Magic Monday

Ma 16.03.2020 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Magic Mondayn Toto65-ravit

Vuoden toiset Magic Monday -ravit Linnunlahdella ajetaan yhdessä Forssan Pilvenmäen raviradan kanssa. Nopean tempon maanantairaveja päästään jännittämään tammi-maaliskuussa sekä loka-joulukuussa.

 

KÄSIOHJELMA

 

Ravit suljettu yleisöltä

Joensuun Ravirata ja Suomen Hippos noudattavat Suomen hallituksen linjauksia ja kaikki ravitapahtumat ovat yleisöltä suljettuja perjantaista 13.3. alkaen toistaiseksi. Lue lisää nettisivujemme tiedotteelta.

Raviemme seuranta onnistuu edelleen Veikkauksen TotoTV:n kautta joko nettipalvelussa (rekisteröityneille maksuton) tai television kautta maksukanavilla. Pahoittelemme vilpittömästi tilanteesta aiheutuvaa mieliharmia raviemme ystäville, mutta samalla ilmaisemme huolemme ja vastuumme vallitsevasta tilanteesta: Yhdessä huolehtimalla omasta ja läheistemme hyvinvoinnista voimme jokainen omalta osatamme pyrkiä ennaltaehkäisemään tartuntojen leviämistä. Kiitos huomiostasi!

 

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 16.03.2020
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

4 Cape’s Big Black kiri toissa kerralla Jyväskylässä open stretchia pitkin tämänkertaista kovemmassa lähdössä positiivisesti toiseksi ollen huomattavasti parempi kuin aiemmissa starteissaan. Viimeksi Mikkelissä kaikki mahdollinen meni pieleen ja sen startin voi unohtaa täysin. Jani Ruotsalaisen suojatilla olisi nyt hyvä paikka ottaa uran toinen voitto. 7 Ninth Nobleman on parantanut paljon viime aikoina. Viimeksi se haastoi ihan tosissaan voittomatsiin lupaavaa E.V. Eskoa ja J-P Kauhasen ajokki tulee lähiaikoina ottamaan uransa avausvoiton. 10 Nettier kiri viimeksi Kuopion tammasarjassa lupaavasti toiseksi sisäratajuoksun päätteeksi ja tamma todennäköisesti parantaa yhä saadessaan startteja alle. 6 Dazzling Press on ollut asiallinen viime startteihin, mutta tamman olemus on sellainen, että pystynee parempaankin. Miika Tenhusen on hyvin todennäköinen totohevonen...

Lähtö 1:

4 Cape’s Big Black kiri toissa kerralla Jyväskylässä open stretchia pitkin tämänkertaista kovemmassa lähdössä positiivisesti toiseksi ollen huomattavasti parempi kuin aiemmissa starteissaan. Viimeksi Mikkelissä kaikki mahdollinen meni pieleen ja sen startin voi unohtaa täysin. Jani Ruotsalaisen suojatilla olisi nyt hyvä paikka ottaa uran toinen voitto. 7 Ninth Nobleman on parantanut paljon viime aikoina. Viimeksi se haastoi ihan tosissaan voittomatsiin lupaavaa E.V. Eskoa ja J-P Kauhasen ajokki tulee lähiaikoina ottamaan uransa avausvoiton. 10 Nettier kiri viimeksi Kuopion tammasarjassa lupaavasti toiseksi sisäratajuoksun päätteeksi ja tamma todennäköisesti parantaa yhä saadessaan startteja alle. 6 Dazzling Press on ollut asiallinen viime startteihin, mutta tamman olemus on sellainen, että pystynee parempaankin. Miika Tenhusen on hyvin todennäköinen totohevonen tähän lähtöön.

A) 4-7-10-6 B) 1-11-12-9-5-2-8 C) –

 

Lähtö 2:

12 R.R. Kisu ei ole vielä lyhyellä urallaan totosijoilta erehtynyt ja 9-vuotiaaksi varttunut tamma vaikuttaakin lahjakkaalta menijältä, joka tulee vielä juoksemaan hyvän voittosumman kunhan pääsisi starttailemaan säännöllisemmin. Ilpo Holopaisen ajokilla on niin kovat kyydit, että saa ykkösvihjeen piippuhyllyn paikasta ja tauosta huolimatta. 11 Loisto-Veikko avasi J-P Kauhasen treenistä lupaavasti Oulussa voittamalla keulapaikalta. Tosin laukka oli todella lähellä monta kertaa matkan aikana. Mahdollisuuksien mukaan ruunan lämmitys ja pruuvi kannattaa seurata erityisellä tarkkuudella. 6 Kivuton jäi viimeksi Kuopiossa lähtötelineisiin, mutta juonen päästä kiinni saatuaan se tuli hyvin lopulta perille. Jarkko Kervisen ajokki tulee ottamaan lähiaikoina uransa avausvoiton ja nyt se voisi päästä keulaan. 3 Rebella tuntuu varmistuneen viime aikoina ja kyvykäs tamma on aina huomioitava näissä lähdöissä.  Viimeksi se hävisi keulasta vain voitokkaalle Aamos Hemille.

A) 12-11-6-3 B) 2-10-5-1-9-8-7-4 C) -

 

Lähtö 3:

11 Demon A.F. avasi kautensa Joensuussa ylivoimavoitolla keulapaikalta avaamalla ja lopettamalla 15-vauhtia. Viimeksi ruuna laukkasi heti lähtöön. Markus Dahlströmin ajokki on luokaltaan niin kova tekijä tähän lähtöön, että saa ykkösvihjeen huonosta lähtöpaikasta huolimatta. 2 Tinkerbell Harmi avasi maaliskuun täydellisellä tavalla. Mikkelissä tamma kiri jo täysin toivottomilta tuntuneista asemista kuudennesta ulkoa ykköseksi ja seuraavana päivänä Lappeenrannassa runnoi pitkällä kirillä kolmannesta ulkoa kärkeen. Vastus on nyt viime startteja kovempi, mutta Tuomas Pakkasen ajokki on nykykunnossaan kärkihevosia tässäkin. 3 Devil You Know oli kauden avauksessaan Demon A.F:n takaa asiallinen toinen. Viimeksi sillä hyökättiin reissuun 1300 metriä ennen maalia, mutta paikka johtavan rinnalla ei ollutkaan tarjolla ja tamma jäi loppumatkaksi kolmannelle. Sen startin voi tyystin unohtaa. Seppo Vaakanaisen suojatti on luokaltaan lähdön parhaita. 9 Silica Man on kohonnut kovaan iskuun ja tekee jatkuvasti hyviä juoksuja. Viimeksikin se kiri Joensuussa T75-sarjassa kolmannesta sisältä hyvin toiseksi. Ruuna on taas hyvin todennäköinen totohevonen.

A) 11-2 B) 3-9-10-1-5 C) 8-6-7-12-4

 

Lähtö 4:

6 Helmen Humu otti taulussa näkyvät voitot keulasta ja oli viimeksikin Lahdessa samalta paikalta todella hyvä. Vain tuore T75-sankari Vokkeni tuli niukasti ohi. Jani Ruotsalaisen ajokki lähtee kovaa liikkeelle ja on todennäköinen keulahevonen nytkin. Siitä ruuna olisi lähellä voittoa. 1 Larvan Iisu oli viimeksi Mikkelissä T75-lähdössä hyvä kolmas. Raskaissa olosuhteissa ruunalla prässättiin keulaan 29-vauhtisen avauskierroksen päätteeksi ja vaativasta juoksusta huolimatta se tuli hyvin perille. Sami Vehviläisen ajokki voi onnistua torjumaan alussa Helmen Humun, mutta eri asia on ajetaanko Larvan Iisulla keulasta suosikkia vastaan. 8 Lennon Rapina on hurjassa kunnossa, mutta laukkapeikko vaanii yhä. Viimeisestä kymmenestä startista ruuna on ravannut vain kaksi kertaa. 10 Hyvityksen Pyry saattaa olla kyvyiltään kenties lähdön paras hevonen, mutta viimekertaisen vaisuuden jälkeen ruuna on nyt iso kysymysmerkki. Lisäksi J-P Kauhasen suojatti olisi paras keulasta, joten takarivin paikka on miinus.

A) 6 B) 1-8-10-7-4 C) 9-2-3-11-5-12

 

Lähtö 5:

2 He’s A Keeper oli toissa kerralla Vermossa oikein hyvä runnomalla vaativan juoksun jälkeen umpirehdisti toiseksi. Viimeksi Joensuun T75-lähdössä ruuna jäi sisäratareissun päätteeksi. Heikki Laakkosen suojatti on saanut kerrankin hyvän lähtöpaikan ja saa tasokkaassa lähdössä niukan ykkösvihjeen. 7 I Feel On Fire avasi 4-vuotiskautensa komeasti voittamalla kovassa lopetuksessa johtavan rinnalta. Lähtöpaikka on taas ulkona, mutta Martti Pellikan ajokki lähtee lujaa ja se kestää vielä näissä sarjoissa vaativampaakin reissua. Ruuna todennäköisesti parantaa yhä saatuaan startin alle. 8 Il Funny Li ei tunnu olevan arvontakoneen kanssa väleissä ja on saanut jälleen kerran huonon lähtöpaikan. Ruuna oli oikein hyvä viimeksi Joensuun T75-lähdössä tulemalla pitkän kirin rehdisti päätyyn asti. Jos juoksu yhtään onnistuu, niin Markus Dahlströmin valmennettava nousee korkealle. 4 Eliot Ness palasi viimeksi Kuopiossa pitkästä aikaa voittajakehään. Nyt lähtö on huomattavasti tasokkaampi, mutta V-P Toivasen ajokki on silti huomioitava. Ori saa hyvänä lähtijänä todennäköisesti nappireissun. 1 Euro Boy ei viimeksi jaksanut johtavan rinnalta, mutta muuten ruuna on tehnyt hyviä esityksiä. 9 Maccabi Yosef parantanee saatuaan pikkutauolta startin alle.

A) 2-7-8-4-1 B) 9-5-12-3-11-6-10 C) –

 

Lähtö 6:

7 Harmimatic Tinker on hurjassa iskussa. Viimeksikin Joensuun T75-lähdössä se kiri neljännestä ulkoa 12,5-vauhtia viimeiset 700 metriä nousten kolmanneksi vain piikkiselkä-pari Sahara Sandstorm-Roberto Diver hävinneenä. Tällä kertaa Tuomas Pakkasen ajama ruuna voi seiskaradasta huolimatta edetä keulaan ja varsinkin siitä se olisi todella vaikeasti kukistettavissa. Nykykunnossaan Harmimatic Tinker toki pystyy menestymään vaikka jäisi johtavan rinnallekin. 8 Faith In Life oli viimeksi suosikin kanssa samassa lähdössä ja myös se oli hyvä vaikka viidenneksi jäikin. Ruuna tuli kovassa ylisarjassa rehdisti perille toiselta ilman vetoapua. Kasiradalta tiedossa ei ole taaskaan helppoa reissua, mutta toisaalta Marko Hakkaraisen suojatti pystyy tulemaan monenlaisilla juoksunkuluilla. 2 Hard To Trick tuli viimeksi sisäratareissun jälkeen kaikki voimat tallella maaliin ja tamma onkin huomattavasti tauluaan etevämpi menijä. Kakkosradalta on tiedossa loistoreissu ja Martti Pellikan ajokki on perushevosia tähän lähtöön. 3 Replay Pellini on tulosrivistöään paremmassa iskussa ja peruskyvyiltään se voi olla jopa lähdön paras hevonen. 9 Hello Garfield voittaa vielä viimeisenä kilpailukautenaan, mutta tässä porukassa sellainen tulisi ainakin pienenä yllätyksenä.

A) 7-8-2 B) 3-9-5-4-6-1 C) –

 

Vihjesysteemit

Huom. kohteet 2, 4 & 6 juostaan Forssassa

 

Toto65 (pieni systeemi)

1. 6 Helmen Humu (1,8)

2. 1,5,10 (7,9)

3. 1,2,4,7,8,9 (5,12)

4. 1 Minecraft (9,10)

5. 7 Harmimatic Tinker (8,2)

6. 1,9 (8,6)

36 yhdistelmää * 0,1e = 3,6 euroa

 

Toto65 (iso systeemi)

1. 6 Helmen Humu (1,8)

2. 1,5,10 (7,9)

3. 1,2,4,7,8,9 (5,12)

4. 1 Minecraft (9,10)

5. 2,3,7,8,9 (5,4)

6. 1,9 (8,6)

180 yhdistelmää * 0,1e = 18 euroa

 

Päivän Duo (pieni):

1. 7 Harmimatic Tinker

2. 1 Callela Einstein

1 yhdistelmä

Päivän Duo (iso):

1. 2,3,7,8,9

2. 1,9

10 yhdistelmää

 

Troikka: (Lähtö 3)

1. 2,11

2. 2,3,9,10,11

3. 2,3,9,10,11

24 riviä * 0,5e = 12 euroa

Troikka: (lähtö 5)

1. 2 He’s A Keeper

2. 2,4,7,8

3. kaikki hevoset (11 kpl)

30 riviä * 0,5e = 15 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Videot

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä