Lounasravit

Pe 02.11.2018 Klo 12:00
Joensuun ravirata

Tervetuloa lounasraveihin Linnunlahdelle!

Ravintolakatsomon lounas

Spaghetti Bolognese
Salaatti

Leipä, voi

Appelsiinirahka
Kahvi/tee

10 €

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 02.11.2018
Klo 12:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Lounasravit

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

1. lähtö:

A) 4-7 B) 10-8-2-11-3-5

Taulio-Toivanen kaksikolta debytoivat 4 MUSCLE BEACH on erittäin mielenkiintoinen seurattava. Jos ruuna suorittaa kykyjensä mukaisesti, se korkannee tämän kisan mennen tullen ja palatessa. Toki 7 SKY DREAMER on myös hyvä hevonen ja malttoi viimeksi keulasta ravata koko matkan ajan.

2. lähtö:

A) 2-9-7-6 B) 3-1-4-8-10-11

2 MYRSKYRI on vauhdikas, mutta vielä varsin epävarma ruuna. Voittokisassaan se oli keulasta todella hyvä, ja sinne edetessään ruuna pystyy jälleen johtamaan kisaa alusta loppuun saakka. Viimeksi Myrskyri laukkasi alkumatkasta kahteen kertaan, mutta kulki sen jälkeen reippaasti. Nyt rattaille hyppää Ilpo Holopainen ohjastajanvaihdoksen myötä. 9 TÄHTIHOHTO aloittaa Seppo Suurosen treenistä. Kyvykäs mutta laukkaherkkä tamma on mielenkiintoinen debytantti näillä kulmilla. 7 SAVON SANNA seurasi tämän...

1. lähtö:

A) 4-7 B) 10-8-2-11-3-5

Taulio-Toivanen kaksikolta debytoivat 4 MUSCLE BEACH on erittäin mielenkiintoinen seurattava. Jos ruuna suorittaa kykyjensä mukaisesti, se korkannee tämän kisan mennen tullen ja palatessa. Toki 7 SKY DREAMER on myös hyvä hevonen ja malttoi viimeksi keulasta ravata koko matkan ajan.

2. lähtö:

A) 2-9-7-6 B) 3-1-4-8-10-11

2 MYRSKYRI on vauhdikas, mutta vielä varsin epävarma ruuna. Voittokisassaan se oli keulasta todella hyvä, ja sinne edetessään ruuna pystyy jälleen johtamaan kisaa alusta loppuun saakka. Viimeksi Myrskyri laukkasi alkumatkasta kahteen kertaan, mutta kulki sen jälkeen reippaasti. Nyt rattaille hyppää Ilpo Holopainen ohjastajanvaihdoksen myötä. 9 TÄHTIHOHTO aloittaa Seppo Suurosen treenistä. Kyvykäs mutta laukkaherkkä tamma on mielenkiintoinen debytantti näillä kulmilla. 7 SAVON SANNA seurasi tämän kauden avauskisassaan 2. sisältä asiallisesti. Tamma voi tähän kisaan parantaa vaikka kuinka paljon ja on tässä porukassa pakkorasti. Tauolta palaava 6 LARABELLA esitteli kesällä hyviä vauhtivaroja, ja pitää huomioida heti kolmen kuukauden tauolta.

3. lähtö:

A) 6 B) 2-9-3-11-5-7-10-1

6 WONDER OF YOU kuumui viimeksi lähdön uusintoihin. Ori laukkasi sekä ensimmäiseen että viimeiseen kaarteeseen, mutta kulki välissä kovaa. Nyt lähdetään liikkeelle auton takaa, ja ilman laukkaa Wonder Of You on varmasti lähellä voittoa. Toissa kerralla se oli 2. ulkoa ylivoimainen. 2 VICTORIOUS ja 3 GEAR LIN lähtevät reippaasti matkaan, ja tähtäävät paikkaan sisäradalla, kenties keulaan etenevän Wonder Of Youn takaa. 9 DAISY MUSTANG menetti viimeksi pelinsä lähtötohinoihin, kun kuski kuvitteli lähettäjän liputuksen tarkoittavan lähdön takaisinottoa. Kun näin ei ollutkaan, tamma sai taustalla hyvän hiitin. Kunto pitää, ja kirivaiheessa tamma kipuaa korkealle.

4. lähtö:

A) 2-5 B) 4-3-7-8

2 ESSI VAN PRESS oli Mikkelin T76-voitossaan 3. ulkoa todella hyvä. Viimeksi Jokimaalla pyörä ei pyörinyt samalla tavalla, vaikka juoksupaikka oli tismalleen sama. Tamma avaa reippaasti juossee nyt keulassa. Mikäli se palaa tasolleen, koko matkan johtoon on oikein hyvä sauma. Pahin haastaja on viimeksi johtavan takaa hyvin kolmanneksi kurkottanut 5 JAMIE RAY. Se lähtee myös reippaasti matkaan ja saattaa päästä tässä johtavan kantaan. Sieltä ajoissa kiritilaa saadessaan ruuna on erittäin vaarallinen.

5. lähtö:

A) 9-11-8-2 B) 7-3-1-4-5-6-12

9 LOVELY FUTURA on laukannut Joensuussa Heikki Mikkosen treenistä kaksi kertaa loppukurviin, ja olisi luultavasti pärjännyt näissä molemmissa kisoissa ilman harha-askelia. Viimeksi tamma kiersi kolmannen radan kautta etusuoralla johtavan rinnalle ja oli siitä asiallinen viides. Nyt valmentaja itse hyppää tammansa rattaille, ja mikäli Lovely Futura selvittää kriittisen viimeisen kaarteen ravilla, pystyy se sopivassa tehtävässä jyräämään nyt jo voittoon asti. 11 OMNIA LINDY kiri viimeksi 2. ulkoa kolmanneksi saatuaan Lovely Futuraa paremman juoksun. Lähtöpaikka on ikävä, mutta tamma on tikissä ja pystyy hyvällä selkäreissulla paljoon. 8 BLUE MAY avaa kovaa ja tähtää kasikaistaltakin keulaan. Lappeessa avaus venyi vauhdikkaaksi, ja lopulta tamma luovutti saamansa keulapaikan pois. Maalisuoralla se seurasi asiallisesti neljänneksi. Jos kärkipaikka irtoaa ilman suurempia revittelyjä, kaikki on mahdollista. Myös 2 FLOWER’S JUNI avaa lujaa ja on hyvänä päivänään tähän kisaan kova sana. Viimeksi tamma osallistui Villinmiehen tammakilvan karsintaan, eikä riittänyt 2. ulkoa parhaille.

 

Toto4-vihje:

1: 1, 2, 3, 6, 7, 9 (4,8)
2: 6 Wonder Of You (2,9)
3: 2, 5 (4,3)
4: 2, 3, 7, 8, 9, 11 (1,4)

72 riviä = 14,40 €

 

Vihjeet laati Lauri Hyvönen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä