Uutiset

18.03.2020

Ravikilpailujen järjestäminen keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen 13.4.2020 asti (päivitetty 18.3.2020)

Joensuun ravirata

Vallitsevasta koronavirustiltanteesta johtuen Suomen hallitus on päättänyt poikkeustoimista, jotka vaikuttavat myös raviurheiluun. Ravikilpailujen järjestäminen keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Päätös perustuu valtioneuvoston 16.3.2020 tekemään linjaukseen, jossa kaikki yli 10 henkilön tapahtumat kiellettiin. Ravikilpailujen keskeytys on voimassa 13.4.2020 asti ja se koskee myös harjoitusraveja.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedotteet löydät Hippoksen sivuilta.

Näillä näkymin Joensuussa ravataan seuraavan kerran vappuna 1.5., mutta tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan myös nuo ravit ajetaan ilman yleisöä. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja muutoksia voi matkan varrella tulla vielä suuntaan jos toiseenkin.

Vallitsevan poikkeustilanteen johdosta Joensuun Raviradan toimisto on toistaiseksi suljettu.

Harjoittelu raviradalla on sallittua, mutta pesupaikat ovat suljettu yöpakkasjakson loppuun saakka. Pyydämme jokaista käyttäjää huolehtimaan erityisesti alueen siisteydestä ja siivoamaan omat jälkensä katoksilta sekä hevoskuljetusvälineen ympäristöstä, kiitokset!

Tilanne on kaikilta osin todella harmillinen, mutta nyt on tärkeää huolehtia omasta ja läheisten hyvinvoinnista ja tehdä jokainen voitavamme tilanteen parantamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tsemppiä kevääseen!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä