Perjantairavit

Pe 27.09.2019 Klo 18:00
Joensuun Ravirata

Linnunlahdella rai-rai-ravataan perjantai-iltaravit

Uusi ravipäivä 25.3. peruutettujen Magic Monday -ravien johdosta. Näissä raveissa myös Toton SM-karsinta! Lisätiedot ja ilmoittautumiset Veikkauksen sivuilla

 

Ravien käsiohjelma

Selailtavissa tästä linkistä!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 27.09.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun Ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

Paalun 4-vuotiaista 3 Koivikon Leevi, 2 Maukan Muisto ja 4 Valtting pystyvät ravilla menemään varmastikin 35-alkuisen tuloksen, jolla pitäisi olla tässä lähdössä korkealla. 11 R.R. Kisu pääsi aloittamaan uransa vasta 7-vuotiaana ja muutenkin starttaillut valitettavan katkonaisesti. Sillä on kevyesti tähtivauhtiset kyydit ja nousee sadan metrin pakiltakin korkealle.  6 Liite ei ole vakuuttanut, mutta ravivarmuudellaan uran ensimmäinen totosija on ulottuvilla.

A) 3-11-2-4 B) 6-7-8-10-5-1-9

 

Lähtö 2:

4 Gonzales Journey juoksi koelähdössä viimeisen kierroksen 15-kyytejä ja kaikki ei varmastikaan ollut likikään pelissä. Hurjasukuinen 3-vuotias on lähellä voittoa uransa avausstartissa. 13 Hennesys Heartbeat näytti koelähdössään hyvältä. Jyväskylän startti meni pieleen, kun kypsässä...

Lähtö 1:

Paalun 4-vuotiaista 3 Koivikon Leevi, 2 Maukan Muisto ja 4 Valtting pystyvät ravilla menemään varmastikin 35-alkuisen tuloksen, jolla pitäisi olla tässä lähdössä korkealla. 11 R.R. Kisu pääsi aloittamaan uransa vasta 7-vuotiaana ja muutenkin starttaillut valitettavan katkonaisesti. Sillä on kevyesti tähtivauhtiset kyydit ja nousee sadan metrin pakiltakin korkealle.  6 Liite ei ole vakuuttanut, mutta ravivarmuudellaan uran ensimmäinen totosija on ulottuvilla.

A) 3-11-2-4 B) 6-7-8-10-5-1-9

 

Lähtö 2:

4 Gonzales Journey juoksi koelähdössä viimeisen kierroksen 15-kyytejä ja kaikki ei varmastikaan ollut likikään pelissä. Hurjasukuinen 3-vuotias on lähellä voittoa uransa avausstartissa. 13 Hennesys Heartbeat näytti koelähdössään hyvältä. Jyväskylän startti meni pieleen, kun kypsässä 6-vuoden iässä radoille tullut ruuna jäi pussiin lopettaen viime metrit terävästi. 6 Boulder Predator näytti viimeksi ennen lähtöä todella epävarmalta, mutta malttoi ravata ja kiri takajoukoista 15,2-vauhtia viimeiset 700 metriä kuskin juuri hätistelemättä. Kyvyt riittävät, mutta laukkariski lienee iso voltin kakkosradalta. Paalun 3 Vincent Dell, 2 Fille Du Pere Noel & 1 Heat Of Dynamite pystynevät petraamaan koelähtöajoistaan.

A) 4 B) 13-6-3-2-1-10 C) 8-7-9-12-14-15-11-16-5

 

Lähtö 3:

14 Rallin Muisto saattoi menettää jopa voittonsa maanantain välistartissa loppukurvissa tulleeseen laukkaan. Seppo Suuroselle siirtynyt ruuna on luokaltaan kova hevonen ja ravia polkiessaan 40 metrin takamatka on pelkkä hidaste. 1 Rapsodi palasi toissa kerralla yli vuoden tauolta ja jäi silloin sisäradalle pussiin. Viimeksi se lopetti tähtivauhteja eikä hävinnyt voittajallekaan paljoa. Ori parantaa yhä saatuaan startteja alle ja Rapin Aatoksen veli pystyy parantamaan ennätystä varmasti roppakaupalla. 15 Pitska on lupaava 6-vuotias tamma, joka tulee vielä nousemaan pitkälle. Vauhdeiltaan se riittäisi kevyesti, mutta laukat kiusaavat. Viimeksi se hävisi keulasta niukasti huomattavasti tämänkertaista kovatasoisemmassa lähdössä. Silloin saattoi olla kyse siitä ettei Mirva Janatuisen ajokki tajunnut vastata ulkoa kirineelle.  2 Hespori seurasi viimeksi asiallisesti sisäratajuoksulla huomattavasti tämänkertaista kovemmassa porukassa. Nopea ruuna saanee nyt loistoreissun. 12 Särkän Sälli on vauhdikas ja epävarma tapaus. Ruuna kokee nyt mielenkiintoisen ohjastajanvahvistuksen Iikka Nurmosen hypätessä rattaille. 9 Tuittura kilpailee elämänsä vireessä ja ravilla tamma nousee korkealle.  13 Eko-Ester on saanut viime aikoina lisää sitkeyttä otteisiinsa.

A) 14-1-15 B) 2-12-9-13 C) 10-5-3-7-8-6-3-4-11

 

Lähtö 4:

9 Pink Dynamite teki rankan juoksun toissa kerralla lähtölaukkansa jälkeen ja tappeli viimeksikin johtavan rinnalta hyvin perille. Nyt kyytiin hyppää vielä Jani Ruotsalainen ja tamma on itseoikeutettu suosikki. 3 La Favorite on tauluaan huomattavasti paremmassa kunnossa. Toissa kerralla se liikkui alkulaukkansa jälkeen hyvin. Viimeksi kaikki mahdollinen meni pieleen ja sen startin voi unohtaa. Henri Bollströmin ajokki on kyvyiltään lähdön kärkipäätä. 5 Northernlight Genius meni viimeksi kovan ajan Tallinnan hitaalle radalle. Taulussa näkyvässä Vermon startissaan ori laukkasi kärkipään sijoituksen ja nyt rattailla nähdään taas Iikka Nurmonen. Saipan raviliigavarsa 12 Royal Date pystyy piippuhyllyn paikaltaankin nousemaan kykyjensä puolesta korkealle.

A) 9-3 B) 5-12-1-8-7-10 C) 4-11-6-2

 

Lähtö 5: (huom. kaksarissa tuhannen euron bonus!)

6 Elan on tehnyt hyvät kirit viime starteissaan ja 2640 metrin lienee pelkkä etu. Kimmo Määttäsen ajokki voi hyvinkin päästä keulaan, josta se on todella lähellä voittoa sopivan näköisessä sakissa. 9 Amour Song hävisi viimeksi johtavan takaa vain kovalle Il Funny Li’lle. Ruuna on jälleen liki kaksarisijaa. 8 Hello Kent on vahva jässikkä, jolle juostava matka on iso plussa. Viimeksi paikka johtavan rinnalla oli liikaa tauoltapaluustartissaaan, mutta ihan rehdisti ruuna kuitenkin kesti. 3 Gear Lin ei tunnu onnistuvan millään totoravitasolla. Nyt pikkutamma saanee nopeana lähtijänä hyvän reissun, jollaisella totosija ei tulisi yllätyksenä.

A) 6 B) 9-8 C) 3-1-11-5-10-2-4-7

 

Lähtö 6: (huom. kaksarissa tuhannen euron bonus!)

1 Vie De Dream teki viimeksi suorastaan hillittömän kovan esityksen marssiessaan kovatasoisessa Turun T75-lähdössä voittoon johtavan rinnalta voittoon. Hienosti kuntonsa pitänyttä ruunaa suosii oikeastaan kaikki mahdollinen tämänkertaisessa tehtävässä ja Vie De Dreamin kuuluu ollakin todella iso suosikki. 5 Blue For You lähtee voltista rivakasti liikkeelle ja juoksee joko keulassa tai suosikin takana toisessa sisällä. 9 Dream Of Celebrity kiri viimeksi hienosti takajoukoista Maakunnan Mestaruudessa. Ruuna parantanee saatuaan startin pikkutauolta alle ja Asko Hyvösen ajokki on perushevosia jos suosikkia varmistelee. 8 Royal Andy saanee nappijuoksun ja kolkuttelee totosijoja.

A) 1 B) 5-9-8 C) 4-3-6-10-2-7

 

Lähtö 7: (huom. kaksarissa tuhannen euron bonus!)

13 Sisu-Syke ei ollut viimeksi letkeimmillään, vaikka asiallisesti neljänneksi kirikin. Luokka on oriilla niin kova ettei voittosumma kohtaa vielä lainkaan kykyjen kanssa. Ammattikuski jatkaa rattailla, joten Sisu-Syke saa ykkösvihjeen. 15 Malkkin palasi viimeksi parin hutistartin jälkeen tasolleen, kun se toisesta ulkoa haastoi asiallisesti voittanutta Myrskyriä. Arto Komulaisen ajokki nousee luokallaan pitkälle. 1 Milsger teki asialliset juoksut sekä Derbyn karsinnassa että finaalissa. Paalulta ori vetää pitkään tätä lähtöä. 16 Rupeltaja pärjää aina ravatessaan, mutta varmistumisen merkkejä ei ole näkynyt ilmassa.

A) 13-15-1 B) 16-9-8 C) 11-12-4-14-5-10-2-3-7-6

 

Lähtö 8:

10 Il Funny Li palasi viimeksi tasolleen yhden vaisumman startin jälkeen voittaessaan keulasta leikittelevän kevyesti. Markus Dahlströmin suojatti vaikuttaa niin lupaavalta, että se tulee nousemaan nopeasti sarjoissaan ja on suosikki kymppiradasta huolimatta. 5 Capesake sai pieneltä huililta startin alle ja tamma parantaa varmasti paljon. Mailin spesialisti vetänee lähtöä tuttuun tyyliinsä keulassa reippaalla liekillä. Capesake on selvästi paras ilman takakenkiä ja jenkkikärryillä, joten balanssi- ja kärryinfoja kannattaa tarkkailla sen kohdalla erityisen tarkkaan. 2 Jet Setter on tehnyt pelkästään hyviä juoksuja Jarkko Kervisen treeniin siirryttyään. Nyt vastus on viime startteja kovempi. 11 Don’t Hope With Me lopetti viimeksi 12,7/400 metriä, mutta kovassa lopetuksessa oli vaikea parantaa. Tamma parantanee saatuaan tauolta startin alle. 4 Benito Bosco teki viimeksi hyvän juoksun prässätessään väkisin keulaan kovassa avauksessa ja kestettyään sen rehdisti perille. 1 Dee Storm teki hyviä juoksuja pitkin kesää ja tekee nyt ensimmäisen starttinsa Markus Pulkkisen tallista.

A) 10 B) 5-2-11-4-1-7-6 C) 3-8-9-12

 

Lähtö 9:

3 Nope’s Dynamite ansaitsisi jo kauden avausvoiton. Ruuna on tehnyt jatkuvasti hyviä kirejä huonoilta lähtöpaikoilta, nyt Janne Räisäsen ajokilla olisi kerrankin hyvä paikka. Viimeksi se laukkasi maakunnan mestaruuslähdössä lähtöön ja tuli lopulta viidennestä sisältä paljon voimia tallella maaliin. Nope’s Dynamite lähtee niin hyvin matkaan, että todennäköisesti sillä päästään valitsemaan ajetaanko keulasta vai jonkun hyvän hevosen selästä. 6 Express Juniorille tuli toissa kerralla voittokulkuun särö, mutta silloin ruuna jäi kovassa lähdössä kuolemanpaikalle. Muuten J-P Kauhasen suojatti on tehnyt hyvää jälkeä ja on aikaisin huomioitava peleissä, vaikka vastus nyt voittostartteja tasokkaampi onkin. 11 Rebel Royal ei ole taaskaan ollut arvonkoneen suosiolla, mutta ruunaa ei ole huonot paikatkaan estäneet voittamasta. Jani Ruotsalaisen ajokki nousee nytkin korkealle, vaikka vastus viime startteja kovempi onkin. 7 Winter Amiraal on hyväluokkainen menijä, joka tulee tekemään hyvän tilin tulevanakin talvena. Huono paikka ja tauko laskevat peli-intoa. 8 Case Caroline on rehti tamma, mutta kasipaikalta vaatisi paljon tuurejakin voittakseen. 12 Alladin Bro voitti toissa kerralla ensimmäistä urallaan. Paikka on haastava, mutta Markus Porokan ajokki voi saada kirissä Rebel Royalin vetävät kiriavut. 2 Aging Well olisi luokaltaan riittävä hevonen, mutta ori on ollut tasollaan viimeksi keväällä ja palaa nyt pieneltä tauolta arvoituksena.  10 Going Above on tauluaan paremmassa tikissä, vaikka ei olekaan aivan parhaimmillaan ollut. Ruunalta irtoaa hirmukirejä, kun se on oikein tällissään.

A) 3-6-11 B) 7-8-12-2 C) 10-5-1-9-4

 

Vihjesysteemit

 

Toto4 (pieni systeemi)

1. 1 Vie De Dream (5,9)

2. 13,15,1 (16,9)

3. 10 Il Funny Li (5,2)

4. 3,6,11,7 (8,12)

12 riviä * 0,2e = 2,4 euroa

 

Toto4 (iso systeemi)

1. 1 Vie De Dream (5,9)

2. 13,15,1 (16,9)

3. 10,5,2,11,4,1,7,6 (3,8)

4. 3,6,11,7 (8,12)

96 riviä * 0,2e = 19,2 euroa

 

Päivän Duo (pieni systeemi)

1. 10 Il Funny Li

2. 3,6,11

3 yhdistelmää

 

Päivän Duo (iso systeemi)

1. 10,5,2

2. 3,6,11,7

12 yhdistelmää

 

Troikka (lähtö 3)

1. 1,14,15

2. 1,2,14,15

3. 1,2,9,12,13,14,15

45 yhdistelmää * 0,5e = 22,5 euroa

 

Troikka (lähtö 7)

1. 1,13,15

2. 1,9,13,15

3. 1,8,9,13,15,15

36 yhdistelmää * 0,5e = 18 euroa

 

Troikka (lähtö 9)

1. 3,6,11

2. 3,6,11

3. 2,3,6,7,8,10,11,12

36 yhdistelmää * 0,5e = 18 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä