Uutiset

06.02.2020

Linnunlahti kutsuu - ravigaalaa vietetään 7.2. perjantaina

Pohjois-Karjalan Ravigaala 2019

Pohjois-Karjalan Ravigaala on vakiinnuttanut paikkansa maakuntamme hevosväen yhteisenä juhlana. Vuodesta 2014 alkaen vietetyssä ravigaalassa palkitaan kuluneen ravivuoden Linnunlahden liigavoittajat eli eniten voittoja kerännyt suomenhevonen, lämminverinen ja ohjastaja sekä valmentaja. Ravigaalan perinteisiin kuuluu myös valtakannallisella tasolla maakuntamme menestyjien huomioiminen. Myös positiiviset raviurheiluteot ja pohjoiskarjalaisen raviurheilun ja hevosihmisten näkyminen ovat olleet palkintokategorioissa mukana. Tällaisia palkintoja ovat muun muassa erilliset kunniamaininnat ja Vuoden komeetta -palkinnot, poniraviurheilua unohtamatta. Elämäntyöpalkinto on jaettu kiitoksena Pohjois-Karjalan raviurheilun hyväksi tehdystä työstä. Lisäksi Pohjois-Karjalan Ravinaiset ovat palkinneet Vuoden Hevoshenkilön jo vuosikymmenien ajan. Vuoden Hevosenomistaja -palkinto on jaettu yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistyksen kanssa vuodesta 2018 alkaen. Olemme koonneet sivuille Linnunlahden Ravigaala-historiikin, joten menneiden gaalojen palkitut löydät sivuiltamme TÄÄLTÄ.

Tällä kertaa gaalaa vietetään tulevana perjantaina 7. helmikuuta ja paikkana on tuttuun tapaan raviratamme ravintolakatsomo. Ohjelmassa on ravivuoden 2019 palkitsemiset sekä tietenkin yhteinen illanvietto hyvän ruoan, juoman ja seuran merkeissä. Ovet aukenevat klo 18 ja juhlallisuuksien jälkeen bilebändi Produktio tanssittaa gaalavieraita aina pikkutunneille asti.

Viime vuonna tupa oli täysi ja samat merkit ilmassa on tänäkin vuonna. Illalliskortteja on vielä saatavana raviradan toimistosta ja mikäli ehdit tanssilattialle vasta myöhemmin, ovelta on myynnissä myös sisäänpääsylippuja klo 21:00 jälkeen. Kaikki lisätiedot tämän vuoden gaalasta löydät sivuiltamme Ajankohtaista > Ravit ja tapahtumat > Pohjois-Karjalan Ravigaala.

Palkitut julkaistaan myöhemmin perjantaina Joensuun Raviradan nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Ravigaalan tunnelmakuvat löytyvät myöhemmin sivujemme kuvagalleriasta sekä Facebookista.

 

Lämpimästi tervetuloa Pohjois-Karjalan Ravigaalaan!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä