Uutiset

14.05.2020

Joensuussa ravataan 18.5. poikkeusjärjestelyin

Joensuun ravirata

Joensuun 18.5. ravit ajetaan poikkeuksellisin järjestelyin. Yleisöä ei raveissa ole, ja varikkoalueelle hevosten kanssa pääsevät vain välttämättömät henkilöt. Lisäksi varikkoalueella ja kilpailuorganisaatiossa noudatetaan tarkoin Suomen Hippoksen sekä maa- ja metsätalousministeriön yhdessä laatimia ohjeistuksia.

Raveissa ajetaan 10 lähtöä, joissa kussakin on maksimissaan 10 osallistujaa. Varikkoalueella ihmiset eivät missään tilanteessa tule muodostamaan yli 10 hengen kokoontumisia. Ohjastajien pukuhuonetila on kiinni, ja ohjastajia suositellaan vaihtamaan ajoasunsa joko jo kotona tai autossa paikan päällä. Ainoat avoinna olevat sisätilat tallialueella ovat WC:t sekä sisäänkirjoitus, jonne on pääsy vain yhdellä ihmisellä kerrallaan. Tallikahvio toimii take away -periaatteella.

Ravien ensimmäinen lähtö esittäytyy klo 17:23, ja starttaa 17:30. Kymmenes lähtö starttaa aikataulun mukaisesti klo 20:11. Ravit televisioidaan, ja ne näkyvät Veikkauksen TotoTV:ssä suorana lähetyksenä. Jokaiseen lähtöön pelataan totopeliä, ja illan pääpelinä oleva Toto5 käsittää lähdöt 6-10. T5-pelin jättöaika umpeutuu kuudennen lähdön startatessa klo 19:10. Käsiohjelma ja vihjeet löytyvät sivuiltamme täältä.

 

Tervetuloa kilpailijaksi Joensuun raveihin! Kilpailijoille toimitetaan vielä tarkemmat ohjeet tallialueella toimimiseen – muistathan noudattaa niitä tarkasti!

Tervetuloa myös seuraamaan Joensuun raveja TotoTV:n kautta! Linnunlahdella on ilo ja suuri kunnia avata ravitoiminta kahden kuukauden tauon jälkeen Suomessa. Teemme sen tarkasti ohjeistuksia noudattaen, ja näytämme, että raviväki osaa asiansa!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä