Lounasravit

Pe 28.09.2018 Klo 12:00
Joensuun ravirata

Syyskuun lounarit

Perjantain lounasravien lähtölistat ja vihjeet löydät tältä sivulta!. Nyt onkin Linnunlahdella mielenkiintoiset kisat, sillä pesäpallon uunituore Suomen mestari Juha Puhtimäki ajaa vuoden 2018 ensimmäisen starttinsa! Eikä ole hevonenkaan ihan mikä tahansa, Putte saa nimittäin ajettavakseen elämänsä kuntoon nouseen Icemanin.

Ravintolakatsomossa tarjolla tuttuun tapaan herkullinen lounas!

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 28.09.2018
Klo 12:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Lounasravit

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

1. lähtö:

A) 8-3 B) 4-9-10-11-2-5-6

8 RAKAPOSHI KING paikkasi viimeksi 1. kaarteen laukkansa mainiosti kiertämällä 4. ulkoa vielä totoon. Ravilla ruuna on tässä porukassa kova luu. 3 DAISY MUSTANG kävi viimeistelemässä harjoitusraveissa, missä se näytti pussissa hyvältä. Viime kerran startin pilasi lähtälaukka, mutta ravilla tamma pystyy voittoon.

2. lähtö:

A) 6-5-8 B) 2-7-9-11-4-10-12-1

6 READ MORE avaa kovaa ja tähtää keulaan. Voittonsa se otti kärkipaikalta, ja sen jälkeen Savonlinnassa ruuna laukkasi 1. kurvissa kesken keulakamppailun. Viimeksi ruuna nosti 4. sisältä viimeisellä takasuoralla 2. ulos, juuttui väsyvän taakse pussiin ja kiri loppua tilaa saatuaan vielä hyvin. Koko matkan johto ei yllättäisi. Kajaanissa sisärataa pitkin lopussa johtavan kantaan puikkelehtinut ja sieltä voittoon spurtannut...

1. lähtö:

A) 8-3 B) 4-9-10-11-2-5-6

8 RAKAPOSHI KING paikkasi viimeksi 1. kaarteen laukkansa mainiosti kiertämällä 4. ulkoa vielä totoon. Ravilla ruuna on tässä porukassa kova luu. 3 DAISY MUSTANG kävi viimeistelemässä harjoitusraveissa, missä se näytti pussissa hyvältä. Viime kerran startin pilasi lähtälaukka, mutta ravilla tamma pystyy voittoon.

2. lähtö:

A) 6-5-8 B) 2-7-9-11-4-10-12-1

6 READ MORE avaa kovaa ja tähtää keulaan. Voittonsa se otti kärkipaikalta, ja sen jälkeen Savonlinnassa ruuna laukkasi 1. kurvissa kesken keulakamppailun. Viimeksi ruuna nosti 4. sisältä viimeisellä takasuoralla 2. ulos, juuttui väsyvän taakse pussiin ja kiri loppua tilaa saatuaan vielä hyvin. Koko matkan johto ei yllättäisi. Kajaanissa sisärataa pitkin lopussa johtavan kantaan puikkelehtinut ja sieltä voittoon spurtannut 5 ICEMAN saa rattailleen Juha Puhtimäen. Pesäpallon Suomen mestari ajaa kauden ensimmäisen starttinsa ja hakusessa on uran ensimmäinen voitto. Iceman on hevonen, jolla se voi nappireissulla hyvin tullakin. Haussa on paikka johtavan takaa, ja sinne päästessään Iceman on vaarallinen. 8 BLOW IN THE SKY jaksaa tehdää omaa juoksuaan ja vyöryy lopussa kärkikahinoihin.

3. lähtö:

A) 1-10-6 B) 8-3-7-9-2-5-4

1 LIKE BULJONKI saa rattailleen Tuomas Pakkasen, ja tämä yhdistelmä saattaa sisäradalta pystyä puolustamaan johtopaikankin. Mikäli ruuna tässä onnistuu, nousee voiton todennäköisyys kertaheitolla hurjasti, sillä keulasta Like Buljonkin ohittaminen ei olisi helppoa. Ruuna on tulosrivistöään paremmassa kunnossa ja kiri Torniossa viimeksi 3. sisältä mukavasti loppua. Jere Taulion talliin Ruotsista muuttanut 10 HERZOG GREENWOOD on erittäin mielenkiintoinen vastustaja ja kuuluu takarivistäkin ajoissa peleihin. 6 BOULDER ROCKET lähti Ylivieskassa hyvissä ajoin takaa kolmannelle, mutta laukkasi tiukassa takakaarteessa hylkäykseen. Ravilla ruuna pystyisi rummuttamaan voittotaistoon johtavan rinnaltakin, mutta epävarmuus riivaa.

4. lähtö:

A) 6 B) 1-11-10-8-2-9-4-3-7-12-5

6 TÄHTIVIILEE ei ole startannut sitten nelivuotiskauden. Seppo Suurosen valmennettavat ovat viime aikoina kulkeneet hyvin, ja samaa voidaan odottaa myös Tutuarin tyttärestä. Syyskausi käynnistyy varsin sopivan näköisessä tehtävässä, ja lähellekään kykyjensä edellyttämällä tavalla kulkiessaan tamma pystyy uransa avausvoittoon. 1 VIIMAN tulee myös tauolta. Jarkko Kervinen odottaa ruunalta positiivista suoritusta ja ravia polkiessaan se voi johtaa tätä lähtöä pitkään. Nopea ja ravivarma 11 PIKKU ETU kiertänee pitkältä pakiltakin korkealle.

5. lähtö:

A) 4 B) 12-2-6-11-8-9-10-3-1

4 BRISENDA on toistaiseksi tehnyt liki kaiken oikein. Keulasta tulleiden voittojensa jälkeen tamma näytti viimeksi Killerillä taistelijan luonnetta kamppailemalla johtavan rinnalta väkivahvasti ykköseksi. Nyt tie näyttää tasoitellulta kärkipaikalle, mistä Brisenda on sopivassa tehtävässä vaikeasti lyötävissä. 12 LUCKY CLOUD kiersi viimeksi 2. ulkoa vakuuttavaan voittoon, mutta tehtävä tiukkenee, ja lähtöratakin tuo paljon lisähaasteita. Sisäradalle tähtäävä 2 GROUSE MAN ja Heikki Mikkosen tallista debytoiva 6 LOVELY FUTURA ovat myös mahdollisia totohevosia.

 

Toto4-vihje:

1: 2, 5, 6, 7, 8, 9 (11,4)
2: 1, 6, 10 (8,3)
3: 1, 6, 10, 11 (8,2)
4: 4 Brisenda (12,2)

14,40 euroa

 

Vihjeet laati: Lauri Hyvönen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä