Ravifutiksen SM-turnaus

La 21.07.2018 Klo 09:00
Joensuun ravirata

Ravifutista pelataan jälleen & T76-ravit ajetaan iltaraveina

Joensuun raviradalla järjestetään lauantaina 21.7. Ravifutiksen SM-turnaus. Turnaus alkaa klo 9 ja finaaliottelu pelataan viimeistään klo 17. Turnauksen jälkeen radalla ajetaan klo 18.30 alkaen Toto76-ravit. 

Joukkueet tulee ilmoittaa turnaukseen 31.5. mennessä, ja ilmoittautumishinta on 150 euroa. Mikäli joukkuepaikkoja on tämän jälkeen vielä jäljellä, on hinta jälki-ilmoittautuneille 200 euroa. Pelaajien maksimimäärä on yhdessä joukkueessa 15 henkilöä. Pelit pelataan seitsemällä pelaajalla (1 + 6 kenttäpelaajaa). 

Viime vuotiseen turnaukseen muutoksia tulee seuraavalla tapaa: jokaisessa joukkueessa tulee olla vähintään yksi naispelaaja, lisäksi pelaajien alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajien siirtyminen joukkueesta toiseen turnauksen aikana ei ole sallittua. 

Joensuun ravirata Oy vastaa turnauksen järjestämisestä, kentistä, maaleista, pelipalloista ym. Joukkueille on järjestetty viime vuoden tapaan peseytymis- sekä pukeutumistilat. 

Kenttien liepeillä palvelee jälleen kioski, josta lounaan lisäksi on saatavana myös virvokkeita koko päivän ajan. Myös viime kesältä tutut paljut palvelevat taukojen aikana pelaajia. Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla, voittajajoukkue saa lisäksi ravifutiksen SM-voiton kunniaksi kiertopalkinnon vuodeksi itselleen.

Viime vuoden mitalistit olivat:

1. FC Mehu
2. Team Pullollaan
3. Savon Suharit

Joukkueilla tulee olla vastuuhenkilö, joka ilmoittaa joukkueen ja vastaa yhteydenpidosta järjestäjän kanssa. Ilmoittautumiset hoidetaan sähköpostilla radan hallituksen jäsenelle Lauri Hyvöselle osoitteeseen lahyvonen(at)gmail.com. Tarkemmat ohjeet ja turnauksen säännöt tulevat jatkoviestillä joukkueille, ja kevään kuluessa lisätietoja turnauksesta päivitetään tälle sivulle.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Lauantai 21.07.2018
Klo 09:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä