Sunnuntairavit

Su 14.06.2020 Klo 13:00
Joensuun Ravirata

Kaikki palkitaan -ravit

KÄSIOHJELMA

Yleisöä raveihin pääsee poikkeustilanteen vuoksi vain rajoitetusti. Tarkista ajankohtaiset tiedotteet etusivulta!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 14.06.2020
Klo 13:00

Paikka

Joensuun Ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

LÄHTÖ 1:

A) 7-8 B) 9-10-4-5-6-3

7 LENNÄTSIE juoksi viimeksi Lappeessa lähtönsä keulan rinnalta. Hevosen ravi sakkaili viimeiseen kurviin ja Lennätsie tippui kuudenneksi. Jos nyt Lennätsie polkee koko matkan puhdasta ravia, se on kärkitaistossa. 8 SITKU tuli Mikkelin koelähtöön yli 2,5 vuoden tauolta. Hevonen juoksi koko matkan yksin ja tuli viimeisen kierroksen helposti 1.38-kyytiä. Sitku tulee starttiin osaavista käsistä. 9 SANAHELINÄ avasi perjantaina uransa Kuopiossa hyvällä tuloksella. Tamma avaa voltista kovaa, mutta nyt lähtöpaikka on voltin takarivissä. 10 VILMAN oli tiistaina Suonenjoella asiallinen toinen. 4 VALTTING aloittaa 5-vuotis kautensa. 4-vuotis kauden päätösstartissa hevonen kulki viimeisen lenkin 1.35-vauhtia. Mikäli ori on mennyt talvella eteenpäin, se voi pärjätä heti kauden...

LÄHTÖ 1:

A) 7-8 B) 9-10-4-5-6-3

7 LENNÄTSIE juoksi viimeksi Lappeessa lähtönsä keulan rinnalta. Hevosen ravi sakkaili viimeiseen kurviin ja Lennätsie tippui kuudenneksi. Jos nyt Lennätsie polkee koko matkan puhdasta ravia, se on kärkitaistossa. 8 SITKU tuli Mikkelin koelähtöön yli 2,5 vuoden tauolta. Hevonen juoksi koko matkan yksin ja tuli viimeisen kierroksen helposti 1.38-kyytiä. Sitku tulee starttiin osaavista käsistä. 9 SANAHELINÄ avasi perjantaina uransa Kuopiossa hyvällä tuloksella. Tamma avaa voltista kovaa, mutta nyt lähtöpaikka on voltin takarivissä. 10 VILMAN oli tiistaina Suonenjoella asiallinen toinen. 4 VALTTING aloittaa 5-vuotis kautensa. 4-vuotis kauden päätösstartissa hevonen kulki viimeisen lenkin 1.35-vauhtia. Mikäli ori on mennyt talvella eteenpäin, se voi pärjätä heti kauden avauksessa.

 

LÄHTÖ 2:

A) 10-2 B) 7-4-1-9-11-12-8-5-3-6

10 CLUELESS FIGHTER oli viimeksi keulan selästä hyvä toinen häviten vain kovalle voittajalle. Tammalla olisi nyt hyvä sauma ottaa uran ensimmäinen voitto. 2 BIG APPLE matkusti viimeksi 4. ulkona, josta tuli viimeiset 700m 17,8-vauhtia ja oli asiallinen neljäs. 7 DAZZLING PRESS oli viimeksi 4. sisältä maalissa kohtalainen neljäs. 4 DOWNSHIFTER taipui viimeksi keulan rinnalta. Selkäjuoksulla ruuna voisi pärjätäkin. Se oli hyvä toinen talvella 2. sisältä häviten vain keulassa juosseelle Father Christmasille. 1 PROUD MATCH voisi pärjätä, jos suostuu ravaamaan koko matkan. 9 FILLE DU PERE NOEL aloittaa Jani Ruotsalaisen valmennuksesta ja se voi pärjätä heti. 11 LEGGADO LI kiri viimeksi Ylivieskassa takajoukoista voittoon. Rima kuitenkin nousee nyt. 12 NINTH NOBLEMAN oli Ylivieskassa keulan selästä asiallinen kolmas. Lähtöpaikka on nyt ikävä.

 

LÄHTÖ 3:

A) 9 B) 1-4-6-5-8-2-3-7

9 NITRO DIABLO on hienossa kunnossa. Ruuna kiri Teivossa takajoukoista viimeiset 1000m 12,7-vauhtia ja voitti helposti. Hevosen kuuluu olla tähän selkeä suosikki. 1 MR HOT SHOT oli Mikkelissä asiallinen kolmas häviten vain kovalle suosikki kaksikolle. 4 DREAMING BLUES oli Oulussa hyvä toinen häviten vain ylivoimaiselle voittajalle. 3 RIDE jäi Kuopiossa voimat tallella pussiin, mutta nyt on viime kertaa kovempi vastus. 2 FLOWER’S VICTORY ja 3 RIDE debytoivat montéssa.

 

LÄHTÖ 4: TOTO4 – 1

A) 9-12 B) 2-7-4-6-3-1-5-10-8-11

9 JASMINE ZON oli toissa kerralla 3. sisältä hyvä toinen ja viimeksi se voitti helposti 2. ulkoa. Tammalta irtoaa selkäreissulla hyvä kiri ja nyt se halutessaan saa selkäreissun takarivin lähtöpaikalta. 12 FINSWEDEN joutui viimeksi taivaltamaan koko matkan toista rataa ilman vetoapua. Ruuna ei ole nyt hetkeen voittanut, mutta se on juossut tätä kovemmissa tehtävissä, joten ei tuomita sitä vielä. 2 SILICA MAN jäi hyvässä kunnossa pakolliselle koronatauolle. Tauolta paluu startissa Suonenjoella Silica Man laukkasi ensimmäiseen kurviin, mutta teki sen jälkeen hyväksyttävän esityksen. 7 AMIRAAL VICTOR oli Killerillä kolmas hyvän sisäratareissun päätteeksi. Lähtöpaikka on ulkona, mutta ruuna osaa avata asiallisesti. 4 CARMEN LINDY on tehnyt koko ajan hyviä esityksiä. Hevoselta irtoaa tarvittaessa hyvä kiri. 6 VICTORIOUS voitti viimeksi nappireissun jälkeen keulan selästä. Nyt tehtävä on vaativampi. 3 BLADE RUNNER DK tulee pitkältä tauolta. Ennen taukoa se oli starteissaan vaisu ja on sen myötä tähän kysymysmerkki.

 

LÄHTÖ 5: TOTO4 – 2

A) 6 B) 5-7-8-2-4-1-10-3-9

6 KIIRILLA starttasi viimeksi ensimmäistä kertaa Heikki Mikkosen valmennuksesta ja oli 2. ulkoa hyvä toinen. Tamma oli niin hyvä, että se jää pienen vihjesysteemin varmaksi. 5 M.A. PISTE pärjäisi heti, jos vaan ravaisi koko matkan ajan. Viimeksi Killerillä se laukkasi reilut 500m ennen maalia hyvän sijoituksen. 7 VAROITUS laukkasi Vermossa ensimmäisellä takasuoralla. Ravilla se pystyy pärjäämään tässä lähdössä. 8 LUMO-PEKUNA kiri voittoon Suonenjoella. Tamma tuli päätöstuhannen 1.28-vauhtia. Lähtöpaikka tammalla on tähän tehtävään ikävä. 2 PIRTTILÄN OLGA teki väkevän esityksen Kuopiossa voittaen helposti keulan rinnalta. Nyt rima nousee menestyksen suhteen, mutta suosikkien epäonnistuessa tamma on yllätysvalmis.

 

LÄHTÖ 6: TOTO4 – 3

A) 3 B) 2-7-4-1-5-6-8

3 EXUBERANCE matkusti viimeksi Kuopiossa 3. sisällä ja kiri maalisuoraa mukavasti keulan kovassa lopetuksessa. Ruuna ei ole nyt kuitenkaan ollut ihan parhaimmillaan, mutta monen muunkin lähdön osallistujan yllä pyörii pieniä kysymysmerkkejä. 2 OBRIGADO teki ennen taukoa melko vaisuja esityksiä. Viimeksi ruunan palatessa tauolta, se oli heti hyvä ja voitti helposti hyvä tasoisen lähdön. 7 DREAM DIVINE oli asiallinen Mikkelissä sisäratareissun jälkeen. Hevoselta voi odottaa parempaa suoritusta taukostartin jälkeen. 4 JOHNNY FLAME laukkasi Lappeessa reilut 1200m ennen maalia. Hevonen teki laukan jälkeen kuitenkin asiallisen esityksen. Henri Bollström hyppää ensimmäistä kertaa ruunan kyytiin. 1 KALLE KALAS osaa avata lujaa, mutta se ei ole nyt ollut parhaimmillaan. 5 ABOVE FROM DE HESS ei riittänyt Kuopiossa 2. ulkoa. Sisäratareissulla tamma olisi parhaimmillaan. 6 EINSTEIN SISUN kunnosta on vaikea sanoa, kun ruuna laukkasi viimeksi heti lähtöön. 8 WHEELIE AWAKE palaa pitkältä tauolta.

 

LÄHTÖ 7: TOTO4 – 4

A) 6 B) 11-2-4-5-12-8 C) 3-10-1-9

6 ADRIENNE’S AMI oli Lappeessa asiallinen toinen. Todennäköisesti se edennee nyt keulaan mistä sen tulisi kamppailla voitosta. 11 BOULDER ROCKETIN kiri ei viimeksi kantanut 3. ulkoa keulan kovassa lopetuksessa. Maili ja takarivi ei aina ennakolta lupaa hyvää, mutta ruuna ei normaalisti pelkää työntekoa ja sillä voi ajaa pitkänkin kirin. Jos ruuna startti alla parantaa tähän, sen kuuluisi pärjätä. 2 UNCOMPARABLE oli viimeksi 2. sisältä vaisu ja nyt otteiden pitää parantua, mikäli mielii pärjätä. Maili sopii nopeasti avaavalle hevoselle. 4 LEWIS LI kiri Lappeessa tauolta mukavasti kolmanneksi. Lewis Li osaa avata reippaasti. Myös 5 LEON DAHLIA taipui viimeksi kärjen takaa. Leon Dahlia on useasti ollut parhaimmillaan vapaalta radalta. Ruuna avaa tarvittaessa kovaa. 12 IL FUNNY LI teki viimeksi terävän lopetuksen 2. sisällä juoksun jälkeen. Nyt lähtöpaikka on ikävä. 8 OXAN COCKADOODLEDO tulee starttiin pitkältä tauolta. Lähtöpaikka on ikävä, mutta jos hevonen on heti tasollaan, se osaa kiriä loppua terävästi.

 

LÄHTÖ 8

A) 8 B) 9-5-4-7 C) 6-2-3-1

8 HUJAKE on voittanut tähän mennessä kaikki uransa startit. Viimeisimmässä startissaan Vermossa se voitti helposti 20m takamatkasta huolimatta. Tauosta huolimatta voittoputken jatkumisen pitäisi olla lähellä. 9 LOISTO-VEIKKO oli Kajaanissa hyvä keulasta, vaikka pari vastustajaa pääsikin ohitse lopussa. Startti alla voisi odottaa otteiden parantamista. 5 TOUHOTIN oli Killerillä asiallinen kolmas keulasta. 4 ONNIN LENTO laukkasi viimeksi lähtöön. Hevonen pääsee auton takaa ravilla reippaasti matkaan.

 

Lähtö 9

A) 1-14 B) 13-15-2-9 C) 10-5-8-6-3

1 MATCH TO WHEELS on ollut tasainen. Ruuna ei ole antanut starteissa moottoristaan koko kapasiteettia käyttöön. Nyt vastus on aiempaa sopivampi. 20m pakilta starttaa 14 SCREAM MY DREAM, joka voitti viimeksi Match To Wheelsin, kun ne lähtivät Kajaanissa matkaan samalta paalulta. 13 MR MAXIMUS oli Ylivieskassa kolmas täysin nappiin menneen sisäratareissun jälkeen. 15 MISS VIP ZIP oli ennen taukoa Kuopiossa asiallinen kolmas keulan selästä. Nyt lähtöasetelmat ovat haastavat, kun tamma starttaa 20m pakilta takarivistä. 2 GODDNESS CALYPSOLLA ei mennyt uran avausstartti putkeen, kun ensimmäisessä lähtöyrityksessä tamma joutui hakauksiin vastustajan kanssa ja seuraavassa yrityksessä väsy iski. Maharajahin tytär pystyy paalulta yllättämään. 9 EASY BREEZE oli vaisu kahteen viime starttiinsa ennen taukoa. Hyvällä selkäreissulla tamma pystyy tuoltakin lähtöpaikalta nousemaan totoon

 

LÄHTÖ 10:

A) 6 B) 8-7-3-5 C) 2-1-4

6 MAURIZO oli vakuuttava voittaessaan maaliskuussa Mikkelissä ylivoimaisesti. Voltin juoksuradalta on hyvä mahdollisuus koittaa päästä keulaan hallitsemaan juoksua. Ennätyksessä on kyllä varaa tiputtaa sekunteja. 8 VIRIN URHO oli viimeksi hyvä toinen tasaisessa maaliintulossa. Nyt Virin Urho joutuu antamaan heti lähdössä 40m tasoitusta paalunhevosille, mutta voi silti nousta korkealle. 7 LUXEN oli Oulussa hyvä kolmas keulan takaa. Tuossa lähdössä viimeinen kierros tultiin tähtivauhtia. 3 SIPISEE voitti uran avausstarttinsa Teivossa keulan selästä. 4-vuotias ori ravasi voittoon 27,5-vauhtisessa lopetuksessa. 5 SALMENNIEMEN SISU oli Mikkelissä asiallinen kolmas keulajuoksun jälkeen. Nyt rima kuitenkin nousee menestyksen suhteen.

 

LÄHTÖ 11:

A) 5-12 B) 1-3-2-8-6-9-7 C) 4-10-11

5 AMOUR SONG teki viimevuonna useita hyviä esityksiä. Kauden avauksessa laukka tuli jo ennen lähtölinjaa ja hevosen vire jäi kysymysmerkiksi. Ruuna on reipas avaaja ja se pystyy pärjäämään tässä koitoksessa. 12 DAISY MUSTANG sai arvonnassa heikon lähtöpaikan, mutta tamma pystyy tuoltakin nousemaan kärkeen juoksun onnistuessa. 1 PRIVILEGIUM oli tasainen sisäratareissun jälkeen Mikkelissä, mutta jos hevonen parantaa tähän starttiin se ei ole menestyksen suhteen ulkona hyvältä lähtöpaikalta. 3 GEAR LIN on tehnyt parhaat esityksensä sisäratareissujen jälkeen. Sellaisen saadessaan tamma voi nousta korkeallekin. 2 LOOK AT HOPE laukkasi Kajaanissa 1500m ennen maalia. Se sai nyt kuitenkin startin tauolta alle, mikä monelta vastustajalta puuttuu.

 

Vihjesysteemit

TOTO4 (pieni systeemi)

1. 2, 9, 12 (7, 4)

2. 6 Kiirilla (5, 7)

3. 3 Exuberance (2, 7)

4. 2, 6, 11 (4,5)

9 riviä = 1,80 euroa

 

TOTO4 (suuri systeemi)

1. 2, 4, 7, 9, 12 (6, 3)

2. 5, 6, 7 (8, 2)

3. 2, 3, 4, 7 (1, 5)

4. 2, 4, 5, 6, 11, 12 (8, 3)

360 riviä = 72 euroa

 

Troikka (Lähtö 9)

1. 1, 14

2. 1, 2, 9, 13, 14, 15

3. 1, 2, 9, 13, 14, 15

40 yhdistelmää * 0,5e = 20 euroa

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä