Hevosen hyvinvointi kotona

La 13.10.2018 Klo 09:30
Joensuun ravirata

Mistä hevosen vinous johtuu? Mikä kohta hevosesta rasittuu vinoudesta eniten ja miten sitä voi hoitaa kotikonstein? Kuinka hevosta voi venytellä turvallisesti itse?

Ainakin näihin kysymyksiin saadaan vastaus, kun Henna Halonen Niilolan hevosten hyvinvointikeskukselta saapuu Joensuuhun meitä opastamaan. Mm. akupisteitä työssään hyödyntävä Henna on alan ammattilainen jo yli 20 vuoden ajalta ja hänen asiakkainaan on laaja kirjo raviratojemme huippunimiä.

Aamupäivän aikana Henna kertoo teoriaosuudessa työstään ja siitä, mitä voit itse tehdä hevosesi hyväksi, käytännön osuudessa hän näyttää demohevosen avulla turvalliset venytykset ja rotaatiot.

Kurssin hinta Pohjois-Karjalan Ravinaisten jäsenille 70 € ja ei-jäsenille 75 €. Jos et ole vielä jäsen, niin kipin kapin osallistumaan toimintaan - kurssin hinta-edun saat heti käyttöön! 

Ilmoittautumiset Niina Väli-Toralalle (niina.vali-torala(a)hotmail.fi) 7.10. mennessä ja ilmoitathan samalla myös mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Kurssi toteutuu kun ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä.

Tapahtumainfo

Ajankohta

Lauantai 13.10.2018
Klo 09:30

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä