme parhaat kilpaponit ja nuoret raviurheilijat kisaamassa ponikuninkuuksista ja poniruhtinuuksista.

Kilpailu on monen nuoren raviohjastajan ja ponin vuoden kohokohta ja kauden päätavoite. Suomen Hippoksen jutussa 16-vuotias poniohjastaja Oona Halme kertoo valmistautumisestaan Ponikuninkuusraveihin: "Lähdetään metsästämään poneille sitä kirkkainta kruunua". Kahden päivän aikana on luvassa yhteensä 20 tasokasta ponilähtöä, jotka huipentuvat sunnuntaina ponikuninkaallisten seremonioihin.

Lisätietoja ja käsiohjelman sähköinen versio on nähtävissä sivuiltamme TÄSTÄ!

 

Koko perheen tapahtuma

Ponikuninkuusravit eli #meijänponkkarit käynnistyy lauantaina ja sunnuntaina klo 11:00. Molempina päivinä tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 10:00. Edullisella 5 euron perhelipulla Ponkkareihin pääsee koko perhe (1-2 aikuista, 1-4 lasta). Lippuja saa ostettua tapahtuma-alueen porteilta.

Ravien oheisohjelma tarjoaa koko perheelle monenlaista nähtävää ja koettavaa. Mukaan kannattaa varata oma keppihevonen, jolla pääsee halutessaan kisailemaan niin raviradalla kuin esteilläkin tai osallistumaan vaikkapa kouluratsastustunneille. Ihmeteltävänä ja ihasteltavana on koneita ja traktoreita sekä kotieläimiä kaneista vuohiiin. Ponkkari-torilla voi shoppailla yhteistyökumppaneidemme pisteillä sekä tietenkin herkutella ravintolamme, kahviloidemme ja grillin antimilla.

Ponien leikkimielisessä haasteajossa shetlanninponin ohjaksiin tarttuvat Ponkkareiden yhteistyökumppanit ja kummit. Kuinka ensi vuoden Ponikuninkuusravi-isännän Vermo Areenan edustaja ja toimitusjohtaja Heikki Häyhä pärjää mittelössä pesäpalloilija ja raviurheilija Juha Puhtimäkeä vastaan? Kovaa kaksikkoa ennakkoluulottomasti haastamassa ovat myös viihteen monitoimimies Ilja Teppo ja toimittaja Anna Sievälä sekä maskottimme Eri-Lauri. Haasteajo nähdään lauantain ohjelmassa klo 13.35. Tämä on nähtävä paikan päällä!

Lue lisää www.ponikuninkuusravit.fi > Ohjelma ja aikataulu.

 

Tervetuloa Ponkkareihin Linnunlahdelle!

Ponien Superviikonloppu

 

Lisätietoja

Hippoksen tiedote: Ponien Superviikonloppu 10.-11.8.

Hippoksen tiedote: Ponikuninkuusraveissa kilpaillaan myös keppareilla ja haasteajossa

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä