After work -perjantairavit

Pe 28.08.2020 Klo 15:30
Joensuun Ravirata

After Work Linnunlahdella - karkaa töistä suoraan raveihin nauttimaan jännittävistä ravilähdöistä, hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta!

 

KÄSIOHJELMA

Ravien käsiohjelma luettavissa ja ladattavissa yllä olevasta linkistä.

 

Pizzabuffet ja juomatarjous

Nettilipusta erikoistarjous aina ravipäivään klo 14.00 asti.

Pizzabuffee ravintolakatsomossa hintaan 15 €/hlö. Sisältää ruokailun buffet-pöydästä +juoman (0,33 Koff tai virvoitusjuoma) yhteishintaan 15 €

 

Pizzabuffet

Vihreäsalaatti, rucola-öljy (G, M)
Basilikalla marinoitu vihannessalaatti (G, L)

Kolme erilaista pizzaa (L)

Jäävettä, mehua

Puolukkarahka (G, L)
Kahvia/teetä

13 €

 

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Hevosenomistajat, joiden hevonen kilpailee raveissamme, voivat tulostaa OmaTalli-palvelusta pääsylipun jolla kulkumahdollisuus varikkoalueen ja katsomon välillä.

 

Aikataulu

klo 14:30 koelähtö 1

klo 14:40 koelähtö 2

klo 15:10  ponilähtö A-Ponit tasoitusajo 1140 m 

klo 15:35 - 1. lähtö

klo 15:54 - 2. lähtö 

klo 16:13 - 3. lähtö

klo 16:32 - 4. lähtö TOTO4-1

klo 16:51 - 5. lähtö TOTO4-2

klo 17:05 - 6. lähtö TOTO4-3  DUO                               SHKL

klo 17:19 - 7. lähtö TOTO4-4  DUO TROIKKA               Black Horse

klo 17:33 - 8. lähtö

 

Tervetuloa nauttimaan varhaisillan ravitapahtumasta Linnunlahdelle!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 28.08.2020
Klo 15:30

Paikka

Joensuun Ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

LÄHTÖ 1:

A) 4-2 B) 9-12-8-14-5-7 C) 10-1-13-6-11-3-15

4 MELIORA on suvukas tamma. Koelähdössä Meliora lähti voltista varman oloisesti liikkeelle ja ravasi 21-vauhtisen tuloksen hyvällä tyylillä. Kaiken onnistuessa voitto uranavausstartista ei olisi yllätys. 2 ZOLA BEAT meni hyvän tuloksen uran avausstarttiin Lappeessa. Tuossa startissa matka taittui 3. sisällä, josta viimeiset 700m Zola Beat kulki 19,1-vauhdilla. Samanlaisella tuloksella tässä tamma olisi korkealla. 9 WAT ARUN AX oli Kuopiossa 2. sisältä asiallinen toinen. 20m takamatkalta tulee kiertämistä, mutta hyviä vauhtivaroja esittänyt tamma voi menestyä tässä takamatkasta huolimatta. 12 JONTTE JUNIOR tuli 4. sisältä asiallisesti maaliin Lappeessa. Ravia kulkiessaan valmentaja Timo Holopaisen ajokki nousenee korkealle. 8 AMAZING ME oli Kouvolassa 3. sisältä asiallinen. Nyt tiedossa on kiertämist...

LÄHTÖ 1:

A) 4-2 B) 9-12-8-14-5-7 C) 10-1-13-6-11-3-15

4 MELIORA on suvukas tamma. Koelähdössä Meliora lähti voltista varman oloisesti liikkeelle ja ravasi 21-vauhtisen tuloksen hyvällä tyylillä. Kaiken onnistuessa voitto uranavausstartista ei olisi yllätys. 2 ZOLA BEAT meni hyvän tuloksen uran avausstarttiin Lappeessa. Tuossa startissa matka taittui 3. sisällä, josta viimeiset 700m Zola Beat kulki 19,1-vauhdilla. Samanlaisella tuloksella tässä tamma olisi korkealla. 9 WAT ARUN AX oli Kuopiossa 2. sisältä asiallinen toinen. 20m takamatkalta tulee kiertämistä, mutta hyviä vauhtivaroja esittänyt tamma voi menestyä tässä takamatkasta huolimatta. 12 JONTTE JUNIOR tuli 4. sisältä asiallisesti maaliin Lappeessa. Ravia kulkiessaan valmentaja Timo Holopaisen ajokki nousenee korkealle. 8 AMAZING ME oli Kouvolassa 3. sisältä asiallinen. Nyt tiedossa on kiertämistä ulkoradoilla. Valmentaja hyppää nyt itse rattaille. 14 LEEMARK’S HECTOR juoksi Kouvolassa koko matkan toista rataa pitkin. Nyt 20m takamatkalta voltin takarivin lähtöpaikka voi juoksunkulullisesti aiheuttaa haasteita, joten Leemark’s Hector jää haastajan rooliin.

 

LÄHTÖ 2:

A) 8-11 B) 12-14-7-6-2-15-5

8 VENNELMON VÄLKKY meni hyvän tuloksen uran avausstarttiin Joutsan paikallisraveissa. Ori teki oikein hyvän juoksun häviten vain keulasta vakuuttavasti voittaneelle Kiitävälle. Voltin takarivi aiheuttaa hidasteita lähdössä, mutta Mikkanen ajanee ajoissa eteenpäin lahjakkaalla nelivuotiaalla. 11 HALLAN HUMU teki 2. ulkoa hyvän esityksen Suonenjoella. Vauhtivarat riittää tässä pärjäämiseen. 12 TÄHEN USVATAR on parantanut otteitaan startti startilta. Kuopiossa se juoksi kaukana kärjestä lähtösuoralla tulleen laukan myötä ja meni asiallisen tuloksen. 14 SATULIINU painui Kajaanissa johtavan rinnalta kierros ennen maalia keulaan ja taisteli hyvin kolmanneksi. 7 USHMA meni koelähdössä 39-vauhtisen tuloksen hyvällä tyylillä juostuaan koko matkan yksin. Ravia mennessään tamman sijoitus kärjen tuntumassa ei olisi yllätys.

 

 

 

LÄHTÖ 3:

A) 1 B) 3-8-7-9-11-6-4-10 C) 5-12

1 MATCH TO WHEELS kiersi Kajaanissa kierros ennen maalia keulan rinnalle ja otti uransa avausvoiton varmaan tyyliin 17,5-vauhtisessa lopetuksessa. Toissa kerralla Kuopiossa 5-vuotias ruuna oli hyvä toinen keulan rinnalta. Ykkösrata auton takaa voi tuottaa juoksunkulullisesti haasteita, sillä Match To Wheels ei voltista ole ollut nopeimpia alussa, mutta Pakkanen löytänee vapaat väylät, jos keulapaikkaa ei pystytä alussa puolustamaan. 3 GOODFELLA aloitti uransa kolmella voitolla, mutta viimeksi tuli taipuminen keulapaikalta ylivauhtisen ensimmäisen kierroksen jälkeen. Goodfella avaa auton takaa asiallisesti ja saanee hyvän juoksun, jolloin se ei ole kärkitaistelusta ulkona. 8 GAKARIINI oli Kuopiossa hyvä toinen keulan selästä. Lähtöpaikka on haasteellinen, mutta kunto mallillaan. 7 GIVEMEHOPE LADAY juoksi Kuopiossa matkan porukan hännillä, josta se esitti asiallisen kirin ja ehti viidenneksi. 9 GOLD LILY ravasi samaisessa Kuopion lähdössä 4. ulkona, mistä oli ehkä hieman tasainen. Toissakerralla Mikkelissä tamma taisteli mukavasti toiseksi. 11 LEGGADO LI taipui Lieksassa johtavan rinnalta neljänneksi. Toissakerralla se laukkasi kontaktin myötä 900m ennen maalia. 6 GOLDA QRUISER hyytyi viimeksi Joensuussa johtavan rinnalta.

 

LÄHTÖ 4: TOTO4-1

A) 6 B) 11-15-10-14-5-9-2-4-3

6 SAVON KINGI on lahjakas 6-vuotias. Toissakerralla Lahdessa voitto irtosi keulasta helposti. Tuolloin ruuna kulki viimeisen kierroksen 28,2. Viimeksi se hävisi keulasta lahjakkaalle Hiipelille ja meni komean tuloksen. Keulaan edetessään ruuna olisi menestyksen suhteen vahvoilla. 11 SITKU laukkasi Vermossa ensimmäisellä takasuoralla ja tuo startti meni siinä pieleen. Toissakerralla Joensuussa Sitku taisteli johtavan rinnalta toiseksi. Ravilla Sitku kiertänee korkealle 20m takamatkasta huolimatta. 15 RAPSODI voitti Lappeessa ylivoimaisesti keulasta. Rapsodi otti lyhyen laukan 1500m ennen maalia kaverin edettyä rinnalle, mutta pudotti takaisin raville nopeasti. Pitkältä takamatkalta starttaavalla Rapsodilla Kimmo Määttänen ajanee aikaisessa vaiheessa eteenpäin. 10 PIRTTILÄN NIILO juoksi Lappeessa kaukana kärjestä, mutta kiri silti vielä selvään voittoon kulkien viimeisen kierroksen 28,6-kyytiä. 14 TÄHTEYS voitti Kajaanissa helposti juostuaan matkan johtavan rinnalla. Nyt rima nousee menestyksen suhteen.

 

LÄHTÖ 5: TOTO4-2

A) 9 B) 6-2-5-8-7-3-10-1 C) 4-11-12

9 FERNANDO VIXI on noussut Heikki Mikkosen valmennuksessa hyvään kuntoon. Viimeksi Kuopiossa juoksupaikka oli 5. ulkona, josta se kiri loistavasti viimeiset 700m ulkoratoja kiertäen. Maili ja takarivi ei ennakolta ole paras yhdistelmä, mutta edestä lähtee reippaita lähtijöitä, jos juoksu ei mene mahdottomaksi Fernando Vixi kiertää tässä korkealle. 6 LEWIS LI juoksi viimeksi Killerillä kova vauhtisessa kisassa johtavan rinnalla, josta väsy iski viimeiseen kurviin mentäessä. Toissakerralla Mikkelissä Lewis Li esitti keulasoolon ja meni kovan tuloksen. Keulaan päästessään ruuna olisi vahvoilla. 2 GHALIYA WEB ravasi viimeksi 5. sisällä, josta tuli maaliin tasaisesti keskijoukoissa. Sisäradalta ja keulan tuntumasta tamma on parhaimmillaan. 5 MAJESTIC SHARK juoksi viimeksi 4. sisällä, josta se riitti viidenneksi. Esityksien tulisi vielä hieman parantua, jotta kirkkaimmille sijoille Majestic Shark tässä riittäisi. 8 SOUL ALONE juoksi Lappeen maililla 3. ulkona, josta kiri ei kantanut. Lieksan voittojuoksuissaan Soul Alone oli hyvä.

 

LÄHTÖ 6: TOTO4-3, PÄIVÄN DUO-1

A) 4-2 B) 6-7-12-1-3-11-5 C) 8-9-10

4 WONDER OF YOU kiri viimeksi niukkaan, mutta varman oloiseen voittoon. Toissakerralla juoksupaikka oli johtavan rinnalla pitkän matkaa lähdöstä ja oli siitä rehti kolmas. 2 AMOUR SONG laukkasi viimeksi lähtöön ja tuo startti pilaantui siihen. Toissa kerralla ruunan kiri 3. ulkoa kantoi komeaan voittoon. Keulaan päästessään Amour Song voisi olla vahvoilla. 6 HELLO KENT juoksi viime startissaan hyvä tasoisessa Cartivet Meeting finaalissa ja sai juoksun 2. ulkona, mutta taipui aikaisessa vaiheessa reippaan matkavauhdin jälkeen. Toissa kerralla se kohtasi useampia tämän lähdön hevosia vastaan ja kiri hyvin 2. ulkoa toiseksi. Sopivan selkäjuoksun jälkeen Hello Kent osaa kiriä terävästi. 7 REBEL RACE oli viimeksi keulasta hyvä toinen. 12 NERJA teki hyvän esityksen Kuopiossa pahan lähtölaukan jälkeen. Lähtöpaikka on nyt ikävä ja kiertämistä ulkoradoilla on tiedossa. 1 JUSS TOOMA juoksi Kajaanissa 3. ulkona, mistä kiri asiallisesti neljänneksi. 3 ERIK FLASH nousi viimeksi viimeisellä takasuoralla 3. ulos, josta lopetti hyvin.

 

 

 

LÄHTÖ 7: TOTO4-4, PÄIVÄN DUO-2

A) 4-9 B) 12-10-1-2-8-5-6-7-3

4 REBEL RABID teki viimeksi Lappeessa 5. ulkoa hyvän kirin tullen viimeiset 700m 11,5-kyytiä. Toissa kerralla Joensuussa juoksupaikka oli taas 5. ulkona ja sieltäkin ruuna esitti vauhdikkaan kirin ehtien kolmanneksi. Nyt Rebel Rapid pääsee pitkästä aikaa eturivin lähtöpaikalle, mikä on sille plussaa. 9 FAKIR NYX on noussut kovaan kuntoon. Viimeksi Kuopiossa se meni kovan tuloksen juostuaan pitkään johtavan rinnalla. Toissakerralla Fakir Nyx spurttasi helppoon voittoon juostuaan matkan johtavan takana. 12 BRISENDA on hieno 5-vuotias tamma. Viime starttinsa Teivossa se voitti helposti keulasta. Tamma oli ilmoitettu Mikkeliin mailille, mutta jäi tuosta startista pois. Lähtöpaikka on nyt ikävä ja alla on yli puolentoista kuukauden tauko, mutta Brisenda on näyttänyt osaavansa voittaa ja ei menestys tässäkään olisi yllätys. 10 READY PRESS jäi viime startissaan kiihdytyksen jälkeen johtavan rinnalle, mutta sai vetoapua 1100m ennen maalia ja kiri lopussa hienosti 2. ulkoa toiseksi. Toissakerralla Joensuussa matkavauhti meni keulapaikalla ylikovaksi. 1 DREAM DIVINE oli Kajaanissa 2. ulkoa asiallinen neljäs. Tasaisen oloisessa koitoksessa senkään voitto ei olisi yllätys.

 

LÄHTÖ 8:

A) 12 B) 1-7-9-3-6-8-2 C) 5-4-10-11

12 TAZER oli erittäin hyvä kesäkuun alussa Kuopio Stakesissa. Viime startissaan Lieksassa ruuna ei ollut parhaimmillaan. Normaalina ollessaan lahjakas 4-vuotias kiertänee mailin matkalla takarivistä huolimatta korkealle. 1 JOLENE on ollut viime startteihinsa hyvä. Vieremällä se oli keulan selästä hyvä toinen ja viimeksi Kuopiossa kiri 2. ulkoa riitti kolmanneksi. Hyvältä lähtöpaikalta Jolene saanee hyvän reissun ja on kärkitaistossa. 7 MOUNTAIN ST LEO oli Kajaanissa asiallinen neljäs. Se juoksi ensimmäisen kierroksen johtavan rinnalta, kunnes sai kierros ennen maalia vetoapua ja riitti siitä neljänneksi. 9 PINK DYNAMITE kesti Kuopiossa hyvin neljänneksi juostuaan koko matkan toista rataa pitkin ilman vetoapua. 3 WINDHILLS BLACK laukkasi Lappeessa viimeiseen kurviin. Ravilla ruuna voisi tässä lähdössä ollakin lähellä kärkeä.

 

 

 

VIHJESYSTEEMIT

TOTO4 (pieni)

1. 6 SAVON KINGI (11, 15)

2. 9 FERNANDO VIXI (6, 2)

3. 2, 4, 6 (7, 12)

4. 4, 9 (12, 9)

6 riviä = 1,20e

 

TOTO4 (suuri)

1. 5, 6, 9, 10, 11, 14, 15 (2, 4)

2. 2, 6, 9 (5, 8)

3. 2, 4, 6, 7 (12, 1)

4. 4, 9, 10, 12 (1, 2)

336 riviä = 67,20e

 

TROIKKA (Lähtö 7)

1. 4, 9

2. 4, 9, 10, 12

3. 1, 2, 4, 5, 8, 9, 10, 12

36 yhdistelmää * 0,5 = 18e

 

PÄIVÄN DUO (pieni)

1. 2, 4

2. 4 REBEL RAPID

2 yhdistelmää

 

PÄIVÄN DUO (suuri)

1. 2, 4, 6

2. 4, 9

6 yhdistelmää

Vihjeet: Veeti Suomalainen

 

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä