K-Plussa-ravit

Ma 01.07.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

K-Plussa-raviessa viihdytään koko perheen voimin!

 

K-Plussa

K-Plussa-raveissa viihtyy koko perhe:Ponilähtö, monté-lähtö ja muut jännittävät ravilähdöt, lapsille keppihevosrata, katsomon Hevosmaailma, poniratsastusta ja pomppulinna!

K-Plussa-kortilla raveihin ilmaiseksi koko perhe!

 

Ravintolakatsomon menu

Vihersalaattia ja rucolaöljyä (M,G)
Kalifornian salaatti (L,G)
Limemaustettuja vihanneksia, korianterikastiketta (M,G)
Pikkelöityä punasipulia

Leipälajitelma, valkosipulilevite (L)
Vesi, mehu

Punaviiniporsasta (L,G)
Lihapullia (L,G)
Perunamuhennosta (L,G)

Vadelmarahka (L,G)
Kahvia, teetä

 

18 €/hlö, lapset 9 €

 

Ravintolasta myös pizzaa ja härkäburgereita

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 01.07.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

L1:

A) 11-3-10 B) 8-5-7-2-13-12-14-15-1

11 ELAN on aloittanut uransa lupaavasti, ja sopivalla selkäreissulla se pystyy kiertämään tässä kaikki vastustajansa. Kuopion voittonsa ruuna otti johtavan rinnalta, viimeksi nousi puolestaan 4. sisältä toiselle ilman vetoapua etusuoralla, muttei pystynyt reipasvauhtisella kirikierroksella taistelemaan aivan terävimmistä kärkisijoista. Vastus on nyt viime kisaa sopivampi. 3 BOULDER PREDATOR oli uransa avauskisassa johtavan rinnalta ihan sinnikäs neljäs. Nyt sillä on hyvä sauma päästä keulaan, mistä ruuna voi vetää tätä kisaa maaliin saakka. 10 ADRASTHEE nousi tuossa samassa Kuopion lähdössä 3. ulkoa kierros ennen maalia kolmannelle, jatkoi 500 jäljellä johtavan rinnalle ja tsemppasi siitä hyvin kakkoseksi. Samanlaisena tamma pystyy nytkin paljoon.

 

L2:

A) 11 B) 12-5-8-10 C) 6-3-4-2-7-1-9

11...

L1:

A) 11-3-10 B) 8-5-7-2-13-12-14-15-1

11 ELAN on aloittanut uransa lupaavasti, ja sopivalla selkäreissulla se pystyy kiertämään tässä kaikki vastustajansa. Kuopion voittonsa ruuna otti johtavan rinnalta, viimeksi nousi puolestaan 4. sisältä toiselle ilman vetoapua etusuoralla, muttei pystynyt reipasvauhtisella kirikierroksella taistelemaan aivan terävimmistä kärkisijoista. Vastus on nyt viime kisaa sopivampi. 3 BOULDER PREDATOR oli uransa avauskisassa johtavan rinnalta ihan sinnikäs neljäs. Nyt sillä on hyvä sauma päästä keulaan, mistä ruuna voi vetää tätä kisaa maaliin saakka. 10 ADRASTHEE nousi tuossa samassa Kuopion lähdössä 3. ulkoa kierros ennen maalia kolmannelle, jatkoi 500 jäljellä johtavan rinnalle ja tsemppasi siitä hyvin kakkoseksi. Samanlaisena tamma pystyy nytkin paljoon.

 

L2:

A) 11 B) 12-5-8-10 C) 6-3-4-2-7-1-9

11 HELLO KENT palasi hyvässä iskussa tauolta voittaen Mikkelissä keulasta huomattavasti tämänkertaista kovemman sakin. Viime Joensuun vierailullaan kaikki meni pieleen sen jouduttua pakittelemaan väsyvän takana aivan viimeiseksi, mutta satimesta irti päästyään ruuna ei mitenkään säkenöinyt. Lappeen välistartti oli jo parempi, kun suosikki kiri taustalta hyvin ja oli kolmas tämänkertaista kovemmassa porukassa. Nyt rattaille hyppää valmentajansa jälkeen Santtu Raitala, mikä todennäköisesti tuo yhden pykälän lisää. 12 CHOCOLAMIN lopetti hyvin toissa startissaan Kuopiossa ja Kaustisen välistartissaan kulki laukkansa jälkeen asiallisesti. Isojen tasoerojen lähdössä lähtöpaikkaa ei kannata liikaa pelästyä ja Tuomas Pakkasen ajokki voi saada vielä suosikin vetoavut kirissä. 5 CHAMIPION BOOST viime startti jäi mieleen yhtenä ravivuoden oudoimmista. Kuskilta irtosi kypärä viimeisen takasuoran alussa, mutta siitä huolimatta matka jatkui ja Champion Boost kiri hyvin toiseksi. Todennäköisesti startti vei todella pitkän tauon jälkeen entisestään eteenpäin. 8 BOULDER SPARTACUS laukkasi viimeksi Lieksassa menestystään ja nyt varsin sopivannäköisessä lähdössä uran ensimmäinen kaksarisijoitus ei olisi yllätys. Mika Forss voi saada ruunasta vielä lisätehoja irti.

 

L3:

A) 5-7-1 B) 4-2-8-3-6

5 SWEET MICCE oli keväällä kaukana parhaastaan, mutta viimeksi se teki yhden uransa parhaimmista starteistaan. Sisäpareissa juossut ruuna sai kiritilaa vasta päätösmetreillä ehtien melkein ohi kovasta Redemptionista. Aiemmin tilaa saadessaan Sweet Micce olisi todennäköisesti voittanut lähdön selvästi, ja kyseinen lähtö oli huomattavasti tämänkertaista kovatasoisempi. Viime montestarttinsa Saara Eerolan ajokki voitti, joten raviratsastus sopii ja lähtö on oikein sopivan näköinen. 7 ROCKTOWN SHERIFF on tehnyt asiallisia esityksiä huomattavasti kovemmissa porukoissa ja kauden ainoa kaksarisijoitus on montesta, joten laji sopii. 1 KING OF ALABAMA teki paljon sijoituksiaan parempia esityksiä kauden avausstarteissaan ja viimeksi se kirikin Vieremän juhannusraveissa johtavan takaa hyvin toiseksi ihan kovatasoisessa lähdössä. Uran ensimmäinen montelähtö tuo pienen kysymysmerkin, mutta lähtö yleensä hevoset suorittavan montessa siinä missä kärrylähdöissäkin ja Hanna-Kaisa Kärkkäinen on taitava kuski. 4 RUNNER WILI on nopea tamma, joka on kyvyiltään lähdön parhaimmistoa, mutta viimeksi Lieksan montelähdössä Jonna Hottisen ajokki ei ollut lainkaan parhaimmillaan.

 

L4:

A) 3 B) 11-7-8-9-1

Keulaspeasialisti 3 T.J. JAKARI on loistoasemista erittäin lähellä koko matkan johtoa. Mielenkiintoista on myös nähdä, mitä vauhtia ori pystyy tämän mailin matkan rykäisemään läpi, sillä kuntonsa puolesta se on lähellä elämänsä virettä. Mikkelin tolppa tuli tyylipuhtaasti koko matkan johdon jälkeen, Suonenjoella ori juoksi pitkään toista rataa ilman vetoapua ja taisteli sinnikkäästi perille saakka. Kun pahimman vastustajan, numeron 11 NALLI NAPERON valmentaja varoittelee, ettei ori vielä ole aivan parhaimmillaan, on T.J. Jakari erittäin hyvä varma illan T4-kierrokselle.

 

L5:

A) 4 B) 1-5-9-8-3-6-2-11-7-12

Keulaan pyyhältävä vauhtimylly 4 ADRIENNE’S AMI kelpaa pieniin kuponkeihin myös tukipilariksi. Ori teki viimeksi 6. ulkoa oikein sisukkaan kirin ja nousi toiseksi. Parhaat suorituksensa se on kuitenkin tehnyt kärkipaikalta, jonne Timo Toiviainen nytkin hevosensa kanssa kaasuttaa. Mailin matkalla Adrienne’s Amin ohittaminen ei ole helppoa. Myös 1 LEWIS LI ja 5 CRYSTAL COOL avaavat kovaa, ja ne kisaavat paikasta keulahevosen takana. Kumpi sinne pääseekin, on vahvoilla kaksarisijan – ja mahdollisesti myös voittotaiston suhteen. Tauluissa näkyvät voittonsa molemmat ottivat johtopaikalta.

 

L6:

A) 7 B) 6-5-4-3-2-8

7 DRAKEN oli viimeksi keulasta oma mainio itsensä, ja osoitti, ettei pitkä Norjan reissu painanut mielessä eikä jaloissa. Ruuna on iso suosikki tämän lähdön voittajaksi, mutta vahvaa työtä jatkuvasti tekevä 6 PISKON POUTA sekä Loviisassa loistanut 5 ISSAKAN POUTA pystyvät oikein hyvänä ollessaan tarjoamaan kunnon vastuksen. Kumpikin juoksi viime starttinsa toisella radalla ilman vetoapua.

 

L7:

A) 14-2 B) 16-6-9-7-12-10-15-4-11-1

Mielenkiintoinen kolmen kilometrin kisa. Viimeksi Kajaanissa 4.ulkoa pitkän kierroksen mittaisen kirin tehnyt ja 75-lähdössä toiseksi yltänyt 14 MINTO’S DON JUAN on 40 metrin takamatkaltakin suosikki. 2 ALLADIN BRO on todennäköisin keulahevonen, ja siitä se pystyy vetämään kisaa perille saakka. Oulussa ruuna vaihtoi 3. sisältä viimeisellä takasuoralla 2. ulos ja kiri hyvin kakkoseksi. Startin alle saanut 16 LAURILA’S DENETHOR on parhaimmillaan väsymätön puurtaja, joka voi näinkin haastavasti lähtökohdista kohota kärkikahinoihin.

 

L8:

A) 7-10-9 B) 16-11-13-12 C) 4-15-8-2-1-14-3-6-5

7 KILMERI vaikuttaa lupaavalta 5-vuotiaalta, joka tulee nousemaan sarjoissaan vielä pitkän aikaa. Etenkin Haapajärven startti oli vakuuttava. Siellä ruuna veti keulassa koko matkan raikkaalla liekillä voittaen aivan pystyyn ja alittaen kirkkaasti tähtirajan. Viimeksi se oli johtavan takaa toinen tämänkertaista tasokkaammassa lähdössä. Nopeana lähtijänä Kilmeri juoksee nytkin keulassa tai sen välittömässä läheisyydessä. 10 SOPU-ELLU sai viimeksi Ylivieskan tammasarjassa vetää avaustonnin maltilla ja irroitti reipasvauhtisella kirikierroksella selvään voittoon. Voittosumma lähes tuplaantui, mutta alati kehittyvä tamma pystyy kehittymään edelleen. Nopeana lähtijällä Tuomas Pakkanen todennäköisesti koittaa nytkin juoksuradan paikaltaan keulaan ohi paaluhevosten ja Sopu-Ellu pystynee petraamaan ennätystään ainakin lähelle 1.30-aikaa. 9 TUISKU-HELMI voitti viime vuonna kolme kertaa, joka on melkein yhtä paljon kuin muilla osallistujilla yhteensä. Kuopion välistartissaan se lopetti hyvin mennen uuden ennätyksensä ja todennäköisesti on nyt entistä parempi saatuaan pari starttia alle tauon jälkeen. 16 R.R. KIVARO ei ole vielä tänä vuonna totoon yltänyt, mutta ori tuntuu olevan viime kisan perusteella elämänsä kunnossa ja Markus Porokan suojatti ohittaa monta.

 

L9:

A) 3-12-5-10 B) 2-1-6-8-9-7-11-4

Troikka on tasainen koitos. 3 WONDER OF YOU olisi selväkin suosikki, mikäli alla ei olisi kahta epäonnistumista. Kajaanissa ruuna nousi kaukaa takaa etusuoralla ulkoradoille, mutta laukkasi 850 jäljellä ja päätyi keskeytykseen. Vauhdit ja kapasiteetti ovat kovat, mutta päivän kunto mietityttää. 12 DEMON A.F. aloittaa Markus Dahlströmin tallista ja on heti erittäin mielenkiintoinen seurattava. 5 EEYORE tulee kisaan tuore vahva näyttö allaan. Lieksan voitto irtosi tyylikkäästi keulasta, ja onnistuneella reissulla Liperin tamma on tässäkin varottava. 10 ALICE SUTTON kiri viimeksi 4. sisältä lujaa loppua ja on tässäkin mahdollinen totohevonen.

 

L10:

A) 1-4 B) 3-6-7-10-11-2-9

1 LOVELY GIRL kiri viimeksi voittoon 2. sisältä ja on nappipaikaltaan taas liki kärkisijoja. Laukkariski tammalla kyllä on edelleen, mutta ravilla se on suosikki lähdön voittajaksi. 4 LEX LIBERTY oli viimeksi johtavan takaa hyvä kakkonen reippaalla kirikierroksella. Tamma on kehittyvää sorttia ja voi nyt napata onnistuneella juoksulla uransa ensimmäisen ykkössijan.

 

Toto4-vihjeet:

Pieni systeemi:

1: 3 T.J. JAKARI
2: 4 ADRIENNE’S AMI
3: 7 DRAKEN
4: 2, 6, 9, 14, 16

5 riviä = 1 euro

Suuri systeemi:

1: 3 T.J. JAKARI
2: 1, 4, 5, 9
3: 4, 5, 6, 7
4: 2, 6, 7, 9, 12, 14, 16

112 riviä = 22,40 euroa

 

L7 troikka:

1: 2,14
2: 2,6,14,16
3: 2,6,9,14,16

9 euroa

 

L9 troikka:

1: 3,5,10,12
2: 3,5,10,12
3: 2,3,5,10,12

18 euroa

 

Vihjeet: Lauri Hyvönen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä