Uutiset

04.04.2020

Ravikilpailujen järjestäminen keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen, tauko jatkuu ainakin 13.5.2020 asti (päivitetty 4.4.2020)

Joensuun ravirata

Vallitsevasta koronavirustiltanteesta johtuen Suomen hallitus on päättänyt poikkeustoimista, jotka vaikuttavat myös raviurheiluun. Ravikilpailujen järjestäminen keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Päätös perustuu valtioneuvoston 16.3.2020 tekemään linjaukseen, jossa kaikki yli 10 henkilön tapahtumat kiellettiin. Ravikilpailujen keskeytys on voimassa tällä hetkellä ainakin 13.5.2020 asti ja se koskee myös harjoitusraveja.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedotteet löydät Hippoksen sivuilta. Poikkeustilanteen vaikutukset raviurheilutoimintaan on koottu mm. tähän Hippoksen tiedotteeseen.

Vallitsevan poikkeustilanteen johdosta Joensuun Raviradan toimisto on toistaiseksi suljettu.

Harjoittelu raviradalla on sallittua, mutta pesupaikat ovat suljettu yöpakkasjakson loppuun saakka. Pyydämme jokaista käyttäjää huolehtimaan erityisesti alueen siisteydestä ja siivoamaan omat jälkensä katoksilta sekä hevoskuljetusvälineen ympäristöstä, kiitokset!

Tilanne on kaikilta osin todella harmillinen, mutta nyt on tärkeää huolehtia omasta ja läheisten hyvinvoinnista ja tehdä jokainen voitavamme tilanteen parantamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tsemppiä kevääseen!

 

(Päivitetty 4.4.2020: Muutettu ravikilpailuiden keskeytyksen päättymispäivä tämänhetkistä tietoa vastaavaksi ja poistettu maininta Joensuun vappuraveista. Joensuun ravit 1.5. on myös peruttu koronavirustilanteesta johtuen.)

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä