Uutiset

22.11.2019

Kiitos kuluneesta vuodesta 2019

Joensuun ravirata

Joensuun ravivuosi 2019 päättyy perinteisiin Keski-Karjalan Hevosystäväinseuran Pamaus-raveihin, jonne toivotamme kaikki tervetulleeksi nauttimaan ravitapahtumastamme ja ravintolamme joulupöydän antimista. On tullut aika kiittää kaikkia asiakkaita, hevosten taustajoukkoja, ohjastajia, yhteistyökumppaneita, sekä koko raviradan henkilökuntaa mukavasta ravivuodesta 2019.

Kuluvan vuoden aikana olemme pyrkineet aktiivisesti kehittämään Joensuun ravirataa, sen ympäristöä ja palveluvarustusta. Uusi valjastuskatos ja varikon laajentaminen mahdollistavat entistä toimivammat varikon palvelut, sekä valjastuspaikat kaikille kilpailijoille. Ravikauden 2019 aikana olemme ajaneet kaikkiaan kahdeksat kaikki palkitaan ravit ja mahdollisuuksien mukaan jatkamme käytäntöä myös vuoden 2020 aikana.

Vuosi 2019 muistetaan erityisesti nuorisotoiminnan ja poniraviurheilun vuotena. Elokuussa ravatut kaksipäiväiset Ponkkarit kokosivat poniraviurheilun ystävät Linnunlahdelle viihtymään ravinuorten vuoden päätapahtumassa. Linnunlahden Ponkkarit muistetaan hienoista  järjestelyistä, upeasta tunnelmasta ja arvokkaasta työstä nuorisotoiminnan hyväksi. Ponkkareita oli rakentamassa upea ja monilukuinen aktiivien joukko ja myös yhteistyökumppanit löysivät tapahtuman arvot omassa markkinoinnissaan. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Ravikausi 2020 käynnistyy tammikuun 5. päivä ja vuoden kohokohtia ovat T75-ravit maalis- ja heinäkuussa. Kauden 2020 aikana Linnunlahdella kilpaillaan kaikkiaan 20 ravipäivää. Kulunutta ravivuotta kokoonnumme juhlistamaan yhdessä Pohjois-Karjalan Ravigaalassa 7. helmikuuta 2020.

 

Hyvää joulun odotusta ja menestyksekästä ravivuotta 2020!

Pasi Pykäläinen

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä