Uutiset

28.10.2019

Kerro miten viihdyit ravitapahtumassa ja anna meille palautetta - osallistut samalla raviaiheisten huippupalkintojen arvontaan

Linnunlahti, palautekysely

Raviradat ja Suomen Hippos haluavat kehittää ravitapahtumia. Auta meitä ja anna palautetta kokemuksistasi ravitapahtumissa, joten jokainen loppuvuodenkin aikana annettu palaute on meile todella tärkeä ja käytämme sitä toimintamme kehittämiseen!

Voit vastata kyselyyn, jos vierailit tapahtumassa yleisönä, kutsuvieraana, hevosenomistajana tai kilpailijana ja antaa palautetta kaikista niistä ravitapahtumissa, joihin osallistut paikan päällä vuoden 2019 aikana. 

Kaikkien vuoden 2019 aikana vastanneiden kesken arvotaan ravielämyspaketit Seinäjoen Kuninkuusraveihin ja Solvallan Elitloppet-viikonlopulle!

  • Viiden hengen kahden päivän VIP-paketti Seinäjoen Kuninkuusraveihin vuodelle 2020.
  • Kaksi kahden hengen Elitloppet-matkapakettia vuodelle 2020 (sis. matkat, majoituksen ja sisäänpääsyn raveihin, matkan tarkempi sisältö julkaistaan syksyllä 2020).
  • Lisäpalkintoja kuukausittain 1.7.–31.7.2019 välisenä aikana vastanneiden kesken arvomme kahden hengen ravintolapaketin voittajan valitsemalle Magic Monday -raviradalle syksyn 2019 tapahtumiin.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä! Linnunlahti kiittää palautteestasi!

 

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä