Magic Monday -ravit

Ma 18.11.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Magic Monday & Kaikki palkitaan -ravit

RAVIEN KÄSIOHJELMA

 

Ravintolakatsomon menu

Vihannessalaatti, rucolakastiketta (M,G)
Kvinoa-bulkursalaattia (M,G)

Leipää, juustolevitettä (L)
Mehu, vesi

Maalaiskanaa, appelsiinimajoneesia
Paistettuja perunoita (L)

Lettuja ja hilloa (L)
Kahvi  / tee

14 €

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 18.11.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

5 Helmen Humu hakee jo kauden kuudetta voittoaan isona suosikkina. Ruuna on suorittanut luotettavasti ja nopeana lähtijänä se päässee keulaan tekemään omaa juoksuaan. Pahimmat haastajat eivät ole olleet parhaimmillaan ja Helmen Humu on tässä tehtävässä liki voittoa. 7 Issakan Stigi ei ole saanut myllyään pyörimään tauon jälkeen. Jyväskylän viime startissa sillä oli vatsakin löysällä, eikä juoksemisesta tahtonut tulla mitään, vaikka 31-kyytejä 1300 metrin palan kulkikin. Normaalina ruuna olisi tähän lähtöön iso suosikki, mutta nyt Henri Bollströmin ajokki on lähinnä iso arvoitus. 3 Pyöriän Topias lähtee kovaa ja kytännee paikkaa Helmen Humun takana toisessa sisällä. Sellaisella juoksulla kaksarisija olisi otettavissa. 6 Rapsodi omaisi riittävän...

Lähtö 1:

5 Helmen Humu hakee jo kauden kuudetta voittoaan isona suosikkina. Ruuna on suorittanut luotettavasti ja nopeana lähtijänä se päässee keulaan tekemään omaa juoksuaan. Pahimmat haastajat eivät ole olleet parhaimmillaan ja Helmen Humu on tässä tehtävässä liki voittoa. 7 Issakan Stigi ei ole saanut myllyään pyörimään tauon jälkeen. Jyväskylän viime startissa sillä oli vatsakin löysällä, eikä juoksemisesta tahtonut tulla mitään, vaikka 31-kyytejä 1300 metrin palan kulkikin. Normaalina ruuna olisi tähän lähtöön iso suosikki, mutta nyt Henri Bollströmin ajokki on lähinnä iso arvoitus. 3 Pyöriän Topias lähtee kovaa ja kytännee paikkaa Helmen Humun takana toisessa sisällä. Sellaisella juoksulla kaksarisija olisi otettavissa. 6 Rapsodi omaisi riittävän luokan, mutta ori oli viimeksi vain tasainen. Oletettavasti startti alla se on nyt terävämpi.

A) 5 B) 7-3-6-2-1-4

 

Lähtö 2:

4 Carmen Lindy palasi viimeksi komealla tavalla parrasvaloihin. Kolmannessa ulkona matkannut ruuna sai kirimerkin viimeisellä takasuoralla ja sen jälkeen radalla liikkui vain yksi hevonen. Carmen Lindy eteni hetkessä johtaneen Jasmine Zonin ulkopuolelle ja marssi loppusuoralla helppoon voittoon. Viimeiset 700 metriä se kulki 12,3-kyydillä. Samanlaisena Tuomas Pakkasen ajokki on vaikeasti pysäytettävissä nytkin, vaikka vastus hieman koveneekin. 9 Il Funny Li lienee lähdön kovaluokkaisin menijä, mutta Kuopion startti toi kysymysmerkkejä ja pudottaa haastajaosastoon. Voitokas ruuna taipui keulajuoksun jälkeen yllättävän varhain. Tuskin mitään isommin on kuitenkaan pielessä, kun on näin nopeasti ilmoitettu starttiin. 10 Rim Bay Gift kiri viimeksi porukan hänniltä tyylikkäästi voittoon, vaikka matkavauhti ei suosinut yhtään takajoukoissa matkanneita. Pasi Vaittisen suojatti nousee nytkin kärkitaistoon, optimitilanteessa se saa kirissä Il Funny Lin vetoavut. 7 Jasmine Zon ei voinut viimeksi mitään Carmen Lindylle, mutta muut jäivät kauaksi. Pekka Vehviläisen ajokki lähtee lujaa matkaan ja voi seiskaradaltakin päästä keulaan. 3 Giovanni De Veluwe sai viimeksi vihdoin jo pitkään ilmassa roikkuneen voiton. Vastus kovenee nyt, mutta ruuna on yksi mahdollisista.

A) 4 B) 9-10-7-2-5 C) 8-6-1

 

Lähtö 3:

1 Wild Streamer on aloittanut hienoilla esityksillä Satu Tolvasen treenistä. Toissa kerralla se voitti johtavan selvästi ja viimeksi kesti hyvin vaativan juoksun. Lähtö on nyt oikein sopivan näköinen ja lähtöpaikkakin puoltaa. 6 Notorious Nova lopetti viimeksi toisesta ulkoa porukan parasta vauhtia, mutta totokolmikko oli jo päässyt karkuun. Henri Pehkosen treeniin hiljattain siirtyneellä tammalla on tältä vuodelta jo kolme voittoa ja se on kova meriitti tähän porukkaan. 10 Proper Donna palasi viimeksi pitkältä tauolta pirteällä esityksellä kirittyään hyvin sisäratareissun jälkeen. Startti vei tammaa taatusti eteenpäin. 12 Legal Credit Li otti syyskuussa kolmen voiton putken ja olisi todennäköisesti voittanut myös Jyväskylässä, mutta ruuna otti harmittavan laukan loppusuoralla. Viime Kuopion kisa jätti isosti kysymysmerkkejä, sillä Miika Tenhusen ajokki antautui keulasta luvattoman helposti. 4 Sitrus Grape on tauluaan paremmassa iskussa. Toissa kerralla se jäi Lappeessa pussiin ja viimeksi pahan alkulaukan jälkeen tehtävä oli toivoton. Vastuksen puolesta tammalla olisi loistosauma ottaa uransa ensimmäinen kaksarisijoitus.

A) 1-6 B) 10-12-4-3 C) 11-9-7-5-2-8

 

Lähtö 4:

10 Dream Of Celebrity on ollut jo pitkään hienossa vireessä ja ansaitsisi jo voiton Asko Hyvösen treenistä. Viimeksi se oli mukana tasokkaassa Kouvola-Ajossa, jossa ruuna pinkoi kovassa lopetuksessa hyvin perille neljännestä sisältä. Nyt vastus on aiempaa kertoja helpompi ja takarivi on tällä kerta vain pelkkä hidaste. Viimeistään Joensuun pitkällä loppusuoralla Dream Of Celebrity antaa kirivoimiensa puhua tylyä kieltään. 12 Johnny Flame on viime sijoituksiaan paremmassa tikissä. Toissa kerralla se paikkasi lähtölaukkansa hyvin ja viimeksi lopun taipuminen johtavan rinnalta taisi olla enemmän henkistä laatua. Juha Puhtimäen treenattava palaa pian menestyskantaan ja piippuhyllyn paikalta se voi jäädä liian vähän pelatuksi. Lähtö näyttää siltä, että takaakin ehtii ja Johnny Flame kannattaa huomioida varhain mikäli suosikkia varmistelee. 9 Rebel Rapid laukkasi viimeksi lähtöön ja päivän vire jäi näkemättä. Ruuna on tottunut juoksemaan kovemmissa porukoissa ja Henri Bollströmin ajokki on perushevosia tähän lähtöön. 3 Crystal Coolille maili ja hyvä paikka ovat mannaa, mutta viimeksi se taipui niin luvattoman pahoin, että tamma on nyt kysymysmerkki. Todennäköisesti se vie tätä lähtöä keulassa reippaalla liekillä.

A) 10 B) 12-9-3-1-4 C) 7-8-11-6-2-5

 

Lähtö 5:

6 Tuuren Lento on juossut hetkessä paljon rahaa, mutta Seinäjoen startti näytti, että ori pärjää myös uudessa divisioonassa. Silloin IV-divarilähtö ei tosin ollut niin hyvätasoinen kuin nyt, mutta kaikesta huolimatta Tuomas Pakkasen ajokki saa suosikinviitan ylleen. 5 Kilhakka avaa lujaa ja vastaa keulasta sitkeästi. Viime startissa taakse jäi kovia nimiä. 4 Tokumentti palaa pieneltä huililta. Se teki varsinkin syyskuussa väkivahvoja esityksiä ja ilman laukkoja ori nähdään kärkikamppailussa. 1 Nuga Rols on voittanut tällä kaudella vain kerran, vaikka on tehnyt jatkuvasti hyviä esityksiä. Lähtöpaikkakin olisi nyt mainio, mutta ainakaan viime talvena ruuna ei ravannut hokkikengässä niin hyvin kuin kesäbalanssilla. 11 Minskaus on parhaimmillaan ollessaan väkivahva tamma, joka ei kaihda ulkoratojen kiertämistä. Toissa kerralla se meni uuden ennätyksensä, joten huonolta lähtöpaikaltakin Jani Ruotsalaisen ajokki on huomioitava. 9 Myrskyri tuskin on parhaimmillaan kahden kuukauden paussilta ja jää haastajaosastoon. 7 Aron Viima voitti viimeksi keulasta helposti. Nyt rima nousee kovasti siihen starttiin nähden. 10 Lulun Lupaus on juossut huomattavasti helpompia lähtöjä.

A) 6-5 B) 4-1-1-11-9-7-10 C) 3-2-12

 

Lähtö 6:

6 Going Above on rautaisessa iskussa ja se teki viimeksi Jyväskylässä kenties elämänsä parhaan juoksun. Ruuna runnoi loppukurviin mentäessä keulaan ja näytti olevan jo matkalla kohti ylivoimaista voittoa, mutta hiljensi lopussa juuri sen verran, että tuli maalilinjalla ohitetuksi. Saattoi olla, että kyseessä ei ollut edes väsyminen vaan Going Above jäi pitkällä maalisuoralla odottelemaan kavereita. V-P Toivasen ajokki tulee monenlaisilla juoksunkuluilla ja se voi saada siinä määrin kunnioitustakin, että pääsee keulaan. 1 Uomo Show jäi kivikovassa Jokimaa Tekee Tähtiä-kisan finaalissa pussiin sisäratareissun päätteeksi. Ykkösradalta on tiedossa loistoreissu ja Tuomas Pakkasen ajokki on suosikin ykköshaastaja. 11 Lucky Cloudista kertoo olennaisen, että ruuna hakee jo kauden kahdeksatta voittoaan. Se palasi viimeksi yli kolmen kuukauden huililta. Kuski ajoi johtavan rinnalla kolmannen puolikkaan ylikovaa ja lopussa askel hieman painoi, mutta kokonaisuutena esitys oli hyvä ja startti alla nyt nähtäneen entistä parempi esitys. 4 Madman on kohonnut hienoon iskuun. Ruuna sai viimeksi myöhään vapaat kiriväylät ja loppumetrit se tuli räväkästi, hieman aiemmin tilaa saadessaan Seppo Vaakanaisen ajokki olisi voittanut. Madman lähtee hyvin matkaan ja saattaa hyvinkin nakata ensimmäiseen keulaan. 8 Hard Chip on huomattavasti viime sijoituksiaan paremmassa tikissä. Lähtöpaikka on ikävä, mutta kuntonsa puolesta Jarkko Kervisen ajokki voisi järjestää yllätyksen.

A) 6 B) 1-11-4-8-5-7-3 C) 10-9-2-12

 

Vihjesysteemit

Toto65 (iso systeemi)

1. 10 Dream Of Celebrity (12,9)

2. 6 Mascate Match (5,2)

3. 1,4,5,6,7,9,10,11 (3,2)

4. 1,2,9 (4,5)

5. 6 Going Above (1,11)

6. 1,2 (9,4)

48 riviä * 0,1e = 4,8 euroa

 

Toto65 (iso systeemi)

1. 9,10,12 (3,1)

2. 6 Mascate Match (5,2)

3. 1,4,5,6,7,9,10,11 (3,2)

4. 1,2,4,5,6,9 (8,10)

5. 6 Going Above (1,11)

6. 1,2 (9,4)

288 riviä * 0,1e = 28,8 euroa

 

Päivän Duo:

1. 6 Going Above

2. 1,2,9

3 yhdistelmää

 

Troikka lähtö 3:

1. 1,6

2. 1,4,6,10,12

3. 1,3,4,6,10,11,12

40 yhdistelmää * 0,5e = 20 euroa

 

Troikka lähtö 5:

1. 5,6

2. 1,4,5,6,11

3. 1,4,5,6,7,9,10,11

48 yhdistelmää *0,5e = 24 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä