Uutiset

13.11.2020

Reittisuositus raveihin saapuville hevosajoneuvoille ja autoilevalle yleisölle

Kartta Linnunlahdelle

Kuvan reittiohje näyttää ajoreitin Lappeenrannan suunnasta saapuville

 

 

Joensuun kaupungin alueella on parhaillaan menossa useita tietöitä ja katuosuuksien uudistuksia, jonka vuoksi kaupungin läpi ajavat autot ohjataan kiertoteille. Tämä vaikuttaa myös saapumiseen Joensuun raviradalle. Kaupunkisuunnistuksen ja off road -tieosuuksien sijaan suosittelemme raveihin  saapuvia hevosajoneuvoja ajamaan Linnunlahdelle Yliopistokadun ja Heinäpurontien kautta.

Kuopion ja Lappeenrannan suunnasta tulevien ajoneuvojen kannattaa ajaa Siilaisen liittymästä 24 ylös Siltakadulle ja kääntyä Noljakan suuntaan. Noljakantien S-Marketin kiertoliittymästä käännytään Yliopistokadulle (kiertoliittymässä Linnunlahti-opaste) ja sieltä seuraavast risteyksestä oikealle Heinäpurontielle. Heinäpurontie vaihtuu raviradan läheisyydessä Linnunlahdentieksi ja raviradan yleisöalueen parkkipaikat ja varikko jäävät kulkusuunnasta oikealle.

Lappeesta ja Kajaanista tuleville 6-tie muuttuu 9-tieksi ohitustien kohdalla. Kajaanin suunnasta saapuvien kannattaa laskeutua ajo-opasteiden mukaan Prisman ja Motonetin jälkeen liittymästä kohti Kuopiota, ja jatkaa seuraavasta liittymästä 24 edelleen Siltakadulle suuntaan Kuopio - Noljakka ja yllä olevan mukaisesti kohti Heinäpurontietä.

 

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

 

 

Päivitetty 13.11.2020: Lisätty tarkennukset sekä teiden ja ramppien numerot.

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä