Lounasravit

Pe 08.11.2019 Klo 12:00
Joensuun ravirata

Vuoden viimeiset lounasravit

Menu

Vihreäsalaatti, öljykastike

Suolakurkku

Lihapyörykät

Perunamuhennos

Leipä, voi

Vesi, mehu

Kahvi, tee

Keksilajitelma

 

10 €/hlö  

 

Ravien käsiohjelma löytyy sivun alalaidasta kohdasta "Lataa käsiohjelma!"

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 08.11.2019
Klo 12:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Lounasravit

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

3 Boulder Illusion on juossut kovempia lähtöjä ja nakutellut tasaisesti 17-tuloksia, jollaisella ollaan tässä korkealla. Viimeksi se teki takajoukoista hyvää kiriä, mutta laukkasi juuri ennen maalia kutossijan. Kaikki sen edellä maaliin tulleet olisivat suosikkeja tähän lähtöön. Jenni Porokan kasvattama, omistama ja ajama ruuna saa niukan ykkösvihjeen tasaisessa lähdössä. 2 Rutinohvi lopetti sisäratareissun päätteeksi 16-vauhteja toissa kerralla kesätauonsa jälkeen. Viimeksi ruuna sortui taas perisyntiinsä laukkoihin. Ravilla se pystyisi luokkansa puolesta pärjäämään. 7 Wildest Dreams tuli lokakuun ensimmäisessä startissaan kolmatta-neljättä rataa pitkin ilman vetoapua sijoitustaan paremmin perille todella raskaissa olosuhteissa. Lähdön ainoa 3-vuotias pystyy petraamaan reilusti ennätystään....

Lähtö 1:

3 Boulder Illusion on juossut kovempia lähtöjä ja nakutellut tasaisesti 17-tuloksia, jollaisella ollaan tässä korkealla. Viimeksi se teki takajoukoista hyvää kiriä, mutta laukkasi juuri ennen maalia kutossijan. Kaikki sen edellä maaliin tulleet olisivat suosikkeja tähän lähtöön. Jenni Porokan kasvattama, omistama ja ajama ruuna saa niukan ykkösvihjeen tasaisessa lähdössä. 2 Rutinohvi lopetti sisäratareissun päätteeksi 16-vauhteja toissa kerralla kesätauonsa jälkeen. Viimeksi ruuna sortui taas perisyntiinsä laukkoihin. Ravilla se pystyisi luokkansa puolesta pärjäämään. 7 Wildest Dreams tuli lokakuun ensimmäisessä startissaan kolmatta-neljättä rataa pitkin ilman vetoapua sijoitustaan paremmin perille todella raskaissa olosuhteissa. Lähdön ainoa 3-vuotias pystyy petraamaan reilusti ennätystään. 5 Lily Lime lähtee lujaa matkaan ja saa automaattisesti hyvän reissun. Jos tamma olisi samanlainen kuin elokuun starteissaan, niin tamma nähdään kärkimatsissa. 10 Aspenhill’s Amor ei ollut lainkaan huono viimeksi palatessaan tauolta. Tuuli Nöjdin suojatti otti laukan reilut 800 metriä ennen maalia ja niin hyvin ruuna kulki loppua, että erheeseen taisi palaa kärkipään sijoitus. Laukkariski on edelleen iso, mutta ravilla kivitalon kokoinen Aspenhill’s Amor pystyy pärjäämään.

A) 3-2-7-5-10 B) 1-11-6-4-9-8

 

Lähtö 2:

5 Savon Akka palasi hyvässä vireessä pitkältä tauolta viimeksi Jyväskylässä. Sisäradalla kolmantena matkannut tamma sai kiritilat vasta reilu sata metriä ennen maalia ja loppumetrit se kiri ärhäkästi. Aiemmin tilaa saadessaan Savon Akka olisi ollut hyvin lähellä voittoa. Startti alla Harri Konttisen valmennettava parantanee entisestään. 3 Tas Hovineito laukkasi viimeksi hyvin todennäköisesti voittonsa loppusuoran alussa. Tamman ravi oli koko matkan hieman kankeaa, eikä laukka tullut yllätyksenä. Runsaan seitsemän viikon starttiväli aiheuttaa myös omat kysymysmerkkinsä. 8 Rapsodi haparoi viimeksi kolmannessa sisällä viimeisellä takasuoralla ja pisteli sen jälkeen asiallisesti loppua. Rapin Aatoksen veljellä olisi kykyjä nähtyä parempaankin. 9 Liisinko on kehittyvä ruuna, joka on parantanut koko ajan otteitaan. Viimeksi se hävisi niukasti ja oli heti maalin jälkeen keulahevosesta ohi.

A) 5-3-8 B) 9-10 C) 1-2-11-12-7-6-4

 

Lähtö 3:

9 Amour Songin otteissa ei ollut viimeksi tuttua potkua, mutta silloin ruunaa ajoi valmentajansa. Nyt rattaille hyppää taas Henri Bollström, jonka ohjastamana Amour Song on ollut kaikissa kuudessa startissaan totossa ja putki tuskin katkeaa sopivan näköisessä seurassa. 4 Hello Jolene palasi voittovireessä pitkältä tauolta. Toki tamma sai vetää keulassa täysin mieleistään matkavauhtia, mutta esitys oli kuitenkin positiivinen ja Olli Innasen suojatti on perushevosia tähän lähtöön. 2 Wild Bloom jäi viimeksi voittovoimissaan pussiin johtavan taakse. Markus Dahlströmin ajokki lähtee lujaa matkaan ja sillä pääsee valitsemaan ajaako keulasta vai selästä. 7 Off Course sai viimeksi nappijuoksun toisessa ulkona voittaen helposti. Sitä ennen ruuna hävisi selvästi Amour Songille. Jani Hartikaisen treenattavilla ”stallform” on tällä hetkellä tapissaan.

A) 9-4 B) 2-7-3-1 C) 5-6-8

 

Lähtö 4:

3 Drop Of Love ansaitsisi viime esitysten perusteella pian jo voitonkin. Toissa kerralla tamma tuli hyvin perille, vaikka alkumatkasta kaikki oli mennyt pieleen. Viimeksi se laukkasi kovassa lähdössä oltuaan juuri nousemassa loppusuoran alussa kiriin ja menetti vähintään nelossijan. Miika Tenhusen ajokki lähtee lujaa liikkeelle ja on hyvin todennäköinen keulahevonen. Siitä Drop Of Love on lähellä voittoa. 1 Rim Bay Gift on tehnyt jatkuvasti väkeviä kirejä. Esimerkiksi toissa kerralla ruuna kiri neljännestä ulkoa 13,5-vauhtia viimeiset 700 metriä, mutta Jet Setter oli päässyt jo karkuun. Sitä ennen Rim Bay Gift hävisi vain kovalle Il Funny Li’lle. Ykkösrata laskee tasaisen avaajan osakkeita. 6 She Is Frida jäi toissa kerralla Joensuussa pussiin. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön jääden paljon muista. Tuomas Pakkasen ajokki teki sen jälkeen hyvän juoksun ja kunto on viime sijoituksia paljon kovempi. 2 Harminimoon Tinker on pilannut viime starteissaan laukkoihin. Nopea lähtijä saanee unelmajuoksun, jollaisella ainakin totosija olisi ulottuvilla. 8 Maccabi Yosef & 9 Arctic Mystery ovat vaihtaneet valmentajaa viime starttiensa jälkeen. Molempien kyvyt riittäisivät pärjäämiseen. 

A) 3-1 B) 6-2-8-7-10-9 C) 4-5

 

Lähtö 5:

2 Boulder Rocket kohtaa nyt viime startteja sopivamman vastuksen ja moni asia puoltaa lähtöpaikkaa myöten. Ruuna on selvästi paras avojaloin ja jos kenkiä ei pääse riisumaan perjantaina, niin Markus Porokan ajokkiin on suhtauduttava ainakin pienellä varauksella. 10 Hello Garfield teki positiivisen tauoltapaluun Lappeessa. Veteraaniruuna kiri neljännestä ulkoa 13,1-vauhtia viimeiset 700 metriä ja oli toista rataa juosseista paras. Olli Innasen ajokki kykenee nousemaan vastaavanlaisena Joensuun pitkällä maalisuoralla korkealle. 5 Herzog Greenwood on luokaltaan kova hepo, mutta puolen vuoden tauko laskee luonnollisesti odotuksia. 3 Johnny Flame ei ole ollut pienen taukonsa jälkeen aivan parhaimmillaan. Kuskinsakin palaa yli vuoden tauolta, joten kysymysmerkkejä on nyt ilmassa. 8 Crystal Cool on selvästi parhaimmillaan maililla ja keulasta. Tamma lähtee todella rivakasti liikkeelle ja Tuomas Pakkanen voi kasiradalta ladata kovat piippuun heti lähdöstä, eikä keulapaikkakaan ole poissujettu. Nykyiskussaan Crystal Cool klaarannee myös täyden matkan. 7 Easy Vacation palaa tauolta, mutta Jani Hartikaisen hevoset ovat tällä hetkellä iskussa eikä Easy Vacationkaan ole täysin ulkona. Parhaimmillaan se riittäisi kevyesti tässä lähdössä.

A) 2 B) 10-5-3-8-7 C) 6-4-1-9-11-12

 

Vihjesysteemit

 

Toto4 (pieni systeemi)

1. 5 Savon Akka (3,8)

2. 2,4,7,9 (5,6)

3. 1,3,6 (6,2)

4. 2,10 (5,3)

24 riviä * 0,2e = 4,8 euroa

 

Toto4 (iso systeemi)

1. 5 Savon Akka (3,8)

2. 2,4,7,9 (5,6)

3. 1,2,3,6,8 (7,10)

4. 2,3,5,7,8,10 (6,4)

120 riviä * 0,2e = 24 euroa

 

Päivän Duo (pieni systeemi)

1. 1,3,6

2. 2 Boulder Rocket

3 yhdistelmää

 

Päivän Duo (iso systeemi)

1. 1,2,3,6,8

2. 2,10

10 yhdistelmää

 

Troikka (L5)

1. 2,10

2. 2,3,5,7,8,10

3. 2,3,5,7,8,10

40 yhdistelmää * 0,5e = 20 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä