Magic Monday -ravit (peruttu)

Ma 25.03.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Magic Monday -ravit peruttu rataolosuhteiden vuoksi

Joensuun Magic Monday -ravit on peruttu. Lue tiedote TÄSTÄ! Pahoittelemme tapahtunutta. 

 

Ravintolakatsomon menu

Vihannessalaatti, rucolakastiketta (M,G)
Coleslawsalaattia (M,G)
Pikkelöityä punasipulia (M,G)
Marinoitua tomaattia (M,G)

Mehu, vesi
Härkäburgereita
Chili- ja valkosipulimajoneesia, maustekurkkua
(L)

Pullavanukasta, vaniljakastiketta (L)
Kahvi / Tee

14 €

 

Linnunlahden maankuulua pizzaa omasta pizzauunista - tule maistamaan herkullisia vaihtoehtoja uudelta pizzalistalta!

Varaa pöytä ravintolakatsomoon kätevästi nettisivujemme kautta TÄSTÄ!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 25.03.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

5 Wild Bloom kohoaa avauslähdön suureksi suosikiksi. Tamma on esittänyt vahvaa nousuvirettä viime startteihin. Toissa kerralla se kiri takapareista 17,1/700 ja Kuopion välistartissaan seurasi toisesta sisältä 15-lopetuksessa hyvin voittanutta Predator Mickia. Wild Bloom päässee keulaan ja tämänkertaisessa porukassa on hyvin lähellä uransa toista täysosumaa. 6 Village No Vodka teki viimeksi kenties uransa parhaimman juoksun kirittyään neljännestä sisältä 17,5/700 ja oli positiivinen neljäs huomattavasti tämänkertaista kovemmassa porukassa. Tuossa kisassa taakse jäi mm. Wild Bloom. 7 Cheap-Jack Harmi kiri viimeksi näyttävästi porukan hänniltä uransa avausvoittoon ja kaikki ei vaikuttanut olevan vielä pelissä. 3 Fight Back ei ole vakuuttanut kahteen viime kisaansa, mutta sitä ennen teki pariin starttiin oikeinkin...

Lähtö 1:

5 Wild Bloom kohoaa avauslähdön suureksi suosikiksi. Tamma on esittänyt vahvaa nousuvirettä viime startteihin. Toissa kerralla se kiri takapareista 17,1/700 ja Kuopion välistartissaan seurasi toisesta sisältä 15-lopetuksessa hyvin voittanutta Predator Mickia. Wild Bloom päässee keulaan ja tämänkertaisessa porukassa on hyvin lähellä uransa toista täysosumaa. 6 Village No Vodka teki viimeksi kenties uransa parhaimman juoksun kirittyään neljännestä sisältä 17,5/700 ja oli positiivinen neljäs huomattavasti tämänkertaista kovemmassa porukassa. Tuossa kisassa taakse jäi mm. Wild Bloom. 7 Cheap-Jack Harmi kiri viimeksi näyttävästi porukan hänniltä uransa avausvoittoon ja kaikki ei vaikuttanut olevan vielä pelissä. 3 Fight Back ei ole vakuuttanut kahteen viime kisaansa, mutta sitä ennen teki pariin starttiin oikeinkin kelpo juoksut johtavan rinnalta. Sellaisenaan Jorma Tiilikaisen ajokki olisi lähellä uransa ensimmäistä kaksarisijaa.

A) 5 B) 6-7-3-1-3-2

 

Lähtö 2:

7 Oxan Cockadoodledo on joutunut tyytymään kutossijoihin viime starteissaan, mutta kunnossa ei liene edelleenkään vikaa. Toissa kerralla Joensuussa juoksu meni aivan mahdottomaksi eikä parempaan ollutkaan mahdollisuutta. Viimeksi tuli puolestaan väsy keulasta, mutta Lappeessa varsinkaan sisärata ei ollut vesilammikkoineen nopeimmillaan ja tuona päivänä nähtiin useita muitakin floppisuorituksia nimenomaan sisärataa juosseiden kohdalla. Kaikki lienee Oxan Cockadoodledolla kunnossa, kun on ilmoitettu heti uudestaan starttiin ja oikein sopivassa porukassa Timo Kukkosen suojatti on lähellä paluuta voittojen tielle. 4 Amorce Savagella on suosikin tavoin heikommat sijoitukset alla, mutta niihinkin löytyy selvät syyt. Toissa kerralla oli täysin tekemätön paikka porukan hänniltä ja viimeksi tammalla räväytettiin tosi kovalla spurtilla johtavan rinnalle ja sisäradan vetäessä lopun pieni taipuminen oli ihan ymmärrettävää. Amorce Savagella riittää luokka kovempiinkin tehtäviin ja tässä se on suosikin ykköshaastaja. 5 Boss Gutset on väläyttänyt suvantovaihteen jälkeen viime starteissa jälleen tulemistaan. Toissa kerralla ruuna meni sisäratareissun päätteeksi hienon täyden matkan talviajan 15,5ake ollen kolmas ja se lähtö oli huomattavasti tämänkertaista kovatasoisempi. Viimeksi se jäi puolestaan aivan kaikki tallella pussiin. Starttirakettina Santtu Raitalan ajokki voi hyvinkin täräyttää ainakin ensimmäiseen keulaan. 3 Classic Emotion on kyvyiltään hyvä tekijä tällaiseen lähtöön ja startti kropassa pitkän tauon jälkeen voi parantaa roimastikin.

A) 7 B) 4-5-3-2-1-8-6

 

Lähtö 3:

5 Pirttilän Mortti jysäytti viime maanantaina totopommin ja nyt saa jo ykkösvihjeen. Ruuna jyräsi kolmannesta ulkoa 600m kirillä vahvasti voittoon ja oli kenties parempi kuin koskaan. Nyt vielä klassinen kolmas startti tauolta, joten Pirttilän Mortti voi olla vieläkin parempi. 7 Pete Pointti on ison lupauksen maineessa, joka ei anna itsestään vielä täysiä tehoja irti, mutta meni jo 4-vuotiskaudella 28-tuloksia täydellä matkalla. 5-vuotiskausi on alkanut kahdella niukalla kakkossijalla ja voitto roikkuu ilmassa. Viimeksi ori tuli kaukaa takaa aivan voittaneen Pirttilän Mortin rinnalle, mutta kysymysmerkkejä toi todella epävarma ravi. 10 Seekerin Samu kehittää kiukkuisen kirin saadessaan nätin reissun ja eiköhän sellaisen ruuna  todennäköisesti laukkarikkaassa lähdössä myös saa. 11 Lumo-Pekuna on tammalupaus, joka ei jäänyt 4-vuotiskaudella ravatessaan kertaakaan totosijojen ulkopuolelle. Kauden avaus pilaantui harmittavaan laukkaan keulapaikalta loppukurvissa ja todennäköisesti siihen paloi kärkipään sija, kenties voitto. Tässä lähdössä pärjätäkseen Lumo-Pekunan pitää pari sekuntia parantaa ennätystään, mutta luulisi Pekka Vehviläisen ajokin siihen pystyvän.

A) 5-7-10 B) 11-4-6-8-3 C) 1-12-9-2

 

Lähtö 4:

5 Queasy Du Point saa niukan ykkösvihjeen. Tamma teki viime Joensuun startissaan aivan hirmuesityksen jäätyään alun laukassa tosi paljon muista, mutta kiersi siitä huolimatta koko porukan. Palasi viimeksi pikkuhuililta Kuopioon ja laukka yllätti taas, mutta se ei tainnut tulla hevosesta johtuvasta syystä. Muuten V-P Toivasen ajokki näytti oikein hienolta ja Queasy Du Point kilpailee voittosummansa puolesta vielä aivan väärissä sarjoissa. 1 Carmen Lindy jatkoi voittokulkuaan viime maanantaina Kuopiossa voittaen keulasta rauhallisen matkavauhdin jälkeen. Kovemman näytön kyvyistään se antoi toissa kerralla jyräten viimeisen kierroksen 14,4-vauhtia ja runnoi aivan väkisin voittoon. Ykkösrata ei varmasti ole Carmen Lindylle toivepaikka, sillä ainakin ennen sillä on jouduttu ottamaan alku varman päälle laukkapelon takia. 9 Nerja aloitti Jarkko Kervisen treenistä hyvällä tavalla kirien toisesta sisältä kovassa lopetuksessa voittoon. Nyt vastus kovenee oikein tuntuvasti, mutta Nerjakin parantaa ja kykyjä 4-vuotiaalla piisaa. 7 Rick Rubin on tehnyt tasaisen varmaa työtä ja tulee tähän kisaan kolme totosijaa alla. Vastus kovenee nyt, mutta kovana lähtijänä se voi seiskaradaltakin avata keulaan ja saada hyvän reissun. 3 Hellsbells oli viime starttiinsa taas aiempaa parempi. Alussa tamma jäi roikkumaan kolmannelle ja lopussa kiri porukan hänniltä pirteästi kuudenneksi. Hellsbellsin kohdalla kannattaa seurata jenkkikärryinfoja, valmentaja odottaa tamman petraavan niillä paljon.

A) 5-1-9 B) 7-6-3 C) 2-10-11-8-12-4

 

Lähtö 5:

7 Grouse Man palasi viimeksi voittokantaan vieden keulasta pystyyn. Nyt ruuna kohtaa aiempaa hieman kevyemmän vastuksen ja maililla pystyy voittoon johtavan rinnaltakin, mutta todennäköisesti V-P Toivanen ajaa voimalla kohti keulapaikkaa. Nykykunnossaan Grouse Manin luulisi saavan vastustajiltakin kunnioitusta. 4 Lewis Li teki hienon 4-vuotiskauden voittaen viisi kertaa ja kyvyiltään se voi hyvinkin lähdön paras. Kauden avaus jätti toivomisen varaa, kun ruuna taipui keulasta turhan pahoin, mutta oletettavasti startti vei kovasti eteenpäin. Lewis Li lähtee niin liukkaasti matkaan, että todennäköisesti nakkaa keulaan ja mielenkiintoista nähdä mikä on Raitalan taktiikka maililla jos Grouse Man tulee voimalla tiedustelemaan keulapaikkaa. 2 Brand Boost on hurjasti tauluaan paremmassa tikissä, jatkuvasti vastustanut juoksunkuluissa tämän vuoden starteissa. Joensuun startti meni pieleen ylioptimistisen ajon seurauksena, Kouvolassa ruuna jäi roikkumaan kolmannelle ja viimeksi Mikkelissä jäi sisäratareissun jälkeen pussiin. Kimmo Pukarisen ajokki lähtee toisinaan tosi kovaa matkaan, eikä pidä yllättyä vaikka juuri Brand Boost olisi keulahevonen ja siitä taatusti myös ajettaisiin. 12 Fundover Match on myös tauluaan paljon paremmassa iskussa. Kauden kahdessa ensimmäisessä startissa ruuna lopetti hyvin päästyään pussista irti ja viime startin saa tyystin unohtaa, kun jäi 2600m matkalla johtavan rinnalle kivikovassa lähdössä. Paikka on toki kurja, mutta maililla keulapäässä voidaan vetää ylivauhtia ja Joensuussa ehtii vähän kauempaakin. 1 Hot Devil on kyvykäs hepo ja ykkösradalta ainakin troikan alariveille huomioitava.

A) 7 B) 4,2,12,1,9,5 C) 6,11,8,3,10

 

Lähtö 6:

4 Nalli Napero on ollut niin jäätävä tämän kauden starteissaan, että samanlaisena voittokulun jatkumiselle ei näy esteitä vaikka muutama hyvä onkin vastassa. Viimeksi Feija Lindgrenin suojatti prässäsi armottomasti koko matkan keulassa juossutta Mopoheikkiä karaten lopussa yhteen alkuvuoden ylivoimaisimmista voitoista. Sen esityksen perusteella Nalli Napero kilpailee vielä väärissä sarjoissa ja nyt sen luulisi jo saavan kunnioitusta keulapaikan muodossa. 1 Kilhakka voitti viimeksi Joensuussa 75-lähdön johtavan takaa ja on suosikin itseoikeutettu ykköshaastaja. Ruuna lähti ainakin viimeksi niin ripeästi matkaan, että ykkösradalta saanee taas loistoreissun. 3 Jaajo jatkaa edelleen hyvässä tikissä. Viimeksikin ori kiri ulkoratoja pitkin vahvasti ja näytti pitkään jo voittajalta, mutta tuli aivan maalilinjalla kovan Sissin Sisun ohittamaksi. 2 Tvitteri on huono voittamaan, mutta tekee jatkuvasti varmaa työtä sijoittuen kärjen tuntumaan. Pieneltä huililta tamma ei varmaan ole ihan parhaimmillaan, mutta täydelliseltä lähtöpaikaltaan taas tototaistossa. 5 Krääsä on yllätystä metsästävien tärppihevonen. Ruuna palasi viimeksi parin kuukauden huililta ja pitkältä takamatkalta tehtävä oli mahdoton, mutta ruuna näytti vauhtivarojaan kirimällä viimeisellä takasuoralla palan matkaa valiovauhtia. Startti vei taatusti eteenpäin ja Krääsä voi hyvinkin pommittaa ensimmäiseen keulaan. Tarkalla juoksulla totosija ei saa yllättää.

A) 4 B) 1,3,2,12,5 C) 10,11,7,8,9,6

 

Vihjesysteemit:

Toto 65 (pieni systeemi) (ratanumero 48)

1. 1,5,9

2. 3 Joyride Luxi

3. 7 Grouse Man

4. 2,3,4,5,6

5. 4 Nalli Napero

6. 11 Questionmark Me

45 riviä * 0,1 e = 4,5 euroa

 

Toto 65 (iso systeemi) (ratanumero 48)

1. 1,5,9

2. 3,9,11

3. 4,7

4. 2,3,4,5,6

5. 4 Nalli Napero

6. 6,11,12

270 riviä * 0,1 e = 27 euroa

 

Päivän Duo: (ratanumero 48)

1. (Jo L6) 4 Nalli Napero

2. (P L6) 6,11,12

3 yhdistelmää

 

Troikka lähtö 3:

1.  5,7,10

2.  5,7,10

3.  4,5,6,7,8,10,11

30 yhdistelmää * 0,5 e = 15 euroa

 

Troikka lähtö 5:

1. 7 Grouse Man

2. 1,2,4,5,9,12

3. 1,2,4,5,9,12

30 yhdistelmää * 0,5 e = 15 euroa

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä