Magic Monday -ravit

Ma 02.09.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Vauhdikas lähtö Toto-viikkoon

Magic Monday -maanantaisin Suomessa ajetaan kahdet ravit, joiden kesken jaetaan päivän ykköspelin Toto65:n lähdöt. Ensi maanantaina ravataan Joensuussa ja Turussa. Lähdöt ajetaan normaaleja raveja nopeammalla rytmillä: Toto65-kierroksen kaikki kuusi lähtöä on ajettu läpi reilussa tunnissa. Lue lisää Veikkauksen sivuilta!

 

Yhteistyössä

HT Liikenne ATFLOW

 

Käsiohjelma

Ravien käsiohjelmaa pääset selailemaan tästä linkistä!

 

Ravintolakatsomon menu

Vihannessalaatti, persiljaöljyä (M, G)
Lohisalaatti (M, G)
Caesarsalaatti (L, G)

Mehu, vesi

Paistettuja muikkuja
Porsaanleikkeitä
Perunamuusia (L)

Marjarahka (L,G)
Kahvi/tee

15 €

 

Magic Monday

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 02.09.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

2 Amour Song voitti viimeksi varmoin ottein keulasta 14-lopetuksen päätteeksi, vaikka joutui avaamaan kovaa. Vastus on nyt hivenen vaativampi, mutta ruunalla on taas hyvä sauma päästä tuulenhalkojaksi ja Henri Bollström jatkaa kärryillä.  9 Elan oli viimeksi mukana kovatasoisessa Oulu Express-karsinnassa ja kyyti oli kylmää. Nyt vastus helpottuu tuntuvasti ja 16-ajalla ollaan tässä pitkällä. 8 Clueless Fighterille jäi viimeksi ainakin hieman jossiteltavaa pussiinjäämisen muodossa. Paikka on nyt kurja, mutta jos juoksu vähänkin onnistuu, niin jatkuvasti kehittyvä tamma nähdään kärkitaistossa. 12 La Favorite jää todennäköisesti peleissä liian vähälle huomiolle karulta paikaltaan ja heikon tulosrivistönsä takia. Luokaltaan tamma on lähdön kärkipäätä ja ainakin lähitulevaisuud...

Lähtö 1:

2 Amour Song voitti viimeksi varmoin ottein keulasta 14-lopetuksen päätteeksi, vaikka joutui avaamaan kovaa. Vastus on nyt hivenen vaativampi, mutta ruunalla on taas hyvä sauma päästä tuulenhalkojaksi ja Henri Bollström jatkaa kärryillä.  9 Elan oli viimeksi mukana kovatasoisessa Oulu Express-karsinnassa ja kyyti oli kylmää. Nyt vastus helpottuu tuntuvasti ja 16-ajalla ollaan tässä pitkällä. 8 Clueless Fighterille jäi viimeksi ainakin hieman jossiteltavaa pussiinjäämisen muodossa. Paikka on nyt kurja, mutta jos juoksu vähänkin onnistuu, niin jatkuvasti kehittyvä tamma nähdään kärkitaistossa. 12 La Favorite jää todennäköisesti peleissä liian vähälle huomiolle karulta paikaltaan ja heikon tulosrivistönsä takia. Luokaltaan tamma on lähdön kärkipäätä ja ainakin lähitulevaisuudessa se yllättää jossain.

Ranking: A) 2-9-8 B) 10-6-12-11-3-4-1-5

 

Lähtö 2:

11 Tähtihohto teki hyvän juoksun jo toissa kerralla ja Lahden välistartissaan tamma olikin jo suorastaan loistava. Pekka Vehviläisen ajokki laukkasi ensimmäisellä takasuoralla jääden porukan hännille. Sieltä se kiri vielä omia vauhtejaan voittoon tämänkertaista kovemmassa lähdössä. Viimeiset 1400 metriä sukutamma kulki 26,4-kyytejä. Vastaavanlaisena Tähtihohto on todella lähellä voittoa tässä lähdössä. 7 Hehkeä Hellu on kehittynyt huimasti tänä vuonna ja tehnyt jo pitkään hyviä juoksuja. Vahva tamma pystyy pärjäämään, vaikka juoksu menisi vähän vaativammaksikin. 6 Kopran Tuuli ei ollut viimeksi oma itsensä, mutta yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa. Pikkutamma on kyvyiltään hyvä hevonen ja se on todennäköinen totohevonen nopeudellaan ja ravivarmuudellaan. 10 Wilman Pehtoori kiri viimeksi hyvin ja uran avausvoitto roikkuu ilmassa. 12 Charmi voitti viimeksi keulasta. Nyt sinne ei ole asiaa, mutta ruuna osaa tulla myös takaa. Paikka toki verottaa suurempia menestystoiveita.

Ranking: A) 11 B) 7-6-10-12 C) 5-9-1-8-3-4-2

 

Lähtö 3:

1 Ranch Quijote on hirmuiskussa ja saa hyvätasoisen lähdön ykkösvihjeen. Ylivieskassa se voitti keulasta ylivoimaisesti ja viimeksi murskasi vastustajansa johtavan rinnalta. Ruuna vaikuttaa siltä, että terveenä pysyessään se tulee nousemaan vielä pitkälle. Santtu Raitalan ajokki saattaa pystyä pitämään ykkösradalta keulat ja varsinkin siinä tapauksessa ruuna olisi vahvoilla. 4 Il Funny Li on suosikin tavoin kovaluokkainen hevonen, jolla voittosumma ei tee vielä minkäänlaista oikeutta sen kyvyille. Ruuna on voittanut viimeiset starttinsa todella kevyellä tyylillä. 6 Radetzky oli viimeksi mukana avoimessa 4-vuotislähdössä ja ruuna taipui jo varhain johtavan takaa. Se oli kovan matkavauhdin jälkeen sinänsä ymmärrettävääkin, mutta kaikki ei tainnut olla muutenkaan kunnossa, sillä Marko Hakkaraisen suojatti on pitänyt reilun neljän viikon paussin tuon startin jälkeen. Kyvyiltään se pystyisi haastamaan suosikkikaksikkoakin. 10 Wonder Of You ei ole tällä kaudella näyttänyt parastaan, mutta kunhan palaset loksahtavat kohdalleen, niin ruuna palaa nopeasti voittokantaan. 3 Midleton on kovakirinen ruuna ja hyvältä paikaltaan se saa loistoreissun.

Ranking: A) 1-4 B) 6-3-2-10-11 C) 9-5-7

 

Lähtö 4:

3 Minto’s Duan Juan ei ravannut viimeksi Jyväskylässä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kiri kuitenkin loppusuoraa lujaa neljännestä sisältä. Monipuolinen ruuna ei ole ronkeli juoksupaikasta ja sopivan näköisessä porukassa se saa niukan ykkösvihjeen. 2 Ukebell Jet kiri Lahden kunkkariviikonloppuna hienosti. Viimeksi sillä kierrettiin johtavan rinnalle, josta maalisuora oli ymmärrettävästikin liikaa pitkällä matkalla. Marko Hakkaraisen ajokki kirii viimeistään lopussa kärkitaistoon.  9 Hard To Trickin juoksu meni viimeksi Kasvattajakruunu-finaalissa pieleen ja se oli sijoitustaan parempi.  4 Ain’t She Sweet avaa keulaan ja kunhan matkavauhti ei mene aivan mahdottomaksi niin tamma on yksi voitontavoittelijoista.

A) 3-2-9 B) 4-5-7-6 C) 8-1

 

Lähtö 5:

6 Wille’s Ametist nostetaan niukaksi suosikiksi. Ruuna on äitynyt kovaan kuntoon ja saanut taistelutahtoa lisää. Kuopion välistartissa se jäi keulasta kolmanneksi, mutta bensaa kului jo lähdön palautukseen ja itse startissa se joutui avaamaan 11-vauhteja. Nyt Santtu Raitalan ajokin ei tarvinne kuluttaa niin paljon voimia kiihdytykseen ja vauhdinvaatijoita tuskin on jonoksi asti, joten matkavauhti lienee rauhallista. 7 Little Blue Angel on kyvyiltään selvästi lähdön paras hevonen, mutta se ei ole tällä kaudella suorittanut niin hyvin kuin pystyisi. Viimeksi se jäi umpipussiin ja tamma on tulosrivistöään paremmassa iskussa. Jos seiskaradalta juoksu onnistuu vähääkään, niin sopivan näköisessä seurassa Pellikoiden tamma nousee korkealle. 1 Fakir Nyx lähtee lujaa ja oikeanlaisen juoksun päätteeksi siltä irtoaa terävä kiri. Optimitilanteessa ruuna pääsee Wille’s Ametistin taakse toiseen sisälle ja siitä totosija olisi hyvin todennäköinen. Kuskikin paranee kovasti Jani Ruotsalaisen ottaessa ohjat. 3 Leon Dahlia joutui vetämään viimeksi keulassa ylikovaa ja sen startin saa unohtaa. Ruuna on luokaltaan riittävä hevonen tähän lähtöön ja saanee hyvän reissun, jollaisen jälkeen totosija ei saa tulla yllätyksenä. 11 Oxan Cockadoodledo on luokaltaan kova hevonen, mutta ruuna ei ole ollut parhaimmillaan ja paikkakin on kurja. 10 Nope’s Dynamite lopetti viimeksi hyvin ja kovalla totoprosentilla kilpaileva ruuna nousee nytkin takarivistä huolimatta troikkataistoon.

A) 6-7 B) 1-3-11-10 C) 4-2-5-9-8-12

 

Lähtö 6:

7 Nuga Rols saakoon niukan suosikkiaseman. Ruuna juoksi viimeksi Myrskyrin takana toisessa ulkona, heitti reissuun reilut 600 metriä ennen maalia ja ehti jo näyttää pitkään voittajalta, mutta hävisi lopulta niukasti. Arto Laaksosen ajokki teki joka tapauksessa kauden parhaan starttinsa ja nyt starttiraketilla on hyvä sauma päästä keulaan. Viimeksi se haparoi lähtösuoralla pari askelta ja sen vuoksi ei aivan päässyt sisäpuolen hevosista ohi. 5 Myrskyri on kohonnut elämänsä kuntoon. Ruuna oli vakuuttava viimeksikin voittaessaan johtavan rinnalta, vaikka ehti jo näyttää olevansa alakynnessä Nuga Rolsia vastaan. Vastus on nyt viime kisoja vaativampi. 2 Malkkin on kapasiteetiltaan todella kova hevonen näihin lähtöihin, mutta parin viime startin laukat tuovat pieniä kysymysmerkkejä. Arto Komulainen ei tosin tuo hevosiaan viivalle ellei kaikki ole varmasti kunnossa, joten liikaa laukkastarteilla ei kannata spekuloida. Parin hylkäyksen jälkeen ajo voi olla tosin normaalia varovaisempi koelähtöuhan takia. 6 Manin Muisto hävisi Lieksassa vain kovalle Iikorille ja viimeksi ori jäi umpipussiin, joten sen startin voi unohtaa. Luokaltaan se on kova tekijä tähän lähtöön.

Ranking: A) 7-5-2-6 B) 3-10-9-1 C) 4-8

 

Vihjesysteemit:

Huom. Toto65-kohteet 1,3,5 ajetaan Joensuussa ja kohteet 2,4,6 Turussa.

Toto65 (pieni systeemi)

1. 2,3,4,9
2. 4 Uljas Suomalainen
3. 6,7
4. 5,8,10
5. 2,5,6,7
6. 6 Carleman

96 riviä * 0,1e = 9,6 euroa

 

Toto65 (iso systeemi)

1. 2,3,4,9
2. 4 Uljas Suomalainen
3. 6,7
4. 5,8,10
5. 2,5,6,7
6. 3,5,6

288 riviä * 0,1e  = 28,8 euroa

 

Troikka L3:

1. 1,4

2. 1,4,6

3. Kaikki hevoset

32 yhdistelmää * 0,5e = 16 euroa

Troikka L5:

1. 6 Wille’s Ametist

2.  1,3,7,10,11

3. 1,2,3,4,7,9,10,11

35 yhdistelmää * 0,5 = 17,5 euroa

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä