Suomen Poniraviyhdistyksen Opi ja onnistu -nettiluennot 28.4. alkaen

Ti 28.04.2020 Klo 18:00

Maksutta mukaan kevään luennoille!

Suomen Poniraviyhdistys ry oli yhteistyökumppaninamme vuoden 2019 Ponikuninkuusraveissa. Yhteistyö saa nyt jatkoa ja Spry, Joensuun Ravinuoret ja Joensuun Ravirata tarjoavat  Spry:n kevään Opi ja Onnistu -nettiluennot maksutta Joensuun Ravinuorten jäsenille ja Joensuun Ponikuninkuusraveissa mukana olleille maakuntamme hevosihmisille. Luennot normaalisti 5 € (Spry:n jäsenille myös maksuton).

 

TI 28.4. klo 18:00 RAVIPONIN RUOKINTA
luennoitsija Leena Jokinen

TI 19.5. klo 19:00 RAVIPONIEN LÄÄKINTÄ, LÄÄKEAINAKIRJANPITO JA NÄYTTEENOTTO RAVIPAIKALLA
luennoitsija ell Katja Hautala

 

Tulossa luennot mm. seuraavista aiheista: Varusteet ja niiden sovitus sekä Raviponin valinta ja nuoren ponin valmennus. Seuraa ilmoittelua Poniraviyhdistyksen nettisivuilta ja Facebookista!

 

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen mattilanerja(at)gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ”PONKKARIT2019”Huom. 28.4. luennolle ilmoittautuminen tiistaina klo 12 mennessä. Myös muihin luentoihin voit ilmoittautua etukäteen ajankohdan varmistuttua.

Nettiluennot pidetään Teams-sovelluksella, johon liittyminen onnistuu tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta. Sähköpostiin tulee viimeistään koulutuspäivän aikana linkki sekä ohjeet, kuinka koulutukseen pääsee liittymään.

Katso lisää Suomen Poniraviyhdistyksen nettisivuilta sekä tältä sivulta kohdasta "Lataa käsiohjelma"!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Tiistai 28.04.2020
Klo 18:00

Paikka

Nettiluento Teams-sovelluksella

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä