Sunnuntairavit & poniravit

Su 09.08.2020 Klo 13:00
Joensuun ravirata

Linnunlahdella ravataan poniravit
& Cartivet Meeting -karsinta

Tältä sivulta löydät lisätiedot sunnuntairaveistamme sekä kattavat vihjeet. Yleisöä raveissa palvelee monipuoliset katsomo- ja ravintolapalvelumme.

 

Ravien käsiohjelma

 

Yllä olevasta linkistä pääset selailemaan käsiohjelman nettiversiota. Käsiohjelman voi avautuvasta linkistä myös ladata ja tulostaa. Raviradalla käsiohjelmia on myynnissä infopisteessämme. Ennakkoon lippunsa ostavat voivat hyödyntää mainion ravintolatarjouksemme, jolla pääsee sisään raveihin, saa kupunsa täyteen seisovasta pöydästä ja samaan pakettiin kuuluu myös käsiohjelma. Lisätiedot alta!

Pyydämme yleisöä huomioimaan, että katsomoalueen ja varikon välillä ei ole kulkua vallitsevasta koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen. Varikolle pääsy on mahdollista kilpailevien hevosten omistajille, joilla on OmaTalli-palvelun kautta tulostettu omistajalippu.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Liput

Liput 5 €, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Lipuilla pääsee molempiin tapahtumiin: poniraveihin ja klo 13 alkaviin sunnuntairaveihin.

Lippuja on myynnissä sisääntuloporteilla sekä ennakkoon nettilippu.fi-palvelussa.

Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla maksuton sisäänpääsy.

Hevosenomistajat, joiden hevonen kilpailee raveissamme, voivat tulostaa OmaTalli-palvelusta pääsylipun raveihimme. Tervetuloa! 

 

Ravintolatarjous

Sisäänpääsy raveihin, pöytäpaikka ravintolassa, lounas seisovasta pöydästä sekä käsiohjelma,
yhteishintaan 15 € /hlö.  Tämä tarjous vain nettilippu.fi-palvelun kautta ennakkolipun ostaville!

 

Ravintolakatsomon menu

Kanasalaattia (G,L)
Vihannessalaattia, sitruunakastiketta (G,M)

Leipää ja levitettä
Jäävettä, mehu

Lihapyöryköitä
Perunamuhennosta (G,L)

Marjakiisseliä ja kermavaahtoa (G,L)

Kahvia/teetä

13 €

 

Aikataulu

klo 11:15 - 1. ponilähtö A-Ponit tasoitusajo 1140 m
klo 11:30 - 2. ponilähtö B-Ponit tasoitusajo 1640 m
klo 11:45 - 3. ponilähtö A-Ponit tasoitusajo 1140 m
klo 12:00 - 4. ponilähtö B-Ponit tasoitusajo 1640 m
klo 12:30 - 5. ponilähtö A-Ponit tasoitusajo 1140 m

klo 12:40 koelähtö

klo 13:07 - 1. lähtö
klo 13:27 - 2. lähtö
klo 13:47 - 3. lähtö, Prix etoile -monté-lähtö
klo 14:10 - 4. lähtö, TOTO4-1
klo 14:30 - 5. lähtö, TOTO4-2
klo 14:50 - 6. lähtö, TOTO4-3
klo 15:10 - 7. lähtö, Avon Cartivet Meeting -karsinta, TOTO4-4
klo 15:25 - 8. lähtö
klo 15:40 - 9. lähtö
klo 15:55 - 10. lähtö  

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 09.08.2020
Klo 13:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

LÄHTÖ 1:

A) 10 B) 7-8-6-14-11-2-1 C) 4-9-3-13-12-5

10 ASHLEY FACE lähtee matkaan suosikkina. Se teki viimeksi reipas vauhtisessa lähdössä johtavan rinnalta asiallista esitystä, mutta laukkasi loppusuoralla. Toissakerralla Joensuussa 3-vuotias ori juoksi 4. sisällä, mistä se kiri viimeiset 700m 15-kyytejä ja voitti varman oloisesti. Voltin vitosrata lähtöpaikkana ei ole parhain mahdollinen, mutta sen selvittäessään Ashley Face nousee tässä tehtävässä korkealle. 7 JONTTE JUNIOR teki viimeksi asiallista esitystä keulan rinnalta, mutta askellaji muuttui vääräksi reilut 500m ennen maalia. Toissa startissaan Jontte Junior kiri mukavasti toiseksi 3. ulkoa. Sellaisenaan ruunan tulisi riittää tässä. Nyt valmentaja hyppää rattaille. 8 T.J. PRINCESS laukkasi Hankasalmella lähtöön, mutta teki laukan jälkeen asiallisen esityksen...

LÄHTÖ 1:

A) 10 B) 7-8-6-14-11-2-1 C) 4-9-3-13-12-5

10 ASHLEY FACE lähtee matkaan suosikkina. Se teki viimeksi reipas vauhtisessa lähdössä johtavan rinnalta asiallista esitystä, mutta laukkasi loppusuoralla. Toissakerralla Joensuussa 3-vuotias ori juoksi 4. sisällä, mistä se kiri viimeiset 700m 15-kyytejä ja voitti varman oloisesti. Voltin vitosrata lähtöpaikkana ei ole parhain mahdollinen, mutta sen selvittäessään Ashley Face nousee tässä tehtävässä korkealle. 7 JONTTE JUNIOR teki viimeksi asiallista esitystä keulan rinnalta, mutta askellaji muuttui vääräksi reilut 500m ennen maalia. Toissa startissaan Jontte Junior kiri mukavasti toiseksi 3. ulkoa. Sellaisenaan ruunan tulisi riittää tässä. Nyt valmentaja hyppää rattaille. 8 T.J. PRINCESS laukkasi Hankasalmella lähtöön, mutta teki laukan jälkeen asiallisen esityksen kirien 4. ulkoa kolmanneksi. Hevoselta löytyy voltista laukkariski, mutta ravilla sijoitus kärjen tuntumassa ei ole mahdottomuus. 6 MS ICE WIND oli tasainen viides Pihtiputaalla 3. sisältä. Toissakerralla hevonen voitti helposti keulan rinnalta. Nyt Henri Bollström palaa tamman rattaille. 14 GREEN’S CANDYMAN on saanut tulosrivistöönsä hyviä sijoituksia hyvin menneiden juoksunkulkujen jälkeen. Nyt 20m takamatka ja voltin takarivi voi tehdä juoksunkulusta haasteellisen. 11 MISS VIP ZIP palaa tauolta. Hevosen esitykset ennen taukoa olivat asiallisia ja samanlaisena se voisi riittää tässä. Tamma lähtee voltista hyvin matkaan.

 

LÄHTÖ 2:

A) 1-8 B) 3-6-2-7 C) 5-4

1 AUVILAN AAMOR lähtee matkaan suosikkina, mutta tämän hevosen kohdalla laukka ei saa tulla yllätyksenä. Tiistaina Lieksassa Auvilan Aamor oli asiallinen neljäs. 8 HIEKAN VIKTORIA laukkasi viimeksi lähtöön. Tamman polkiessa ravia, sen uran toinen voitto ei olisi tässä tehtävässä mahdottomuus. 3 ANGELIINA on tullut hylätyksi parissa viime startissaan liikojen laukkojen vuoksi. Ravilla se voisi menestyä. 6 KORVEN TUUMAUS pystyy avaamaan auton takaa reippaasti, mikäli lähtee ravia. Viime startissaan Korven Tuumaus juoksi kaukana kärjestä, mutta meni asiallisen tuloksen.

 

LÄHTÖ 3:

A) – B) 10-7-6-1-9-4-8 C) 2-5-3

10 JUNIOR MAGISTRATE lähtee matkaan 60m takamatkalta. Viimeksi Loviisassa esitys oli suht tasainen, mutta hevonen on juossut tätä tehtävää tasokkaammissa koitoksissa. Junior Magistrate saa selkäänsä taitavan ratsastajan. 7 STONEISLE QUIDAM ei ole nyt onnistunut hetkeen. Jos nyt montéa mentäessä ruuna piristyisi, sen pärjääminen tässä ei olisi mahdottomuus. 6 BROTHER LOUIE oli ihan asiallinen Ylivieskassa. Uran avausvoitto ei ole mahdotonta sopivalla juoksulla. 1 ASPENHILL’S AARON tekee debyyttinsä montéssa. Ravatessaan ruuna saa paalulta hyvän reissun ja voi taistella kärkisijoista. 9 AMON-RA teki ihan asiallisia esityksiä talvella. Nyt ravi on ollut hakusessa, mutta ravin löytyessä Amon-Ra voisi taistella kärkisijoista.

 

LÄHTÖ 4: TOTO4-1

A) 3 B) 5-7-2-4-6-1 C) 8

3 OBRIGADO oli Seinäjoella 3. sisältä hyvä viides. Obrigado tuli tuossa tehtävässä viimeiset 700m aikaan 11,5. Toissa startissaan Obrigado juoksi johtavan rinnalla, mistä väsy iski loppumatkasta. Reippaana kiihdyttäjänä Obrigado edennee tässä tehtävässä keulapaikalle hallitsemaan juoksua. Viimeisimmät starttinsa Obrigado on juossut tätä kovemmissa porukoissa ja sen kuuluu olla tähän selkeä suosikki. 5 HARMIMATIC TINKER on ollut pitkään hyvässä kunnossa, mutta lähtöpaikat ovat olleet useasti heikkoja ja sen myötä juoksuistakin tullut vaikeita. Viimeksi Harmimatic Tinker kiri Vieremällä 5. ulkoa asiallisesti kolmanneksi. Toissakerralla Mikkelissä juoksupaikka oli 5. sisällä ja voimia jäi tallelle. Sopivalla juoksulla suosikin voittaminen ei ole mahdottomuus. 7 MINTO’S DON JUAN voitti toissakerralla Kajaanissa helposti. Viimeisimmässä startissaan Joensuussa ruuna juoksi 5. sisällä, mistä kiri viimeiset 700m aikaan 12,0 ja ohitti tuossa tehtävässä johtavan rinnalta väsyneen Obrigadon. Lyhyt matka ja ikävä lähtöpaikka ei aikaan hirveästi tässä tehtävässä suosi Minto’s Don Juania. 1 IDA’S OWEN oli Kajaanissa 3. ulkoa asiallinen viides, mutta ruuna ei ole nyt ollut ihan parhaimmillaan.

 

LÄHTÖ 5: TOTO4-2

A) 4-6-2 B) 8-3-11-12-10 C) 1-7-9-5

4 DREAM OF CELEBRITY lähtee melko tasaisen näköiseen koitokseen niukkana suosikkina. Toissakerralla Kajaanissa ruuna teki hyvää juoksua, mutta laukkasi 400m ennen maalia. Viimeksi Joensuussa lähtöpaikka oli ikävä ja juoksupaikka oli 5. ulkona ja tuolta viimeiset 700m taittui 12,5-vauhdilla. Dream Of Celebrityn saadessa hyvän selkäreissun se pystyy tekemään hyvän kirin, mutta hevonen on menestynyt hyvin keulapaikaltakin. 6 FAKIR NYX kulki keskiviikkona Vermossa 5. ulkoa viimeiset 700m 12,8-vauhtia. Toissakerralla Mikkelissä se juoksi 3. sisällä ja ei saanut koskaan kiritiloja. Fakir Nyx avaa reippaasti ja juoksun onnistuessa sijoitus kärjessä ei olisi yllätys. 2 FINNICK SISU oli asiallinen kolmas Kajaanissa 4. ulkona juoksun jälkeen. Ruuna ei ole nopeimpia alussa, mutta kirivaiheessa sillä on sanansa sanottavana. 8 JOHNNY FLAME oli hyvä toinen Mikkelin maililla 2. ulkoa. Nyt lähtöpaikka on ikävä ja se vaikeuttaa tehtävää. 3 READY PRESS kiri Vieremällä 4. sisältä mukavasti toiseksi. Ruuna lähtee liikkeelle auton takaa reippaasti ja tähynnee sisäradalle kiihdytyksessä.

 

LÄHTÖ 6: TOTO4-3

A) 6-1-13 B) 2-10-5-12-11 C) 4-14-7-8-9

6 LISSUN MYRSKY teki vahvan esityksen Lieksassa ollen hyvä kolmas juostuaan 2. ulkona. Lissun Myrsky lähti tuohon lähtöön 20m Milsgerin takaa, mutta maaliin hevoset tuli samassa porukassa. Nyt ne pääsevät matkaan samalta paalulta. 1 MILSGER oli Lieksassa hyvä toinen juostuaan viimeisen kierroksen keulan rinnalla. Lähdössä Milsgerillä on laukkariski, mutta ravatessaan se pystyy menestymään. 13 NUGA ROLS oli Jokimaalla hyvä toinen kierrettyään viimeisen kierroksen kolmatta rataa pitkin. Nyt vastassa oleva porukka on hieman viime starttia kevyempi. Ruuna ei välttämättä ole innokkain voittamaan, mutta tässä tehtävässä se pystyy siihen sopivan reissun saadessaan. 2 LENNON RAPINA oli viimeksi Joensuussa hyvä neljäs. Se juoksi 3. sisällä ensimmäiset pari kierrosta ja viimeiset 700m kiri ulkoratoja pitkin aikaan 26,7. Nyt paalulta starttaavana se tulee saamaan hyvän reissun ja voi olla korkeallakin. 10 VILIVIIMA on voitokas menijä. Viliviima teki Mikkelissä kovan esityksen laukan jälkeen, mutta laukat tahtoo joka kerta sotkea menemistä. Kunnossa hevonen kyllä on ja ravilla olisi tässäkin tehtävässä varmasti korkealla. 5 TAIKATULEN LIEKKI oli hyvä neljäs Vermossa sisäratareissun jälkeen. Toissakerralla se juoksi mukana Kuusivuotiskunkussa, jossa oli muutama ylikova vastassa.

 

LÄHTÖ 7: TOTO4-4

A) 2 B) 1-9-10-4-7-3-12 C) 6-11-5

2 AMOUR SONG lähtee matkaan suosikkina. Toissakerralla Mikkelissä juoksu meni pieleen, mutta ruuna kiri vahvasti neljänneksi. Viimeksi kiri 3. ulkoa kantoi voittoon. Amour Songilla on mahdollisuus päästä keulaan hallitsemaan juoksua, mutta keulapaikka ei menestyksen suhteen ole välttämättömyys, sillä se osaa kiriä selästäkin. 1 LEEMARK’S FELIX on tehnyt viime startteihinsa hyviä suorituksia. Suonenjoella se kiri 2. ulkoa voittoon ja viimeksi oli 3. ulkoa hyvä kolmas kirien viimeiset 700m aikaan 14,5. Selkäreissujen jälkeen ruuna on esittänyt parastaan ja nytkin hyvän selkäreissun saadessaan se on kirivaiheessa vaarallinen. 9 HELLO KENT juoksi viime startissaan Mikkelissä 5. sisällä, josta se kiri toiseksi. Juoksun onnistuessa Hello Kentiltä nähdään useasti terävä kiri. 10 REBEL RACE juoksi tuossa samaisessa Mikkelin lähdössä 4. sisällä, josta kiri kantoi kolmanneksi. 4 PETIS MONDON voitti viimeksi helposti keulasta. Oriilla on kiihdytykseen laukkariski. 7 SUEJEDI teki viimeksi Vermossa hyvää esitystä, mutta laukkasi viimeisellä takasuoralla ja tuohon laukkaan paloi hyvä sijoitus.

 

LÄHTÖ 8:

A) 8 B) 5-3-1-2-11-10

8 SITKU oli Mikkelissä hyvä toinen juostuaan matkan 2. ulkona. Toissakerralla Jyväskylässä se voitti helposti. Nyt lähtöpaikka on voltin takarivin takia ikävä, mutta siitä huolimatta Siporin pojan tulisi kiertää tässä korkealle. 5 LUXEN hakee uranavausvoittoa sunnuntailta. Viimeksi se juoksi viimeisen kierroksen johtavan rinnalla. Tuossa tehtävässä se todennäköisesti olisi joutunut tyytymään kakkossijaan, mutta laukka viimeisessä kurvissa tiputti sen viidenneksi. 3 TÄHTEYS sijoittuu jatkuvasti hyvin, mutta ei ole innokkain voittamaan. Lieksassa se teki hyvää juoksua, mutta laukkasi viimeisellä takasuoralla. Voltista Tähteys pääsee hyvin liikkeelle. 1 SINKUN CUNKKU juoksi viimeksi Mikkelissä kaukana kärjestä, mutta kiri asiallisesti viidenneksi. Tuohon tehtävään se lähti 20m takamatkalta, kun nyt se pääsee starttaamaan paalulta. 2 AARIAN HERMANNI laukkasi keulapaikalta Härmässä reilu tuhat ennen maalia. 11 MATTILAN TOUHO meni viimeksi  ennätyksensä Teivossa juostuaan matkan 3. ulkona. Nyt kuitenkin kaikkien kiertäminen tässä 20m takamatkalta olisi pieni yllätys.

 

LÄHTÖ 9:

A) 9 B) 11-1-2-5-12-6 C) 4-3-10-8-7

9 WAS VEGAZ on voitokas menijä, jolla kunto on mallillaan. Toissa kerralla Kajaanissa se voitti tyylikkäästi keulasta. Viimeksi Was Vegaz juoksi keulan rinnalla, mistä oli hyvä kolmas 12-vauhtisessa lopetuksessa. Nyt lähdön taso on viime kertaa kevyempi. 11 MACCABI YOSEF juoksi Joensuussa 75-lähdössä 4. sisällä, mistä oli oikein asiallinen viides. Takarivi ja mailin matka ei ennakolta ole paras mahdollinen yhdistelmä, mutta juoksun onnistuessa sjoitus kärkitaistossa ei olisi yllätys. 1 JUSS TOOMA riitti viimeksi 3. sisältä neljänneksi. Ruuna ei ole välttämättä nopeimpia alussa, mutta loppumatkasta se pystyy kirillään ohittamaan monta kilpakumppaniaan. 2 OOGIE BOOGIE on tehnyt nyt Lieksan raveissa muutaman asiallisen esityksen. Viimeksi se kiri 5. ulkoa kolmanneksi ja toissakerralla 4. sisältä kiri kantoi toiseksi. Nyt hyvältä lähtöpaikalta totosijojen jatkuminen ei olisi yllätys. 5 MAKEMAKE laukkasi Seinäjoella ensimmäiseen kurviin mentäessä. Toissakerralla Hankasalmella kiri 3. ulkoa kantoi voittoon. Mailin matka ei verkkaiselle lähtijälle ole paras mahdollinen, mutta vapaalle radalle päästessään Makemake voisi taistella kärkisijoista.

 

LÄHTÖ 10:

A) 11 B) 5-3-2-8-6-10-4 C) 1-12-7-9

11 BOULDER PREDATOR laukkasi Liekassa lähtöön. Toissa startissa laukka tuli kiihdytykseen eturivistä. Keulavoitoissaan Boulder Predator oli oikein hyvä ottaen voitot varmasti. Nyt kiertämistä on luvassa takarivin lähtöpaikan vuoksi, mutta hevonen on ravatessaan niin hyvä, että sen kuuluu olla tähän suosikki. 5 AL’S SWEET SVEA kiri perjantaina Vieremällä 6. ulkoa hienosti toiseksi mennen hyvän ajan. Tamma avaa asiallisesti matkaan ja koittaa päästä hyviin asemiin. Kirivaiheessa se pystyy ohittamaan monta. 3 CACATOES on saanut viime starteissaan hyviä juoksuja ja sen myötä hyviä sijoituksia. Nyt hyvältä lähtöpaikalta hyvien sijoituksien jatkuminen ei ole mahdottomuus. 2 DAZZLING PRESS kiri viimeksi Vieremällä 3. ulkoa toiseksi, häviten kuitenkin selkeästi tuon startin voittaneelle Boulder Lilianille. Hyvältä lähtöpaikalta tamma saanee hyvän reissun. Se lähtee auton takaa matkaan reippaasti, jos kiihdytykseen satsataan. 8 NATALIE RAY tuli viime startissaan asiallisesti maaliin juostuaan matkan takapareissa. Toissakerralla se juoksi keulassa ja sitkisteli hyvin ylivauhdista huolimatta neljänneksi.

 

Vihjesysteemit

TOTO4 (pieni)

1. 3 Obrigado

2. 2, 3, 4, 6, 8

3. 1, 2, 6, 13

4. 2 Amour Song

20 riviä = 4e

 

TOTO4 (iso)

1. 3, 5

2. 2, 3, 4, 6, 8

3. 1, 2, 5, 6, 10, 12, 13

4. 1, 2, 4, 9, 10

350 riviä = 70e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä