T65 Magic Monday

Ma 22.01.2018 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Magic Monday Joensuussa ja Turussa kahden radan yhteisenä T65-kierroksena

Raviratojen yhteinen maaginen maanantai saapuu Linnunlahdelle! Maanantaina 22.1. ravataan yhteinen Toto65-kierros Joensuussa ja Turussa. Lue lisää Magic Mondaysta Ravimaailman sivuilla!

Jännitettävää riittää TotoTV:n ääressä, mutta ravit on parasta myös paikan päällä!  Tule nauttimaan ravi-illasta tunnelmalliseen ravintolakatsomoomme, missä näet ravit aitiopaikalta ja herkuttelet vaikkapa pizzauunimme antimilla. Paikalla myös ravi- ja toto-opastusta.

Perheen pienimmät viihtyvät ravintolakatsomon alakerrassa Lasten Hevosmaailmassa, jossa tarjolla myös lapsiparkkipalvelu (5 € / tunti). Lue lisää Ravinuorten sivuiltamme!
 

Joensuun Raviradan kanssa päivän Magic Monday -lähdöissä mukana
Mavira Oy
Iskelmä Rex
Black Horse
Kuva ja Ääni
Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat

#miunLinnunlahti
Kiitos yhteistyökumppaneillemme!

 

Ravintolakatsomon Magic Monday -menu

Porkkanahumusta
Harissa maustettuja mustapapuja
Vihannessalaattia ras el hanout
Chilimaustettuja valkosipuleita
Paahdettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä

Pitaleipää, persiljalevitettä
Kebabia, riisiä, mintturaitaa
Pieniä bratwursteja

Rocky Road -suklaata ja kahvia/teetä

15 €

 

Muista myös pizzat! Ravintolamme uudessa pizzauunissa paistuvat herkulliset pizzat
moneen makuun, hinta alkaen 10 €.

 

Nähdään Linnunlahdella!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 22.01.2018
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Magic Mondayn Toto65-peliin sekä Joensuun muihin lähtöihin:

 

1. lähtö:
A) 5 B) 1-2-9-6-12-11-8-10

5 DILLON RIDE kiersi Vermossa 3. sisältä 1. takasuoralla johtopaikalle ja hallitsi siitä sitten varmoin ottein perille saakka. Lähtö näyttää sopivalta, ja tiedossa taitaa taas olla koko matkan johto. Johtavan perään tähtäävä 1 LINDA’S CROWN esitteli viime syksynä hyviä kyytejä, ja on ammattiohjastajalla tauoltakin varottava.


2. lähtö:
A) 3-1-9 B) 10-6-2-4-7-11

3 DRAKEN kiri Killerillä voittoon 2. ulkoa vastustajien laukkojen avittamana. Esitys oli ihan hyvä, ja samanlaisena Draken pystyy tässäkin paljoon. Aiemmin laukat maistuivat sille kovasti, mutta Jyväskylässä ravi sujui selvästi paremmin. 1 WALTORI palaa tauolta. Sillä on tähän sakkiin hyvät kyvyt ja kyydit, ja lähelläkään...

Magic Mondayn Toto65-peliin sekä Joensuun muihin lähtöihin:

 

1. lähtö:
A) 5 B) 1-2-9-6-12-11-8-10


5 DILLON RIDE kiersi Vermossa 3. sisältä 1. takasuoralla johtopaikalle ja hallitsi siitä sitten varmoin ottein perille saakka. Lähtö näyttää sopivalta, ja tiedossa taitaa taas olla koko matkan johto. Johtavan perään tähtäävä 1 LINDA’S CROWN esitteli viime syksynä hyviä kyytejä, ja on ammattiohjastajalla tauoltakin varottava.


2. lähtö:
A) 3-1-9 B) 10-6-2-4-7-11


3 DRAKEN kiri Killerillä voittoon 2. ulkoa vastustajien laukkojen avittamana. Esitys oli ihan hyvä, ja samanlaisena Draken pystyy tässäkin paljoon. Aiemmin laukat maistuivat sille kovasti, mutta Jyväskylässä ravi sujui selvästi paremmin. 1 WALTORI palaa tauolta. Sillä on tähän sakkiin hyvät kyvyt ja kyydit, ja lähelläkään huippuvirettä ollessaan ori voi vaikka voittaa. 9 SIRKAN SHOTTI laukkailee mielellään, mutta ravilla sen rahkeet riittäisivät korkealle.

 

3. lähtö:
A) 10-3-8 B) 9-1-11

10 WALLANDER kiersi jo Lappeessa kaukaa 7. ulkoa rehdisti ja oli sitten viimeksi Joensuussa valmis voittamaan 2. ulkoa. Tiedossa on taas hyvä selkäjuoksu kärjen läheisyydessä, ja kirivaiheessa ruunan takana pitämisessä riittää muille haasteita. 3 GOLLUM on toki hyvänä päivänään keulasta kova luu. 8 HELLO GARFIELD saa suosikeista luultavasti vaikeimman reissun, mahdollisesti johtavan rinnalla. Se pystyy kyllä parhaimmillaan siitäkin paljoon, mutta nyt takana on kahden kuukauden tauko.
 

4. lähtö (T65-1):
A) 4 B) 12-3-6-2-1-7-8

4 KOPRAN SUHARI on kuukauden tauosta huolimatta kelpo varma illan Toto65-kierrokselle. Se oli Kuopiossa 2. ulkoa alkaneella 900 metrin kirillä matkalla kohti ylivoimaista voittoa, kun kompuroi pöpperöisellä radalla maalisuoralla laukalle. Hyppy oli sallitun rajoissa, ja niinpä ruuna sai pitää voittonsa. Joensuussa rata on napakka hyvä talvirata, joka sopii Kopran Suharille mainiosti. Laukan riski on toki olemassa, mutta normaalina ollessaan ruuna on lähellä jopa koko matkan johtoa. 12 SUVILEI on tehnyt hienoa jälkeä ja spurttaa ravilla näistäkin asemista korkealle. Kuopiossa tamma otti lähtösuoralla laukan, mutta pudotti pian takaisin raville, pääsi sitten nostamaan sisältä 2. ulos, eteni kierros jäljellä keulaan ja voitti pystyyn. Tamma on todella epävarma, ja laukan vaara on edelleenkin suunnattoman suuri.

 

5. lähtö (T65-3):
A) B) 9-7-6-12

9 GIOVANNI DE VELUWE pitää olla lähdön suosikki, ja mikäli sen kannatus jää T65-pelissä alle 30%, kyseessä on erittäin maistuva hevonen ihan jopa varmaksi asti. Ori saa nyt rattailleen Esa Holopaisen, ja valjakko on kirivaiheessa todella vaarallinen. Viimeksi Joensuussa Giovanni De Veluwe juoksi valmentajansa ajamana taustalla 6. sisällä ja leiskautti sieltä tulisen loppukirin jolla irtosivat kakkosrahat. 7 VANIERE avaa reippaasti ja voi päästä keulaan. Vermossa se pujotteli 3. sisältä mukavasti kakkoseksi. 6 L’AMOUR DU GULL tekee vahvoja esityksiä, mutta riskin johtavan rinnalle jäämiseen on viime starttien tapaan jälleen iso. 12 GEORGE BIRDLAND on kunnossa mutta kärsii paikastaan.

 

6. lähtö (T65-5):
A) 4-6 B) 3-2-5-1

Hieno lähtö, jossa 4 COLD SEASTAR on suosikki. Jokimaan voittonsa se nappasi 5. ulkoa hienolla kirillä, ja on vastaavanlaisena nytkin todella kova luu. 6 VILAR LAKE on ollut tauon jälkeisissä kisoissaan todella hyvä. Kuopiossa se haastoi 3. ulkoa tiukasti keulasta voittaneen Global Solidarityn, ja nyt lähtönopeus saattaa riittää ruunalla aina keulapaikalle saakka. Siitä Vilar Lake olisi vahvoilla.

 

Toto65-vihjerivi:

1: 4 Kopran Suhari (12, 3)
2: 2, 5, 6, 7, 9 (1, 11)
3: 6, 7, 9 (12, 1)
4: 2, 10, 11 (6, 7)
5: 2, 3, 4, 6 (5, 1)
6: 1, 5 (3,9)

360 riviä = 36 euroa

 

Vihjeet laati Lauri Hyvönen

Näytä enemmän

Videot

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä