Joensuun Raviradan matka kuninkuusraveihin Seinäjoelle - Kisakatsomo Joensuun raviradalla

Pe 31.07.2020 Klo 00:00

Kisakatsomo Joensuun raviradalla

Joensuun ravirata järjestää Kuninkuusravien Kisakatsomon lauantaina ja sunnuntaina raviradan terassiravintolassa. Lue lisää tiedotteestamme ja tule kannustamaan Pohjois-Karjalan kuninkuusraviedustajia Linnunlahdelle!

 

Kuninkuusravimatkaa Seinäjoelle ei järjestetä vuonna 2020. Suuret yleisötapahtumat on peruttu tai järjestetään rajoitetulla yleisömäärällä heinäkuun loppuun asti ja tämä vaikuttaa myös ravitapahtumiin. Lisätiedot koronaviruksen aiheuttamista muutoksista kesän suurtapahtumiin ja kuninkuusraveihin Kuninkuusravien nettisivuilta.

 

 

 

Joensuun Ravirata järjestää perinteisen kuninkuusravimatkan myös vuoden 2020 kuninkuusraveihin Seinäjoelle! Matkan tietoja tarkennetaan vielä ajankohdan lähestyessä, mutta varaa nyt jo paikkasi bussista ja lähde mukaan viettämään mainiota kunkkariviikonloppua Etelä-Pohjanmaalle perjantaista sunnuntaihin  31.7.-2.8.2020!

 

Majoitus

Majoitus tapahtuu Seinäjoen seurakunnan Lankari-leirikeskuksessa Nurmossa, 15 kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Käytössämme on kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita, joissa kaikissa on varustuksena wc ja suihku. Huoneiden välittömässä läheisyydessä ja käytössämme on myös takkahuone, jossa voi yhteisesti istua iltaa. Leirikeskuksen alueella on myös erilaisia ulkoilumahdollisuuksia sekä kota makkaranpaistoa varten.
Majoitukseen kuuluu aamu- ja iltapalat sekä liinavaatteet ja pyyhkeet.

 

Kuljetukset

Matkan hintaan sisältyy meno-paluukuljetus Joensuusta Seinäjoelle sekä viikonlopun aikana edestakaiset kuljetukset majoituspaikalta raviradalle ja iltajuhlaan. Lähtö tapahtuu perjantaina 31.7.  ja paluukyyditys Joensuuhun lähtee ravien jälkeen 2.8. sunnuntaina. Tarkemmat aikataulut vahvistuvat lähempänä ajankohtaa.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Kuninkuusravimatkan hinta 150 € / henkilö.

Hinta sisältää kuljetukset ja majoituksen perjantaista sunnuntaihin sekä aamu- ja iltapalat majoituspaikassa. Kuninkuusravilippujen hankinnasta jokainen huolehtii itse.

Ilmoittautumiset Matille toimistoon puh. 010 387 8580 tai toimisto(at)joensuunravirata.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen huonekaveritoiveesi.

Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 31.07.2020
Klo 00:00

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä