Hevosen ruokinta
-keskustelutilaisuus

Pe 17.08.2018 Klo 17:00
Joensuun ravirata

Raviratamme suositut keskustelutilaisuudet jatkuvat - aiheenamme hevosten ruokinta siitostammoista kilpahevosiin

Tämän vuoden toinen keskustelutilaisuus pidetään elokuisten lounasravien jälkeen. Lounasravit päräytetään päivällä klo 12:00 ja illaksi kutsumme hevosväen raviradallemme kuulemaan ja keskustelemaan hevosten ruokinnasta.

 

Hevosen ruokinta

Mitä tamma tarvitsee, jotta varsa saa parhaat mahdolliset edellytykset elämälleen?
Kuinka kasvavan varsan ravinnon ja vitamiinien tarpeesta huolehditaan?
Miten varmistamme, että kevyessä käytössä oleva hevonen saa sopivasti ruokaa ja ravintoaineita?
Miten ruokintaa tarvitsee muuttaa, kun hevonen kilpailee ja vaatimustaso kasvaa?

 

Keskustelutilaisuus
perjantaina 17.8.2018 klo 17:00
Joensuun Raviradan ravintolakatsomossa

Ovet avautuvat klo 16:30, kahvitarjoilu
Tilaisuuteen vapaa pääsy
Ravintolakatsomo palvelee A-oikeuksin tilaisuuden ajan

 

Hevosten monipuolisesta ja tarpeenmukaisesta ruokinnasta kanssamme saapuvat keskustelemaan hevosten ravitsemukseen ja ruokintaan perehtynyt, Twydil-tuotteiden asiantuntija Perttu Pohjola sekä ravivalmentaja Petri Salmela. Keskustelutilaisuuteemme kutsuimme vieraaksi lähiseudun hevosalan vaikuttajia: amatööriravivalmentaja Anne Pitkänen sekä ammattivalmentajapariskunta Anna-Kaisa ja Miika Tenhunen.

 

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

 

 

Aiemmat keskustelutilaisuudet Joensuun raviradalla


Suomen ja Suomenhevosen juhlavuotena 2017 Joensuun raviradalla pidettiin useita keskustelutilaisuuksia. Suositut tilaisuudet saivat maakuntamme hevosväen toiveesta jatkoa myös tänä vuonna. Toto76-ravien yhteydessä 3.3.2018 kuulimme ravivalmentaja Marjo Kivimaan ja huippuohjastaja Mika Forssin johdolla kilpahevosen terveydenhuollosta ja verinäytteiden analysoinnista.

Vuoden 2017 keskustelutilaisuudet käynnistyivät maaliskuussa 18.3.2017 T76-ravien yhteydessä järjestetyllä tilaisuudella, jonka aiheena oli Kasvatus ja varsotus, varsan valinta ja Blodbanken. Mukana keskustelemassa olivat Kallelan Oriaseman Kaisa ja Hannu Nivola, Martti Ala-Seppälä MAS-Breeding Oy:stä sekä raviohjastaja Janne Soronen.

Toinen keskustelutilaisuus pidettiin 19.5.2017 teemalla Varsasta voittajakehään - nuoren lämminverisen valmennus ja kasvuiän kipukohdat. Aiheesta kanssamme keskustelemassa olivat eläinlääkäri ja ravivalmentaja Riina Rekilä, eläinlääkäri Antero Tupamäki sekä ravivalmentaja Tuomas Korvenoja.

Vuoden 2017 tilaisuudet päättyvät lounasravien yhteydessä järjestettävään Suomenhevosen valmennus -keskustelutilaisuuteen. Jokainen tilaisuus on kerännyt tähän mennessä yli satahenkisen yleisön ja tilaisuudet saavatkin jossakin muodossa jatkoa mahdollisesti myös ensi vuonna.

Tilaisuuksissa yhteistyössä Joensuun Ravirata, Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto, Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys sekä tapahtumissa yhteistyössä Porokylän Leipomo, Twydil ja Ravi-Jönnit.

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 17.08.2018
Klo 17:00

Paikka

Ravintolakatsomo

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä