Uutiset

18.07.2020

Kuninkuusravien kisakatsomo terassiravintolassa 1.-2.8.

Joensuun ravirata Piskon Pouta

Kuninkuusraveihin Seinäjoelle päästetään yleisöä tänä vuonna poikkeustilanteesta johtuen vain rajoitettu määrä. Hevosihmiset ja raviradat ympäri Suomen ovat yhdistäneet voimansa ja kuninkuusraveja pääsee seuraamaan kisakatsomoissa etänä ympäri Suomen! Nyt on mahdollisuus kannustaa Pohjois-Karjalan edustajia yhdessä myös kotiradalta käsin!

 

Kuninkuusravien kisakatsomo la-su klo 13 alkaen

Joensuussa Linnunlahden raviradalla kisakatsomona toimii raviradan terassiravintola kuninkuusravien pääpäivinä 1.8. lauantaina ja 2.8. sunnuntaina. Terassiravintolan ovet avautuvat molempina päivinä klo 13 alkaen ja kunkkarifiiliksestä voi nauttia aina ravien päättymiseen asti. Paikan päällä on tarjolla ravintolapalvelut A-oikeuksin, kahvia ja pullaa sekä pientä suolaista purtavaa. Pelaaminen tapahtuu omilla mobiililaitteilla.

Pohjois-Karjalan edustajista kuninkuuskilpailuun tähyävät ainakin Vixen ja Välkyn Tuisku ja tammoista Piskon Pouta lähtee kirkastamaan viime vuoden kolmatta sijaansa kuningatarkilpailussa. Tule ja tuo ystäväsikin mukaan seuraamaan monelle sitä vuoden kohokohtaa, Kuninkuusraveja, hyvässä seurassa ja maittavan purtavan parissa! Kisakatsomoon ei ole erillistä sisäänpääsymaksua. Nauti päivä Linnunlahdella tai vaikka vain piipahda kahvilla - samanhenkistä seuraa ja kunkkareiden huumaa tänä vuonna tarjolla näin etänäkin!

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä