Kauden avausravit

Su 05.01.2020 Klo 13:00
Joensuun Ravirata

Ravikausi 2020 pyörähtää käyntiin Linnunlahdella sunnuntairavien merkeissä

Linnunlahden ravivuosi pyörähtää käyntiin uuden vuoden ensimmäisenä sunnuntaina. Tuttuun tapaan pizzauuni höyryää, ravintolassa ja tallikahviossa maittavaa ruokaa grillipisteiden ja kahvion antia unohtamatta. Lasten Hevosmaailma ja lapsiparkki viihdyttävät perheen pienempiä. Käsiohjelma ja myöhemmin myös vihjeet löytyypi tältä sivulta!

Kilpailija - tiesithän, että osallistumismaksun Joensuun raveihin voi maksaa myös ennakkoon osoitteessa www.osallistumismaksu.fi.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

 

KÄSIOHJELMA

 

Ravintolakatsomon menu

Coleslawsalaattia (G,M)
Kanasalaattia (M)
Lehtisalaattia ja tomaattia (G,M)

Leipää ja levitettä (M)
Jäävettä, mehua

Nyhtöpossua, bbq-kastiketta (G,M)
Lohkoperunoita (G,M)

Mantelikiisseliä ja rusinakeittoa (G,L)
Kahvia/teetä

15 €

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 05.01.2020
Klo 13:00

Paikka

Joensuun Ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

Joensuun ravikausi 2020 alkaa arvoituksellisella lähdöllä. 7 Fredrikson otti hyvin vauhtia Kajaanissa ja sellaisenaan se pystyy ohittamaan kaikki vastustajansa. Ruuna on yhä epävarma ja se palaa tähän kisaan tauolta. 3 Kopran Uula oli viimeksi Kuopiossa asiallinen sisäratajuoksun päätteeksi. Rata ei tuona päivänä ollut nopeimmillaan ja tamma pystynee petraamaan ennätystään paljonkin. 5 Piskon Salama on voinut kehittyä tauon aikana huomattavasti. Juha Kortekallion laatutallista tuleva menijä on heti huomioitava. 4 Dzingelilla on tähän lähtöön hyvät vauhtivarat. Myös se palaa tauolta arvoituksena.

A) 7-3-5-4 B) 6-1-2-8 C) -

 

Lähtö 2:

12 Cape’s Big Black voitti debyyttistarttinsa keulasta kovan lopetuksen päätteeksi varmoin ottein. Jani Ruotsalaisen ajokki vaikuttaa kehityskykyiseltä aloittelijalta,...

Lähtö 1:

Joensuun ravikausi 2020 alkaa arvoituksellisella lähdöllä. 7 Fredrikson otti hyvin vauhtia Kajaanissa ja sellaisenaan se pystyy ohittamaan kaikki vastustajansa. Ruuna on yhä epävarma ja se palaa tähän kisaan tauolta. 3 Kopran Uula oli viimeksi Kuopiossa asiallinen sisäratajuoksun päätteeksi. Rata ei tuona päivänä ollut nopeimmillaan ja tamma pystynee petraamaan ennätystään paljonkin. 5 Piskon Salama on voinut kehittyä tauon aikana huomattavasti. Juha Kortekallion laatutallista tuleva menijä on heti huomioitava. 4 Dzingelilla on tähän lähtöön hyvät vauhtivarat. Myös se palaa tauolta arvoituksena.

A) 7-3-5-4 B) 6-1-2-8 C) -

 

Lähtö 2:

12 Cape’s Big Black voitti debyyttistarttinsa keulasta kovan lopetuksen päätteeksi varmoin ottein. Jani Ruotsalaisen ajokki vaikuttaa kehityskykyiseltä aloittelijalta, joka nostetaan suosikiksi huolimatta takamatkan vitosradasta. Juoksuradan kaksikko 6 Nettier & 7 Leemark’s Hector tulevat osaavista käsistä ja vaikuttavat paalun parhaimmilta. 9 Magic Crescent on parantanut starttien myötä ja ruuna on juossut aavistuksen kovemmissa lähdöissä. 5 Miss Vip Zip laukkasi toissa kerralla hyvin todennäköisesti voittonsa. Tamma pärjäisi näissä lähdöissä heti kun vain malttaisi ravata. 10 Aspenhill’s Aaron on kyvykäs, mutta valitettavan epävarma tapaus.

A) 12-6-7-9 B) 5-10-3-2-4-1-8-11 C) -

 

Lähtö 3:

4 Graffiti Artist teki kesällä varsinkin montessa hyviä juoksuja ja saa ykkösvihjeen pitkästä tauosta huolimatta. Viimeisin startti oli monten sm-finaali, jossa ruuna oli hienosti viides. 8 Crazy Valley pilasi välistarttinsa ensimmäisen kurvin laukkaan. Janita Antti-Roikon ajokki on juossut kovempia lähtöjä ja tamma nousee 40 metrin takamatkasta huolimatta kärkimatsiin. Viimeistä kauttaan aloittava 5 Twentyone jaksaa yhä ja on montelähdöissä aina huomioitava.

A) 4-8-5 B) 6-7-2-1-3 C) –

 

Lähtö 4:

9 Wild Streamer kohtaa nyt viime startteja hieman kevyemmän vastuksen ja ruuna on suosikki takarivistä huolimatta. Taitavan Paavo Reposen tallista tuleva 5 Pink Dynamiten tulosrivistö on päässyt repaleiseen kuntoon, mutta tamma on kyvykäs tapaus ja pikkutauosta huolimatta perushevosia tähän lähtöön. 7 Goddess Dione on huomioitava ylisarjasta huolimatta. Veli-Pekka Toivasen ajama 4-vuotias on väläytellyt pari kertaa ja uran ensimmäinen voitto on vain ajan kysymys. 6 Erik Flash on saanut pitkästä paremman lähtöpaikan. Parina viime kertana ruunalla on ollut epäonnea juoksunkuluissa ja se on tauluaan paremmassa tikissä.

A) 9-5 B) 7-6-3 C) 8-4-1-2

 

Lähtö 5:

4 Myrskyri laukkaili viimeksi Kuopion T75-lähdössä. Muuten ruuna näytti hyvältä, mutta pienenä arvoituksena sitä on pidettävä. Normaalina Myrskyri olisi tässä porukassa todella lähellä voittoa. 10 Hambo palaa tauolta ja tuskin on heti vetreimmillään. Kyvyt orilla on kuitenkin niin hyvät, että se on heti huomioitava. 7 N.P. Turbo pärjää näissä lähdöissä aina ravatessaan. Laukka on ollut taas viime aikoina turhan pinnassa. 9 Pilkkeen Toivo jäi viimeksi Kuopion T75-lähdössä pussiin. Ruuna näytti hyvältä ja pystyy nousemaan korkealle.

A) 4-10-7-9 B) 3-5-6-8-2-1 C) –

 

Lähtö 6:

2 Lucky Cloud oli mainio Bodenin voitoissaan ja teki rankan juoksun myös Kuopiossa. Viimeksi ruuna juuttui alussa kolmannelle ja juoksu meni täysin pieleen. Sen kisan voi unohtaa ja Henri Bollströmin ajokki on iso suosikki, vaikka takamatkan kovanaamat heti ovatkin niskassa hengittämässä. Edellisen tallikaveri 6 Danne Edel oli viimeksi huonolla ravilla ja laukkasikin loppukurvin lopussa. Sen jälkeen ruuna lopetti pirteästi kolmanneksi. Jos ravi sujuu yhtään paremmin, niin Danne Edel pystyy ottamaan pitkästä aikaan kaksarisijan. 10 Bad Moon Rising on juossut viime starttinsa kivikovissa kultadivareissa. Nyt vastus helpottuu ja Ossi Nurmosen treenaaman ruunan kyvyt riittäisivät pärjäämiseen. Hieman enemmän sillä saisi olla puristusta. 8 Dancinginthedarkilla on iso ylisarja ja se palaa rokotustauolta. Kyvyt riittäisivät kuitenkin ainakin totosijaan. 3 Essi Van Press on kovaluokkainen tamma, mutta tuskin pitkältä tauolta vielä parhaimmillaan.

A) 2 B) 6-10-8 C) 3-5-1-9-4-7

 

Lähtö 7:

2 Maccabi Yosef on tuntunut piristyneen uusissa käsissä ja ollut Anni Ryynäsen treenistä joka kerta hyvä. Viimeksi tuli huonompi sijoitus, mutta takapareista oli hölkkävauhdin jälkeen mahdotonta nousta korkeammalle ja ruuna oli yhtä hyvä kuin aiemminkin. Täydelliseltä lähtöpaikalta Maccafi Yosef on suosikki nelkun päätöskohteeseen. 11 Carmen Lindy on hirmutikissä, mutta laukat ovat jälleen astuneet kuvaan. Tosin viimeksi ruuna laukkasi ilman omaa syytään, kun vastustaja ajoi törkeästi jaloille. Ravia polkiessaan vauhdikas menijä pystyy kiertämään kaikki. 7 Vici America teki viimeksi suoraan tauolta lupaavan juoksun kirimällä takapareista toiseksi. Ruuna todennäköisesti parantaa saatuaan startin alle. Lähtöpaikka on toki haastava. 6 Rebel Royal on monipuolinen hevonen, joka ei kaihda mitään juoksupaikkaa. Nytkin se voi joutua juoksemaan johtavan rinnalla, mutta ruuna pystyy menestymään siitäkin.

A) 2-11 B) 7-6-9-10 C) 1-12-5-4-3-8

 

Lähtö 8:

4 Larvan Iisu ei ole vielä taukonsa jälkeen voittanut, mutta ruuna on ollut yhtä hyvä kuin kesälläkin. Toissa kerralla laukkaan paloi kärkipään sijoitus ja viimeksi se joutui vetämään keulassa ylikovaa. Sami Vehviläisen ajokki on sopivassa lähdössä iso suosikki. Koko ajan starttien myötä petrannut 2 Savon Akka näytti viimeksi olevan jo marssimassa kohti varmaa voittoa, mutta tuli juuri maalin tuntumassa ohitetuksi. Näytti ettei kyse ollut väsymisestä, vaan kokematon hevonen ei osaa vielä kunnolla kilpailla. 1 Liisi-Juulia kiri viimeksi Larvan Iisun takaa hitaassa lopetuksessa ykköseksi. Optimitilanteessa sama juoksuasetelma toteutuu myös nyt.

A) 4 B) 2-1 C) 3-6-7-5

 

Lähtö 9:

8 Francis Journey on aloittanut uransa kahdella voitolla ja ollut siinä määrin vakuuttava, että voittoja tulee vielä paljon lisää. Kasidasta huolimatta ruuna päässee varhain keulaan ja varsinkin siitä se olisi todella liki. Edellisen tallikaveri 4 Gonzales Journey on myös aloittanut uransa lupaavasti. Viimeksi se oli ensimmäisestä tappiostaan huolimatta aivan yhtä hyvä kuin voittojuoksuissaan. 3 Bollinger A.F. ei vakuuttanut vielä kesän ja alkusyksyn starteissaan. Minna Piiroisen laatutallista tuleva menijä on kuitenkin saattanut tauon aikana kehittyä paljonkin. 6 Enjoy’s Leon voitti viime starttinsa keulajuoksujen jälkeen tyylipuhtaasti. Nyt vastus kovenee ja ruuna palaa pieneltä tauolta. Voittokulun jatkuminen tulisi yllätyksenä.

A) 8 B) 4-3 C) 6-1-5-9-7-12-11-10-2

 

Lähtö 10:

3 Kivuton tuli viimeksi keulasta hyvin perille ja hävisi vain Hujakelle, joka olisi suursuosikki tähän lähtöön. Samanlaisena Jarkko Kervisen ajokki on lähellä uransa avausvoittoa. 11 Rebella omaa hirmukyydit ja tamma on viime aikoina varmistunutkin. Ravia polkiessaan se nousee korkealle 60 metrin takamatkaltakin. 2 Parapara on esittänyt lupaavia otteita, mutta laukka on vielä turhan pinnassa. 6 Liite voitti viime Joensuun vierailullaan ylivoimaisesti. Nyt lähtö on kovempi, mutta Mikko Jääskeläisen ajokki pystyy pärjäämään mikäli vain huumori riittää.

A) 3-11 B) 2-6-9 C) 1-4-5-8-10-7

 

Vihjesysteemit

Toto4 (pieni systeemi)

1. 5,6,7,9 (8,4)

2. 4,7,9,10 (3,5)

3. 2 Lucky Cloud (6,10)

4. 2,11 (7,6)

32 riviä * 0,2e = 6,4 euroa

 

Toto4 (iso systeemi)

1. 3,4,5,6,7,8,9 (1,2)

2. 4,7,9,10 (3,5)

3. 2 Lucky Cloud (6,10)

4. 2,6,7,11 (9,10)

112 riviä * 0,2e = 22,4 euroa

 

Päivän Duo (pieni)

1. 2 Lucky Cloud

2. 2,11

2 yhdistelmää

 

Päivän Duo (iso)

1. 2,6

2. 2,6,7,11

8 yhdistelmää

 

Troikka (lähtö 7)

1. 2,11

2. 2,6,7,11

3. 2,4,5,6,7,9,10,11

36 yhdistelmää * 0,5e = 18 euroa

 

Troikka (lähtö 9)

1. 8 Francis Journey

2. 4 Gonzales Journey

3. Kaikki hevoset

10 yhdistelmää * 0,5e = 5 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä