Ystävä raveihin -sunnuntairavit

Su 16.02.2020 Klo 13:00
Joensuun Ravirata

Ystävänpäiväviikolla raveihin
kaksi yhden hinnalla

Ystävä raveihin -teemaviikko järjestetään raviradoilla kolmannen kerran. Tempaus haastaa raveista innostuneet ottamaan ystävänsä mukaan raveihin. Mukana ovat kaikki ystävänpäiväviikolla raveja järjestävät raviradat. Ystävä raveihin starttaa Kouvolan ja Kaustisen raveista maanantaina 10. helmikuuta ja päättyy Joensuun raveihin sunnuntaina 16. helmikuuta. Osallistu arvontaan Hippoksen Facebook -sivuilla ja voit voittaa mm. kausikortin Joensuun raveihin! Lisätiedot Ystävä raveihin -teemaviikosta Hippoksen sivuilta.

 

 

Ystävänpäiväviikon kunniaksi raveihimme sisäänpääsy ja pullakahvit
kaksi yhden hinnalla!

 

Ohjelma

Klo 12:30 koelähtö

Klo 12:40 ponilähtö

Klo 13:07 lähtö 1

Klo 13:30 lähtö 2

Opastettu varikkokierros 2. lähdön maaliintulon jälkeen starttaa halukkaille varikkoportilta.

Klo 13:53 lähtö 3

Klo 14:15 lähtö 4, Toto4-1

Klo 14:35 lähtö 5, Toto4-2

Klo 14:55 lähtö 6, Toto4-3, Duo 1

Klo 15:15 lähtö 7, Toto4-4, Duo 2, Troikka

Klo 15:35 lähtö 8

Klo 15:50 lähtö 9, Troikka

Klo 16:05 lähtö 10

Ravit päättyvät

 

RAVIEN KÄSIOHJELMA

 

Ravintolakatsomon menu

Vihersalaatti (G, M)
Graavilohisalaatti (G, L)
Kikherne-bulkursalaatti (M)

Leipää ja levitettä (M)
Jäävettä, mehua

Lammasnavariini (G, M)
Pilahviriisi (G, M)

Marjakiisseli, kermavaahto (G, L)
Kahvia/teetä

15 €

 

Ravintolakatsomossamme palvelevat lisäksi kahvio ja grillipiste. Seisovan pöydän lisäksi saatavilla myös Linnunlahden herkullista pizzaa omasta pizzauunista. Varikolla tarjolla myös ravimakkaraa sekä tallikahviosta lämmin ruoka ja monenlaista suolaista ja makeaa pikkupurtavaa.

Perheen pienimmät viihtyvät Lasten Hevosmaailmassa, jonne juniori-ikäiset voi halutessaan jättää myös leikkimään maksulliseen lapsiparkkiin. Raviratamme palveluista voit lukea lisää TÄÄLTÄ

 

Nähdään Linnunlahdella!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 16.02.2020
Klo 13:00

Paikka

Joensuun Ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

4 Ierikka saa niukan ykkösvihjeen hankalasti arvioitavassa avauslähdössä, jossa moni hevonen avaa uransa. Seppo Suurosen treenattava näytti koelähdössä hyvältä ja sen perusteella sukuruuna pystyy pärjäämään heti ensimmäisessä startissaan.  9 Ypäjä Mestari taipui Jyväskylässä keulasta neljänneksi, mutta lähtökin oli aavistuksen tämänkertaista kovempi. Ruuna todennäköisesti parantaa starttien myötä. 7 Auvilan Aamor näytti koelähdössä kehityskelpoiselta menijältä ja Jani Hartikaisen ajokki on valmis pärjäämään heti ensimmäisessä startissaan. 14 Alpertto voitti avausstarttinsa varmaan tyyliin keulapaikalta. Nyt juoksunkulku tulee olemaan erilainen, mutta ravatessaan ori nousee korkealle huolimatta 40 metrin takamatkasta.

A) 4-9-7-14-15 B) 13-6-16-11-5-12-1-10...

Lähtö 1:

4 Ierikka saa niukan ykkösvihjeen hankalasti arvioitavassa avauslähdössä, jossa moni hevonen avaa uransa. Seppo Suurosen treenattava näytti koelähdössä hyvältä ja sen perusteella sukuruuna pystyy pärjäämään heti ensimmäisessä startissaan.  9 Ypäjä Mestari taipui Jyväskylässä keulasta neljänneksi, mutta lähtökin oli aavistuksen tämänkertaista kovempi. Ruuna todennäköisesti parantaa starttien myötä. 7 Auvilan Aamor näytti koelähdössä kehityskelpoiselta menijältä ja Jani Hartikaisen ajokki on valmis pärjäämään heti ensimmäisessä startissaan. 14 Alpertto voitti avausstarttinsa varmaan tyyliin keulapaikalta. Nyt juoksunkulku tulee olemaan erilainen, mutta ravatessaan ori nousee korkealle huolimatta 40 metrin takamatkasta.

A) 4-9-7-14-15 B) 13-6-16-11-5-12-1-10-12-3-8-2 C) –

 

Lähtö 2:

5 Match To Wheels näytti koelähdössä hyvältä ja taitavan Minna Piirosen treenistä tuleva ruuna pystynee menemään reilusti alle 1.20-ajan, jollaisella ollaan tässä tehtävässä korkealla. 8 Leemark’s Hector ei ole onnistunut kahdessa startissaan, mutta Heikki Laakkosen suojatti näyttää siltä, että joku päivä ruuna menee vielä kovaa. 2 Leggado Li & 3 Saludor pystynevät huomattavasti koelähtöaikojaan kovempiin tuloksiin. 7 Nettier on vauhdikas menijä, joka vain ravia polkiessaan pystyy pärjäämään tässä lähdössä.

A) 5-8-2-3-7 B) 9-11-12 B) 6-1-4-10

 

Lähtö 3:

2 Primo Amir on lahjakas 3-vuotias. Ruuna kiri viimeksi Joensuussa kolmannesta ulkoa varmaan voittoon ja Henri Bollströmin ajokki pärjää vastaavanlaisena nytkin. Starttien myötä nuori hevonen voi yhä parantaa otteitaan. 9 Livi Ofelia H.M. meni kovia tuloksia Ruotsin reissullaan ja tamma vaikuttaa siltä, että sillä on kykyjä pitkällekin. Joensuun viime vierailullaan Heikki Mikkosen ajokki voitti helposti ja on selvästi kovin haastaja Primo Amirille. 3 Jolene vakuutti Jyväskylän voitossaan, mutta viimeksi Oulussa tamma ei ollut niin hyvä ja on sen myötä pieni kysymysmerkki.

A) 2-9-3 B) 8-7-6 C) 10-1-5-11-4

 

Lähtö 4:

12 Hujake on voittanut hienolla tyylillä molemmat starttinsa. Viimeksi se kukisti muut johtavan rinnalta hyvätasoisessa nuorten sarjassa. Jani Ruotsalaisen ajokki palaa nyt pikkutauolta ja ihan varmaksi siitä ei ole. 6 Kivuton petraa jatkuvasti starttien myötä ja voitto roikkuu ilmassa. Juoksuradan paikalta Jarkko Kervisen ajokki saattaa edetä keulaan, josta se olisi paha lyötävä. 5 Tiitukka on hävinnyt keulapaikalta viime starttinsa äärimmäisen niukasti. Nyt on käsillä kolmas startti tauon jälkeen ja tamma voi yhä parantaa otteitaan. 7 Aarian Hermanni omaa hirmukyydit, mutta laukka on edelleen turhan pinnassa. Ravatessaan se pystyisi aina pärjäämään näissä lähdöissä.

A) 12-6-5 B) 7-3-4 C) 10-2-9-8-13-11-16-15-1-14

 

Lähtö 5:

4 Amiraal Victor oli hyvä jo Oulussa palatessaan pitkältä tauolta. Viimeksi Ylivieskassa se voittikin neljännestä ulkoa helposti. Ruuna parantanee yhä starttien myötä ja nopea lähtijä saattanee päästä keulaankin, josta olisi todella hankalasti kukistettavissa. J-P Kauhasen ajokki toimiikin vihjesysteemien ideavarmana. 2 Jet Setter & 3 Rim Bay Gift pätee samat sanat. Molemmat luokkaruunat palaavat tauolta ja tuskin ovat aivan parhaimmillaan. 9 Predator Mick voitti viime kaudella viisi kertaa ja kyvyiltään se on lähdön parhaimmistoa. Nykyvire on arvoitus, sillä ainakaan viimeksi tamma ei vakuuttanut, vaikka lopussa hieman pussiin jäikin.

A) 4-2-3 B) 9-1-8 C) 7-6-5-10

 

Lähtö 6:

6 Builder’s Caviar kiri Jyväskylän välistartissaan pirteästi toiseksi vain Still Loving Youlle häviten. Kunhan Heikki Mikkosen ajokki välttää paikan johtavan rinnalla, niin se pystyy nykyvireessään nytkin korkealle varsin sopivan näköisessä lähdössä. 2 Dancinginthedark oli viimeksi huono, mutta yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa. Keulapaikalle päästessään ruuna olisi paha lyötävä. 3 Finnick Sisu on kapasiteetiltaan hurja hevonen. Pitkältä tauolta Marko Hakkaraisen ajokki on kuitenkin arvoitus. 5 Laurila’s Denethor on tehnyt nousuvireisiä esityksiä viime starteissa ja ruuna on perushevosia tähän lähtöön. 1 Ready Press kokee mielenkiintoisen kuskinmuutoksen ja paalupaikalta tiedossa on loistoreissu.

A) 6-2-3-5 B) 1-7-4 C) -

 

Lähtö 7:

13 Myrskyri on 60 metrin takamatkasta huolimatta suosikki voittamaan nelkun päätöskohteen. Ruuna edennee jo matkalla hyviin asemiin ja kirii viimeistään Joensuun pitkällä maalisuoralla korkealle. Henri Bollströmin ajokki on juossut viime starteissaan huomattavasti kovempia lähtöjä ja kyvyiltään se vaikuttaa ylivertaiselta menijältä tähän tehtävään. 3 Pyöriän Topias on saanut huomattavasti sitkeyttä lisää Yrjö Kettusen treeniin siirryttyään ja ruuna saanee nyt loistoreissun. 5 Jaajo on kyvyiltään hyvä hevonen, muta viime starteissa ori ei ole ollut tasollaan. Parhaimmillaan se kykenisi haastamaan etumatkansa turvin Myrskyriäkin. 6 Koljanteri on vauhdikas menijä, joka tekee mielenkiintoisen debyytin Kimmo Taipaleen treenistä. 12 Elliina on kyvykäs, mutta hieman vaikea hevonen. Tauolta ihan voitto tulisi yllätyksenä.

A) 13 B) 3-5-6 C) 12-1-10-2-7-4-8-11-9

 

Lähtö 8:

3 Demon A.F. on luokaltaan ylivertaisen tuntuinen menijä, joka tulee vielä nousemaan sarjoissaan pitkälle. Markus Dahlströmin ajokki on tauosta huolimatta suuri suosikki. 6 Carmen Lindy pärjää aina ravatessaan eikä ruuna ole ihan niin epävarma kuin taulu näyttää. Toissa kerrallakin Kuopiossa se laukkasi päälleajon seurauksena. 2 Makemake oli viimeksi takapareista tekemättömän paikan edessä kovassa lopetuksessa. Ruuna on saanut viime kertoja paremman lähtöpaikan ja Henri Bollströmin ajokki on hyvin todennäköinen totohevonen. 1 Devil You Know on luokkatamma, joka on tauosta huolimatta huomioitava.

A) 3 B) 6-2-1-5-4-7 C) 8-9

 

Lähtö 9:

9 Gonzales Journey voitti viime starttinsa Jyväskylässä kolmannesta ulkoa helposti. Starttien myötä jatkuvasti otteitaan parantava sukuruuna on iso suosikki voittamaan troikkalähdön, vaikka vastus aiempaa kovempi onkin. 6 Silica Man voitti Jyväskylän välistarttinsa hyvällä tyylillä kuudennesta ulkoa ja samanlaisena ruuna on totohevosia tässäkin. 2 Cameleo Press on ollut jo pitkään hyvä ja nappipaikaltaan Miika Tenhusen ajokki on perushevosia troikkapeliin. 11 The Battle hävisi viimeksi Gonzales Journeylle selvästi. Matti Riipisen treenattava on luokaltaan lähdön parhaimmistoa ja ruuna kirii Joensuun pitkällä loppusuoralla korkealle. 10 Surprise Lily on kiinnostavin yllättäjäehdokas. Tamma on huomattavasti tulosrivistöään kyvykkäämpi menijä.

A) 9 B) 6-2-11-10-12-5 C) 3-1-4-7-8

 

Lähtö 10:

4 Sweet Carolina on tehnyt jatkuvasti hyviä juoksuja ja ansaitsisi jo voiton. Toissa kerrallakin tamma kiri kolmannesta ulkoa porukan parasta kyytiä toiseksi, mutta keulahevonen oli jo päässyt karkuun. Viime startissa se jäi väsyvän taakse pussiin ja sen kisan voi unohtaa. Janne Räisäsen ajokki kohtaa nyt viime kertoja helpomman vastuksen. Viimeksi johtavan rinnalta asiallisesti taistellut 3 Leon Dahlia on tauluaan paremmassa iskussa ja nopea lähtijä voi päästä tällä kertaa keulaan. 2 Giovanni De Veluwe olisi kyvyiltään kenties lähdön paras hevonen, mutta ihan parhaimmillaan se ei ole viime starteissaan ollut. Tasollaan operoidessaan ruuna nähdään kärkimatsissa.

A) 4-3-2 B) 5-7-6-1 C) –

 

Toto4 (pieni systeemi)

1. 5,6,12 (7,3)

2. 4 Amiraal Victor (2,3)

3. 1,2,3,4,5,6,7

4. 13 Myrskyri (3,5)

21 riviä * 0,2e = 4,2 euroa

 

Toto4 (iso systeemi)

1. 5,6,12 (7,3)

2. 4 Amiraal Victor (2,3)

3. 1,2,3,4,5,6,7

4. 13,3,5,6 (12,1)

84 riviä * 0,2e = 16,8 euroa

 

Päivän duo: (pieni)

1. 6,2,3

2. 13 Myrskyri

3 yhdistelmää

 

Päivän duo: (iso)

1. 6,2,3

2. 13,3,5

9 yhdistelmää

 

Troikka L7:

1. 13 Myrskyri

2. 3,5,6

3. kaikki hevoset

33 yhdistelmää * 0,5e = 16,5 euroa

 

Troikka L9:

1. 9 Gonzales Journey

2.  2,5,6,10,11,12

3. 2,5,6,10,11,12

30 yhdistelmää * 0,5 = 15 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä