PKO-ravit

Su 25.08.2019 Klo 13:00
Joensuun ravirata

PKO-ravit Linnunlahdella

Jännittävät ravilähdöt ja paljon ohjelmaa koko perheelle!

Ponilähdöt starttaavat klo 12:20, jonka jälkeen suositut keppihevoslähdöt perheen pienimmille klo 12:40. Lapsille lisäksi tarjolla poniratsastusta, keppariratoja, pomppulinna (säävaraus) sekä viihdyttämässä myös Onni Orava.

Linnunlahden raviradan Lasten Hevosmaailma ja lapsiparkki palvelevat lapsiperheitä tuttuun tapaan. Vatsan saa täyteen ravintolakatsomon seisovasta pöydästä, oman pizzauunin pizzoilla sekä kahvilan ja grillin herkuilla.

 

Tervetuloa!

 

Käsiohjelma

Ravien käsiohjelmaa pääset selailemaan tästä linkistä! Selailuikkunan oikean alalaidan "Fullscreen"-painikkeesta saat käsiohjelman koko sivun kokoiseksi. Halutessasi voit myös ladata käsiohjelman koneellesi klikkaamalla avautuvalta sivulta "Download".

 

PKO

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 25.08.2019
Klo 13:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

1. lähtö:

A) 7 B) 4-2-9-1-6-3-8-12-11 C) 5-10

7 R.R. KISU menetti viimeksi voimiaan uusitussa lähdössä, jossa se joutui revittämään takamatkalta 800 metrin matkan turhan kovaa. Varsinaisessa startissa vauhdikas tamma latasi myös lujaa liikkeelle, eteni johtavan rinnalta etusuoralla keulaan ja kamppaili siitä lopussa mukavasti toiseksi. Nyt edessä voisi olla koko matkan johto, sillä R.R. Kisun kyydit riittävät 31-alkuiseen tulokseen. 4 UKKOHERRA on kulkenut laukkojen jälkeen viime starteissaan kovaa, muta epävarmuus vaivaa edelleen. Ravilla ori on varmasti korkealla. 2 TUTUKS kiri Killerillä varmaan voittoon johtavan takaa, ja vaikuttaa lupaavalta nelivuotiaalta.

 

2. lähtö:

A) 6-9-8 B) 7-4-5-2-1 C) 11-3-10-12

6 AMOUR SONG on tehnyt hyviä suorituksia, mutta juoksunkulut ovat järjestään olleet ruunaa vastaan. Nyt sen rattaille hyppää Joensuun...

1. lähtö:

A) 7 B) 4-2-9-1-6-3-8-12-11 C) 5-10

7 R.R. KISU menetti viimeksi voimiaan uusitussa lähdössä, jossa se joutui revittämään takamatkalta 800 metrin matkan turhan kovaa. Varsinaisessa startissa vauhdikas tamma latasi myös lujaa liikkeelle, eteni johtavan rinnalta etusuoralla keulaan ja kamppaili siitä lopussa mukavasti toiseksi. Nyt edessä voisi olla koko matkan johto, sillä R.R. Kisun kyydit riittävät 31-alkuiseen tulokseen. 4 UKKOHERRA on kulkenut laukkojen jälkeen viime starteissaan kovaa, muta epävarmuus vaivaa edelleen. Ravilla ori on varmasti korkealla. 2 TUTUKS kiri Killerillä varmaan voittoon johtavan takaa, ja vaikuttaa lupaavalta nelivuotiaalta.

 

2. lähtö:

A) 6-9-8 B) 7-4-5-2-1 C) 11-3-10-12

6 AMOUR SONG on tehnyt hyviä suorituksia, mutta juoksunkulut ovat järjestään olleet ruunaa vastaan. Nyt sen rattaille hyppää Joensuun ajajaliigaa johtava Henri Bollström, ja edessä voi olla vaikka kuinka vakuuttava suoritus. Koko matkan keulajuoksu ja jopa 16-alkuinen tuloskaan ei saa yllättää, siksi hyvät vauhdit Liperin tammassa tuntuisi sisällä olevan. Viimeksi se jäi valmentajansa ajamana johtavan rinnalle, ja 12,5-avaus hyydytti enimmät mehut loppusuoralta. 9 NATALIE RAY kiri viimeksi helppoon voittoon johtavan takaa ja on selkäreissulla erittäin vaarallinen nytkin. 8 CLUELESS FIGHTER oli samassa lähdössä johtavan rinnalta oikein hyvä kakkonen ja pystyy kasikaistaltakin paljoon.

 

3. lähtö:

A) 9-1 B) 5-8-2-7-10

9 JUISE JULIUS tsemppasi viimeksi Killerillä johtavan rinnalta rehdisti neljänneksi. Lieksan voiton ruuna nappasi 5. ulkoa alkaneella pitkällä 1200 metrin kirillä. Vire on kohdallaan ja vahva suosikki polkee pitkältä pakiltakin mukaan voitto-otteluun. Keulaan tähtäävä 1 VERÄJÄN VARTIJA oli viimeksi johtavan rinnalta erinomainen, ja pyrkii paalulta johtamaan lähtöä koko matkan ajan. Riihimäellä myös johtavan rinnalta hyvin tsempannut 5 LUNKIPOIKA haastaa suosikit.

 

4. lähtö:

A) 10 B) 9-5-4-1-6-7-8 C) 3-2

10 DEMON A.F. jää sunnuntain Toto4-vihjerivin varmaksi. Se nousi Savonlinnan startissaan 3. sisältä ensimmäisellä takasuoralla toiselle radalle, eteni pian keulaan ja paahtoi tämän jälkeen reippaalla vauhdilla omille teilleen. Ruuna vaikuttaa todella kehityskelpoiselta menijältä, ja ilman laukkaa sen uskoisi kiertävän takarivistäkin tämänkertaisen porukan. 9 RANCH QUIJOTE on toki kova vastustaja. Ylivieskassa se voitti keulasta näytöstyyliin, mutta Demon A.F.:n takana pitääkseen ruunan pitää edelleen parantaa. Kaksikko erottuu muista melko selvästi, joten tässäpä olisi tarjolla sunnuntain suorin pari kaksaripelaajille.

 

5. lähtö:

A) 7-9-2 B) 3-10-1-8-11-5-4-6

7 VIHJEEN VINHA palasi Kuopiossa liki vuoden kilpailutauolta, mutta oli heti valmis voittamaan terävällä kirillä johtavan takaa. Startti alla ruunan uskoisi vain parantavan, ja se on tämän lähdön selvä suosikki. 9 SAVON SANNA laittaisi kyllä ravatessaan muut lujille, mutta valitettavasti tamma on edelleen varsin epävarma. Savonlinnassa se eteni johtavan rinnalta loppukurviin mentäessä keulaan, mutta laukkasi 300 jäljellä menettäen hyppyynsä todennäköisen voiton. Kajaanissa tamma teki 4. ulkoa hyvän loppuvedon. 2 JUKOLAN JUSTIINA tähtää keulaan, mistä se pystyy vetämään lähtöä pitkään. Riihimäellä tamma kiri 3. sisältä mukavasti loppua.

 

6. lähtö:

A) 6-3 B) 10-1-8-7 C) 5-4-2-9

6 OTHELLOS MAGI aloitti loistoesityksellä Marja Haakanan treenistä ja kiri johtavan takaa uudella ennätyksellään voittoon. Lähtönopeutta tuntuu löytyvän, eikä keulaan eteneminenkään ole nyt pois suljettu ajatus. 3 WINZET peruutti viimeksi alun keulakamppailun hävittyään joukon hännille ja kiri loppua vielä kovaa aivan voittaneen Rascal Zetin rinnalle. Ruunalla ajettiin tuo startti ilman etukenkiä, ja balanssia kannattaa tarkkailla nytkin. Vire on joka tapauksessa mallillaan, ja Janne Räisäsen ajokki on pakkorasti kaikilla lapuilla. 10 PAM HALLOVER palaa kuukauden huililta. Jos kärki sortuu alussa ylivauhtiin, nousee riski ruuna lopussa korkealle.

 

7. lähtö:

A) 3-2 B) 4-6-7-11-12-8-9 C) 5-10

3 MYRSKYRI oli viime voitossaan jäätävän hyvä. Ruuna vaihtoi 4. sisältä etusuoralla 2. ulos, jäi pian ilman vetoapua ja runnoi maalisuoralla vakuuttavasti kärkeen. Keulaan ei välttämättä ole asiaa, sillä sisäpuolelta kiihdyttävä 2 VILLIKAMU tähyää sinne. Myrskyri pystyy kuitenkin voittoon tarvittaessa johtavan rinnaltakin. Villikamun luokka riittää vaikka mihin, mutta viime starteissa se ei ole ollut aivan parhaimmillaan. Jokimaalla ori nousi 3. ulkoa 1200 jäljellä kolmannelle radalle, pudotti loppukurvissa sisälle, laukkasi maalisuoralla lyhyesti ja oli asiallinen viides. Hyvänä päivänään Terho Rautiaisen ajokki pystyy johtamaan koko matkan ajan.

 

8. lähtö:

A) 8-5-2 B) 9-3-4 B) 6-1-7

A) 8 JET SETTER liiteli viimeksi voittoon 4. ulkoa alkaneella 700 metrin kirillä. Kiertämistä riittää taas, mutta hienoon kuntoon noussut ruuna on silti mukana voittomatsissa. 5 MINMISSION haastaa. Savonlinnassa se avasi ensin keulaan, päästi sitten Demon A.F.:n edelleen ja seurasi asiallisesti kolmanneksi. Tähän starttiin tamma voi parantaa merkittävästi. 2 RIM BAY GIFT kiri viimeksi 4. sisältä mukavasti loppua ja on namupaikaltaan huomioitava ajoissa.

 

9. lähtö:

A) 4 B) 5-9-3-6-8-11-12-10-7-2-1

4 HANDSOME ROB avaa reippaasti ja marssinee kärkipaikalle. Siitä sen ohittaminen ei ole helppoa, ja niinpä troikkavihje rakennetaan Heikki Mikkosen ajokin varaan. Kuukausi sitten Joensuussa ruuna juoksi johtavan takana, käänsi sieltä 850 jäljellä toiselle ja kiri loppua jo neljättä rataa. Esitys oli asiallinen, ja nyt vastus on sopivampaa tasoa. Voittonsa ruuna otti nimenomaan keulasta. 5 SILICA ONE kiri Lieksassa varmaan voittoon 2. ulkoa. Nyt sillä on riski jäädä johtavan rinnalle. 9 OFF COURSE eteni puolestaan Kajaanissa johtavan rinnalta kärkeen viimeisellä takasuoralla ja vastaili loppusuoralla varmaan voittoon. Totosija vaikuttaa tässäkin todennäköiseltä.

 

10. lähtö:

A) 4 B) 9-5-6-7-3-2-1 C) 8

4 HARMINIMOON TINKER johti viimeksi melkein koko matkan, mutta joutui loppumetreillä nöyrtymään toiseksi. Nyt porukka on sopivampi, ja tällä kertaa tamma taitaa johtaa alusta loppuun asti. 9 ALLADIN BRO kiri Kuopiossa 5. sisältä irti päästyään lujaa ja ehti neljänneksi. Pitkä matka suosii, ja ruuna on suosikin selvä ykköshaastaja.

 

Toto4-vihje:

1: 10 Demon A.F. (9,5)
2: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10 (11,5)
3: 1, 3, 6, 10 (8,7)
4: 2, 3, 4 (6,7)

16,80 €

 

Troikkavihjeet:

L7:

2, 3
2, 3, 4
2, 3, 4, 6, 7

6 €

L9:

4 Handsome Rob
5, 9
Kaikki hevoset

10 €

 

Vihjeet laati: Lauri Hyvönen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä