Uutiset

09.06.2020

Yleisöksi Joensuun raveihin

Joensuun Ravirata

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi yleisöä päästetään raveihin enintään 450 henkilöä. Joensuun raveihin lipunmyynti tapahtuu kahdelta sisääntuloportilta, ja maksutavaksi suosittelemme korttimaksun käyttöä tai tasarahan varaamista. Liput 5 €/hlö (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi). Autokatsomoon pääsee maksutta sisäänpääsylipun lunastaneet. Raveihin on maksuton sisäänpääsy Joensuun Raviradan tai Suomen Hippoksen kausikorteilla. Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton jäsenkortin maksuton sisäänpääsy ei ole voimassa poikkeusajan raveissa.

Saavuthan paikalle vain terveenä! Pyydämme yleisöalueelle saapuvia huolehtimaan riittävistä turvaetäisyyksistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Huomioithan, että kulku yleisöalueen ja varikkoalueen välillä ei ole sallittua ravien aikana yleisömäärärajoitusten vuoksi.

Lisätietoa Hippoksen löydät myös tiedotteelta: Ravikilpailujen avaaminen yleisölle sallittua 1.6. alkaen, enimmäismäärä yleisöalueella 500 henkilöä

 

Katsomopalvelut

Koronavirustilanteen vuoksi myös ravintolassa palveluita on jouduttu rajoittamaan. Terassiravintola palvelee raviyleisöä normaalisti. Ravintolakatsomoon mahtuu enintään 120 henkilöä. Lasten Hevosmaailma on toistaiseksi suljettu.

Alakerrassa palvelee kahvila, josta saatavilla suolaista ja makeaa purtavaa. Grillipiste ei ole avoinna. Yläkerrassa ruokaa ei ole tarjolla seisovasta pöydästä, mutta pizzauuni höyryää kuumana ja pizzojen tilaus onnistuu ravintolapöytiin. Pizzalista löytyy muun muassa sunnuntairavien käsiohjelmasta.

Totomyyntipisteet ovat avoinna ravintolakatsomossa sekä terassiravintolassa.

Varikolla hevosten taustajoukkoa palvelee tallikahvila, jonne onnistuu myös pizzojen tilaus. Muista mahdollisista hevosten taustajoukkojen ohjeistuksista poikkeusajan raveja koskien tiedotamme erikseen.

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä