Ponikuninkuus-
ravit 10. - 11.8.2019

Su 11.08.2019 Klo 11:00
Joensuun ravirata

Ponien Superviikonloppu - Ponikuninkuusravit

Elokuun toinen viikonloppu on todellista ponien kulta-aikaa! 10. – 11.8. järjestetään samaan aikaan kaksi ponien ykköstapahtumaa, Ponikuninkuusravit Joensuun raviradalla sekä Kansallinen Poninäyttely Ypäjän Hevosopistolla. Viikonlopun aikana Joensuussa ja Ypäjällä tullaan näkemään yhteensä satoja poneja ja myös yleisöä on odotettavissa runsaasti. Molemmat tapahtumat sopivat poniharrastajien lisäksi erinomaisesti perheille ja kaikille eläinten ystäville.

 

Ponikuninkuusravit 2019 kiittää kaikkia tapahtumassamme mukana olleita - lämpimät onnittelut uusille poniravikuninkaallisille!

Suurien tunteiden Ponkkarit - valtakunta sai uudet ponikuninkaalliset

 

Ponien Superviikonloppu

 

Poniraviurheilun kauden päätapahtuma
ja koko perheen Ponkkari-viikonloppu

Ponikuninkuusraveissa lauantaina 10.8. ja sunnuntaina 11.8. kilpailevat Suomen parhaat ponit ja nuoret raviurheilijat. Ponikuninkuusravit eli #meijänponkkarit käynnistyy lauantaina ja sunnuntaina klo 11:00. Molempina päivinä tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 10:00. Edullisella 5 euron perhelipulla Ponkkareihin pääsee koko perhe (1-2 aikuista, 1-4 lasta). Lippuja saa ostettua tapahtuma-alueen porteilta. Tervetuloa koko perheen tapahtumaan, jossa riittää ohjelmaa ja nähtävää kaikenikäisille:

Jännitä ravilähtöjä
Rapsuttele lemmikkejä ja kotieläimiä
Hyppää esteitä ja hoida keppihevosia
Vie kepparisi oikean eläinlääkärin hoitoon keppariklinikalle
Tutkaile traktoreita ja muita järeämpiä hevosvoimia konepihalla
Leiki Lasten Hevosmaailmassa
Shoppaile Ponkkari-torilla
Nauti ja hengähdä kahvila- ja ravintolapalveluidemme parissa

Ohjelma ja aikataulut sekä ruokatarjonta ja aluekartta löytyvät Ponkkareiden omilta sivuilta:
KLIKKAA TÄSTÄ!

 

Ponikuninkuusravien suojelijana toimii tiede- ja kulttuuriministeri Anneli Saarikko. Tapahtumassamme mukana ja nuorten hevosharrastusta kannustamassa ovat myös Ponkkari-kummit: pesäpalloilija Juha Puhtimäki, raviohjastaja Santtu Raitala, viihteen monitoimimies Ilja Teppo, ravikuninkaat Costello ja Jokivarren Kunkku taustajoukkoineen sekä laulaja ja musiikivaikuttaja Sari Kaasinen. Kummien esittelyt ja Ponkkareiden viralliset ennakkovideot löydät Joensuun Raviradan YouTube-kanavalta sekä maistiaiset tämän sivun alalaidasta.

 

Käsiohjelma löytyy sähköisessä muodossa tältä sivulta kohdasta "Lataa käsiohjelma" tai tästä linkistä!

 

Ponkkarit-haasteajo lauantaina 10.8. klo 13:35

Ponikuninkuusravien leikkimielisessä haasteajossa ponien ohjaksiin tarttuvat yhteistyökumppanimme ja Ponkkarikummit. Kilvassa nähdään ensi vuoden Ponikuninkuusravien isännän Vermon edustajana toimitusjohtaja Heikki Häyhä, pesäpalloilija Juha Puhtimäki, viihteen monitoimimies Ilja Teppo, Sanomalehti Karjalaisen uutispäällikkö Anna Sievälä ja tietenkin maskottimme Eri-Lauri. Juha ja Ilja ovat myös ponikuninkuuravien kummeja, ja tarttuivat ennakkoluulottomasti Ponkkareiden haasteeseen.

Haasteajon ponit ja ohjastajat

1. Herra Elmeri - Anna Sievälä
2. Great Surprise - Heikki Häyhä
3. Kaunisrannan Lorenzo - Ilja Teppo
4. Petbacka Tigger - Eri-Lauri
5. Poppe - Juha Puhtimäki  

 

 

www.ponikuninkuusravit.fi

#meijänponkkarit
#ponionkaveri
#miunLinnunlahti

 

Majoitus

Greenstar Hotel on Ponkkareiden virallinen yhteistyökumppani. Koodilla JNSRAVIT saa internetisvuilta www.greenstar.fi/fi/Varaa tehtävistä varauksista 10 % alennuksen päivän hinnasta.

GreenStar Hotel on ympäristöystävällinen, tasokas ja viihtyisä suomalainen konseptihotelliketju, jossa majoitut viihtyisässä 2+1 hh huoneessa. Joensuun GreenStar Hotel sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, vain vajaan 2 kilometrin päässä Joensuun raviradalta. Lue lisää hotellin internetsivuilta!

 

Yhteistyössä

Joensuun Kaupunki

Back On Track

Sanomalehti Karjalainen

 

K Citymarket

 

Ponsse

GreenStar HotelBiofarmHankkijaMaaseudun TulevaisuusSamas KoruSHKLKontioMehuKpedu KaustinenHevosurheiluTimerGPSVetcareKukka- ja hautauspalvelu EronenNevalaisen PuutarhaSuomen Hippos

 

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 11.08.2019
Klo 11:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Poniravit

Videot

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä