Uutiset

15.03.2020

Magic Monday -ravit 16.3. - ohjeistus hevosten taustajoukoille

Joensuun ravirata

Suomen hallituksen ja keskusjärjestö Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti ravit ajetaan toistaiseksi ilman yleisöä. Kilpailualueelle 13.3. alkaen pääsevät kilpailupäivän ohjastajat, sekä hevosen mukana kulkeva valmentaja, hevosenhoitaja sekä autonkuljettaja. Omistajat pääsevät raveihin Hippoksen suosituksen mukaan rajoitetusti ja paikan päälle saapuvien omistajien (2 hlöä / hevonen) tulee ilmoittautua etukäteen. Kaikille ravien ystäville ravien seuranta onnistuu Veikkauksen TotoTV:n tai maksukanavapalveluiden kautta, joten suosittelemme näitä vaihtoehtoja myös hevosenomistajille, mikäli saapuminen raviradalle ei ole aivan välttämätöntä vallitseva tilanne huomioiden.

Hippoksen ohje Hevosenomistajille: Näin ilmoittaudut raviradalle seuraamaan hevosesi suoritusta

 

Magic Monday -raveista 16.3. alkaen katsomoalue ja ravintolakatsomo on suljettu yleisöltä. Varikkoalueella tallikahvio on auki, mutta Toto-pelimahdollisuutta ei järjestetä paikan päällä. Ohjastajien puhallutuksia ei järjestetä muutoin kuin tuomariston erillisellä päätöksellä. Etukäteen ilmoittautuneet omistajat voivat saapua autokatsomoon omalla autolla raviradan pääportista. Portilla tarkistetaan henkilöllisyys ja ennakkoilmoittautuminen Hippoksen ohjeistusten mukaisesti. Raviradan henkilökunta on ohjeistettu erikseen kilpailun aikaisista toiminnoista.

Edellytämme hyvää käsihygieniaa kaikilta raviradalle saapuvilta ja toivomme yleisten suositusten noudattamista ja varaovaisuutta oman ja läheisten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Ethän siis saavu kipeänä paikalle raveihin! Joensuun ravirata seuraa aktiivisesti viranomaisten toimia vallitsevan tilanteen osalta ja tiedottaa lisää tarvittaessa.

 

Lisätietoja: Suomen Hippoksen ohjeistukset kokoontumiskäytäntöihin

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä