Ilosaarirock: Rata suljettu 8. - 18.7. (päivitetty)

Su 08.07.2018 Klo 00:00

Ravirata palvelee ravien välillä rokkikansaa

Ilosaarirockin vuoksi ravirata ja varikko ovat suljettuna muulta käytöltä 8. - 18.7. välisenä aikana. Tiedotamme, kun ravirata on taas käytettävissä harjoitusajoon.

***

Päivitetty 4.7.2018 / lisätietoja raviradan alueen käytöstä viikon 27 aikana:

Ilosaarirockin järjestelyt pyörähtivät käyntiin keskiviikkona. Hevosilla ja hevoskulkuneuvoilla pääsee edelleen varikolle ja radalle normaalisti, mutta rakennustöiden ja koneliikenteen vuoksi vain C-katos on raviväen käytössä. Valjastushallien ja D-katoksen puoleinen alue on varattu tapahtumajärjestäjien käyttöön. Telttojen pystytys alkaa 8.7. sunnuntaina, jonka jälkeen alueelle ei enää hevosurheilun merkeissä pääse. Mikäli vielä arvot tämän viikon hiittiaikatauluja, suosittelemme raviratapyrähdystä torstain tai perjantain aikana, sillä viikonloppua vasten rekkaliikenne alueella tulee varmasti lisääntymään. Sopu antaa sijaa, kun muistamme noudattaa varovaisuutta ja rokkialueen rakentajien ohjeistuksia.

***

Seuraavan kerran Linnunlahdella ravataan 21.7. klo 18:30 alkaen T76-ravit. Samana päivänä klo 9:00 alkaen pelataan ravifutiksen SM-turnaus. Lisätietoja sivuiltamme kohdasta Ajankohtaista > Ravit ja tapahtumat!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 08.07.2018
Klo 00:00

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä