Pohjois-Karjalassa tapahtuu: Hevosen maastakäsittely -koulutus

La 12.09.2020 Klo 12:00
Joensuun raviradan tallikahvio

Ensimmäistä kertaa Joensuussa – upea mahdollisuus kehittää hevostaitoja huippukouluttajan opissa!

Toivottu ja odotettu, toukokuulta poikkeustilanteen vuoksi peruuntunut koulutus järjestetään nyt syyskuussa. Koulutus sopii hevosihmisille lajiin ja rotuun katsomatta, ja auttaa ymmärtämään hevosen luontaisia vaistoja toimiessamme hevosen kanssa. Paikkoja hevosen kanssa tuleville on vain rajoitetusti, joten kurkkaa tästä lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet ja tule mukaan ainutlaatuiseen koulutustapahtumaan.

 

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat järjestää yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton kanssa:

Hevosen maastakäsittely
lauantaina 12.9.2020 klo 12:00-16:00
Joensuun Raviradan tallikahviossa ja varikkoalueella

 

Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoittelua ja työskentelyä ryhmissä. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös oman hevosen kanssa!

Kouluttajana ratsastusvalmentaja ja hevostenkouluttaja Meeri Simula. Meeri on hevostalouden agronomi AMK, ja opiskellut lisäksi collegessa Kaliforniassa hevosten kouluttamista ja hevosten kouluttamista karjatöihin, toiminut vuodesta 2004 alkaen hevostalousyrittäjänä, johon kuuluu hevoskasvatus, ratsastustunnit, ratsastusvalmennus, hevosten koulutus ja ratsastusterapia. Hän on myös Reiningin suomenmestari vuosilta 2008 ja 2009.

 

Hevosenomistajien jäsenyys kannattaa! Lisätietoja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitosta, jäsenyydestä ja mahtavista jäseneduista www.shkl.net. Sivuilla voit liittyä myös jäseneksi. Lue lisää Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien toiminnasta täältä!

 

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat

 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 50 €/osallistuja. Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien / SHKL:n jäsenihinta on 25 €. Voimassa oleva jäsenkortti on esitettävä / jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Vanhemman kanssa osallistuvasta alle 10-vuotiaasta ei tarvitse maksaa osallistumismaksua. Ponikortti-ikäiselle 10-vuotiaalle tai vanhemmalle koulutuksen hinta on normaali - joka sekin erittäin edullinen. :)

Hevosen kanssa osallistuville lisäksi 20 €/hevonen.
 

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset pe 4.9.2020 mennessä hevosjalostusliitto(at)joensuunravirata.fi tai 050 441 7524 / Anne

Koulutukseen otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta hevosen kanssa osallistujaa mukaan sekä 2 varasijalle.

Maksu paikan päällä tai  ennakkoon  ilmoittautumisen yhteydessä saatavaan tilinumeroon. Kuitti ja SHKL:n voimassa oleva jäsenkortti esitettävä paikan päällä. Koulutus toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 20 henkilöä.

 

Lisätietoja ja koulutuksen esite löytyy tältä sivulta kohdasta "Lataa käsiohjelma".

Meeri Simula

 

Tapahtumainfo

Ajankohta

Lauantai 12.09.2020
Klo 12:00

Paikka

Linnunlahdentie 5, JOENSUU

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä