Suomenhevosen valmennus
-keskustelutilaisuus

Pe 24.11.2017 Klo 17:00
Joensuun ravirata

Mahdollisuuksien hevonen ja suomenhevonen 110-vuotta -juhlavuoden keskustelutilaisuus: Suomenhevosen valmennus

Suomen ja suomenhevosen juhlavuoden kunniaksi Joensuun ravirata on yhdessä Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton kanssa järjestänyt yleisölle maksuttomia keskustelutilaisuuksia, joihin vieraaksi on saapunut ammattivalmentajia ja hevosalan asiantuntijoita ympäri Suomen.

Seuraava keskustelutilaisuus järjestetään lounasravien yhteydessä Joensuun raviradan ravintolakatsomossa:

 

Suomenhevosen valmennus
perjantaina 24.11.2017
klo 17:00 alkaen

Keskustelussa mukana
Jutta Ihalainen
Antti Ojanperä
Tapio Perttunen
Terho Rautiainen

 

Tilaisuudessa kahvitarjoilu sadalle ensimmäiselle osallistujalle.
Raviradan ravintolakatsomo palvelee A-oikeuksin tilaisuuden ajan.

 

Vierailijamme tarjoavat samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden alueemme hevosenomistajille, sillä osa heistä on lupautunut ajamaan kilpaa saman päivän lounasraveissa klo 12:00, joten seuraa kuskipörssiä! Kuskitarjonta on siis taatusti ainutlaatuisen kattava näin lounasraveissa, ja hevosten ja ihmisten huoltojen jälkeen radalle kannattaa palata vielä kuulemaan ja keskustelemaan kansallishevosemme suomenhevosen valmennuksesta!

(Päivitetty 18.9.2017: Eläinlääkäri Antti Kinnunen on estynyt saapumasta paikalle, tiedotamme mahdollisista uusista vierailijoista täällä internetsivuillamme lähempänä ajankohtaa!)

 

Mahdollisuuksien hevonen -keskustelutilaisuudet
Joensuun raviradalla 2017

Keskustelutilaisuudet käynnistyivät maaliskuussa 18.3.2017 T76-ravien yhteydessä järjestetyllä tilaisuudella, jonka aiheena oli Kasvatus ja varsotus, varsan valinta ja Blodbanken. Mukana keskustelemassa olivat Kallelan Oriaseman Kaisa ja Hannu Nivola, Martti Ala-Seppälä MAS-Breeding Oy:stä sekä raviohjastaja Janne Soronen.

Toinen keskustelutilaisuus pidettiin 19.5.2017 teemalla Varsasta voittajakehään - nuoren lämminverisen valmennus ja kasvuiän kipukohdat. Aiheesta kanssamme keskustelemassa olivat eläinlääkäri ja ravivalmentaja Riina Rekilä, eläinlääkäri Antero Tupamäki sekä ravivalmentaja Tuomas Korvenoja.

Vuoden 2017 tilaisuudet päättyvät lounasravien yhteydessä järjestettävään Suomenhevosen valmennus -keskustelutilaisuuteen. Jokainen tilaisuus on kerännyt tähän mennessä yli satahenkisen yleisön ja tilaisuudet saavatkin jossakin muodossa jatkoa mahdollisesti myös ensi vuonna.

Tilaisuuksissa yhteistyössä Joensuun Ravirata, Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto, Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys sekä tapahtumissa yhteistyössä Porokylän Leipomo, Twydil ja Ravi-Jönnit.

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 24.11.2017
Klo 17:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

Muut tapahtumat

Videot

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä