Ravifutiksen SM-turnaus - ilmoittautuminen päättyy 15.6.2019

La 27.07.2019 Klo 09:00
Joensuun ravirata

Ravifutiksen SM-turnaus Linnunlahdella

Joensuun raviradalla järjestetään lauantaina 27.7. Ravifutiksen SM-turnaus. Turnaus alkaa klo 9 ja finaaliottelu pelataan viimeistään klo 17. Turnauksen jälkeen radalla ajetaan klo 18.30 alkaen Toto75-ravit.

Kaikilla ravifutisturnaukseen osallistuvilla pelaajilla on vapaa pääsy lauantairaveihin, ja turnauspäivä jatkuukin rattoisasti ravien ja jälkipelien parissa!

 

Kilpailukutsu

Joukkueet tulee ilmoittaa turnaukseen 15.6.2019 mennessä, ja ilmoittautumishinta on 150 euroa. Mikäli joukkuepaikkoja on tämän jälkeen vielä jäljellä, on hinta jälki-ilmoittautuneille 200 euroa. Pelaajien maksimimäärä on yhdessä joukkueessa 15 henkilöä. Pelit pelataan seitsemällä pelaajalla (1 + 6 kenttäpelaajaa). 

Säännöt ovat samat kuin viime vuonnakin - jokaisessa joukkueessa tulee olla vähintään yksi naispelaaja, lisäksi pelaajien alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajien siirtyminen joukkueesta toiseen turnauksen aikana ei ole sallittua. 

Joensuun ravirata Oy vastaa turnauksen järjestämisestä, kentistä, maaleista, pelipalloista ym. Joukkueille on järjestetty viime vuoden tapaan peseytymis- sekä pukeutumistilat. 

Kenttien liepeillä palvelee jälleen kioski, josta lounaan lisäksi on saatavana myös virvokkeita koko päivän ajan. Myös viime kesältä tutut paljut palvelevat taukojen aikana pelaajia. Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla, voittajajoukkue saa lisäksi ravifutiksen SM-voiton kunniaksi kiertopalkinnon vuodeksi itselleen.

Viime vuoden mitalistit olivat:

1. FC Fläbä
2. FC Mehu (Vuoden 2017 Suomen mestari)
3. FC Rodos

Joukkueilla tulee olla vastuuhenkilö, joka ilmoittaa joukkueen ja vastaa yhteydenpidosta järjestäjän kanssa. Ilmoittautumiset hoidetaan sähköpostilla radan hallituksen jäsenelle Lauri Hyvöselle osoitteeseen lahyvonen(at)gmail.com. Tarkemmat ohjeet ja turnauksen säännöt tulevat jatkoviestillä.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Lauantai 27.07.2019
Klo 09:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä