T65 Magic Monday

Ma 25.02.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Linnunlahden vuoden ensimmäiset
Magic Monday -karkelot

Ravintolakatsomon menu

Vihannessalaatti, rucolakastiketta (M,G)
Tomaattisipulisalaattia (M,G)

Leipää, juustolevitettä (L)
Mehu, vesi

Karitsapyörykät, timjamikastike
Savujuustoperunaa (L,)

Marjakiisseli (L.G)
Kahvi /tee

14 €

 

Tee pöytävaraus ravintolakatsomoon näppärästi TÄSTÄ!

 

Huom. Perjantaista 22.2. alkaen ravirataa valmistellaan maanantain raveja varten.
Lue tiedote radan harjoituskäytöstä viikonlopun aikana!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Maanantai 25.02.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO65

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

6 Carmen Lindy on oikein kyvykäs ja vauhdikas ruuna, jolle voittosumma ei tee toistaiseksi minkäänlaista oikeutta. Laukat ovat vielä kiusanneet, mutta varmistuessaan se tulee nousemaan nopeasti sarjoissaan. Viimeksi tuli lähtölaukka ja kaksi hylkyä alla Tuomas Pakkanen ottanee alkumetrit varman päälle, mutta pienessä lähdössä ei jää millään liian kauaksi ja viimeistään pitkällä loppusuoralla Carmen Lindy kirii voittomatsiin. 4 He’s A Keeper ei parissa viime startissaan suorittanut aivan tasollaan ja tähän kisaan se palaakin runsaan viiden viikon huililta. Heikki Laakkonen tapaa tuoda suojattinsa aina tikissä radoille ja kovempia lähtöjä kolunnut ruuna nähdään kärkimatsissa vaikkei aivan parhaimmillaan olisikaan. Nopeimmille avaajille kelvannee mainiosti He’s A Keeperin selkä, joten sillä on...

Lähtö 1:

6 Carmen Lindy on oikein kyvykäs ja vauhdikas ruuna, jolle voittosumma ei tee toistaiseksi minkäänlaista oikeutta. Laukat ovat vielä kiusanneet, mutta varmistuessaan se tulee nousemaan nopeasti sarjoissaan. Viimeksi tuli lähtölaukka ja kaksi hylkyä alla Tuomas Pakkanen ottanee alkumetrit varman päälle, mutta pienessä lähdössä ei jää millään liian kauaksi ja viimeistään pitkällä loppusuoralla Carmen Lindy kirii voittomatsiin. 4 He’s A Keeper ei parissa viime startissaan suorittanut aivan tasollaan ja tähän kisaan se palaakin runsaan viiden viikon huililta. Heikki Laakkonen tapaa tuoda suojattinsa aina tikissä radoille ja kovempia lähtöjä kolunnut ruuna nähdään kärkimatsissa vaikkei aivan parhaimmillaan olisikaan. Nopeimmille avaajille kelvannee mainiosti He’s A Keeperin selkä, joten sillä on hyvä sauma päästä keulaan ja matkavauhti lienee tosi rauhallista.  1 Devil You Know palasi viimeksi hienossa iskussa parin kuukauden tauolta runnoen kipakassa pakkassäässä eleettömästi voittoon johtavan rinnalta. Starttiväliä on taas hieman kertynyt, mutta myös Seppo Vaakanaisen hevoset tuppaavat aina olemaan kunnossa kun starttiviivalle tulevat. Ykkösraiteelta saa nätin juoksun, jollaisella tamma irroittaa tulisen kirin. 8 Neymar olisi kenties voittanut tauosta huolimatta kovan 75-lähdön toissa kerralla Oulussa, mutta laukkasi harmittavasti viimeisessä kurvissa. Siihen nähden viime kerran esitys oli pettymys, kun ei ravannut missään vaiheessa hyvin ja ravi meni loppumatkasta jo melkoiseksi sekametelisopaksi, laukkakin tuli aivan maalin tuntumassa. Se toi paljon kysymysmerkkejä ja nyt rattaille hyppää vielä vähän kilpaa ajava treenarinsa, joten Neymar pullahtaa B-rankingin puolelle.

A) 6-4-1 B) 8-5-3 C) 7-2

 

Lähtö 2:

3 Walene palasi hienossa iskussa yli kolmen kuukauden tauolta yllättäen pelikansan. Tamma jäi johtavan rinnalle, mutta siitä huolimatta punnersi 31,6-vauhtisella päätöslenkilllä umpirehdisti uransa avausvoittoon. Startti alla parantaa vielä varmasti tähän lähtöön ja vastus on samaa tasoa kuin viimeksikin, joten ravivarma Walene nousee nappipaikaltaan jo suosikiksi. 12 Tähtihohto lienee kyvyiltään lähdön paras hevonen, mutta epävarmuus riivaa. Laukka tuli myös viimeksi tauoltapaluukisassa, mutta tamman vireessä ei vaikuttanut olevan moittimista. Se jäi laukassaan tolkuttomasti muista ja kulki sen jälkeen hyvin ylittäen maalilinjan kahdeksantena vaikka oli vielä kierros jäljellä noin 30 metriä pääjoukon peräpäätäkin perässä. Lähtöpaikkaan ei pidä liikaa tuijotella, Tähtihohto kykenee kiertämään helpostikin muut kunhan vain malttaisi ravata. 11 Taikatulen Liekki runnoi toissa kerralla Kuopiossa hitaissa olosuhteissa komeasti voittoon johtavan rinnalta. Samalta paikalta tamma jätettiin viime sunnuntaina Mikkelissä neljänneksi ja ohi kiri mm. tämän lähdön Pyöriän Topias. Taikatulen Liekki ei kuitenkaan näyttänyt lainkaan väsyneeltä ja korvat pyörivät koko loppusuoran, joten saattoi olla ettei Jani Ruotsalaisen ajokki vain nähnyt/tajunnut vastata ulkoa vauhdilla kiriville. Kehittyvän nuoren tamman ennätyksissä on paljon ilmaa. 3 Villan Paroni on lähdön kyvykkäimpiä, mutta ravissa ja kenties huumorissakin ollut sanomista viime starteissa. Toissa kerralla Lappeessa ruunan täytyi kulkea laukkojensa lomassa tosi kovia kyytejä. Kunhan vain palaset alkavat loksahdella kohdalleen, pärjää 5-vuotias kevyesti näissä lähdöissä. 1 Pyöriän Topias sai viimeksi vihdoin ansaitun täysosuman, kun tähtivauhtisesta avauksesta huolimatta ruuna spurttasi johtavan takaa voittoon. Lasse Huttusen ajokki juoksee nopeana ja ravivarmana hevosena tässäkin joko keulassa tai sen välittömässä läheisyydessä.

A) 2-12-11-3-1 B) 7-8-4-10-6-5-9

 

Lähtö 3:

3 Man Of Mill jatkaa huippukunnossa vaikka viimeksi tulikin huonompi sijoitus. Ruuna juoksi kivikovassa 75-lähdössä aivan porukan hännillä, josta tehtävä olisi ollut muutenkin mahdoton ja lopussa jäi vielä rintaman taakse pussiin, joten sen startin saa unohtaa. Nopealla lähtijällä Holopaisella siintää taatusti mielessä keulapaikka. 8 Crystal Cool on lähdön jokerikortti. Tamma on nyt juossut kaksi kertaa Tuomas Pakkasen treenistä ja molemmilla kerroilla sijoitukset ovat olleet kaksinumeroisia, mutta niihin ollut selkeät syyt. Toissakerralla jäi kovassa porukassa toiselle ilman vetoapua ja se oli tauolta liikaa. Viimeksi Crystal Cool näytti tosi hienolta ennen lähtöä ja itse startissa jäi johtavan taakse aivan umpipussiin. Se avasi niin räväkästi, että kasiraiteeltakin voi saada hyvät asemat. 10 Conchita tekee keulasta parhaat juoksunsa, mutta osaa tulla selästäkin ja kyvyiltään tamma on lähdön kärkipäätä. 1 Ride on arvoitus tauolta ja hokkikengillä, mutta saa namureissun ykkösradalta ja luokaltaan Ride voi hyvinkin olla lähdön paras. 2 Giovanni De Veluwe on tauluaan parempi menijä, juoksut eivät vain ole onnistuneet tämän vuoden starteissa. Ilpo Holopaisen ajokkia ei kannata unohtaa nappipaikalta ainakaan troikan alariveiltä.

A) 3-8-10-1 B) 2-11-9-6-7 C) 5-4

 

Lähtö 4:

9 Poika-Ramiini nostetaan äärimmäisen tasaisen lähdön niukaksi suosikiksi. Kouvolan välistartissaan ori kiri kolmannesta ulkoa vahvasti ja hävisi voitonkin vain tosi niukasti, heti maalin jälkeen Pekka Vehviläisen ajokki oli muista ohi. Ysirata on varmasti toivepaikka hieman epävarmalle hevoselle ja Poika-Ramiinilla pystyy matkallakin tekemään ratkaisuja. 2 B. Riitu on voittanut vasta kerran urallaan, mutta viime esityksien perusteella voittosaldon tuplaus roikkuu ilmasssa. Toissakerralla aivan kaikki mahdollinen meni pieleen, mutta tamma oli rehti neljäs kovemmassa porukassa ja viime startin saa unohtaa, kun jäi 75-lähdössä väsyvien taakse jumiin kirien huomattavasti sijoitustaan paremmin. 3 Onon Nopsahotti on epävarma, mutta ravilla ruuna on voittotaistossa. Mikkelin välistartissa tuli ensimmäiseeen kurviin mentäessä laukka, mutta kulki sen jälkeen 25,8/1700m.  6 Iidan Tähti on luokaltaan kenties lähdön paras ja melkein vuoden tauoltakin huomioitava. 5 Nuga Rols on kyvyiltään lähdön kärkeä, kuten voittoprosentti osoittaa, mutta viime kerran suoritus jätti isoja kysymysmerkkejä. Ruuna ravasi koko matkan huonosti eikä laukka yllättänyt. Nopeana lähtijänä Nuga Rols on hyvin todennäköinen keulahevonen.

A) 9-2-3 B) 6-5-11-10-4-8-12-11-1

 

Lähtö 5:

7 Oxan Cockadoodledoo on ollut vakuuttava ja saa itseoikeutetun suosikkiaseman. Ruuna on ollut jatkuvasti hyvä ja klaaraa kaikki juoksupaikat. Nykykunnossaan paikka johtavan rinnallakin on vain hidaste, kuten viime startti näytti. 6 Long Leg Lizzy jatkaa huippukunnnossa ja on selvä suosikin ykköshaastaja. 75-lähdönkin toissa kerralla voittanut tamma ei ole nopeimpia lähtijöitä, mutta voi silti pitää kiihdytyksessä Oxan Cockadoodledoon ulkopuolellaan ja silloin voi olla tie auki keulapaikalle asti. 5 Winzet kilpailee jopa elämänsä kunnossa. Toissa kerralla ruuna kiri toisesta ulkoa 13,5/700m ja haastoi tiukasti voittokamppailuun kovaa Hard To Trickia. Viime startissaan sai vasta loppusuoralla kiritilat, eikä ehtinyt viidettä sijaa parempaan. 3 Dahlia Sisu on tauluaan paremmassa kunnossa. Viimeksi tammalle jäi runsaasti varastoon ja nopeana avaajana Jarkko Kervisen ajokki saa hyvän reissun kärjen välittömässä läheisyydessä.

A) 7 B) 6-5 C) 3-10-11-8-1-12-9-4-2

 

Lähtö 6:

4 Intuto oli loistava viimeksikin kiriessään viidennestä ulkoa reilun kierron kierroksella kirillä kivikovassa 75-lähdössä toiseksi haastaen itseään Roberto Diveria. Orilla oli vieläpä kuukauden paussi ennen tuota starttia, joten oletettavasti Intuto vain parantaa tähän starttiin ja Markus Dahlströmin ajokki on hyvin todennäköinen voittaja vaikka jäisi johtavan rinnallekin. 7 Boulder Luke sai viimeksi sisäpareista tiloja vasta loppusuoran alussa kirien mallikkaasti kivikovassa 75-lähdössä. Huonosta arpaonnesta jatkuvasti kärsinyt ruuna tarvitsee hyvän reissun, mutta pienessä lähdössä sellaisen se myös saanee ja starttirakettina voi Pakkasen niin halutessa osallistua alun keulataistoonkin. 2 Prayer’s Hope oli viimeksi mukana samassa 75-lähdössä kuin kaksi edellämainittua. Suoritus oli pieni pettymys, kun kolmannesta sisältä ankkuriköysi venyi liikaa edellä meneviin, mutta yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa ja namupaikaltaan ruuna saa taas loistojuoksun. 3 Vincent Croft ei ole ollut tasollaan viime starteissa, mutta  kyvyt riittävät pärjäämiseen ja starttirakettina ruuna saa ainakin hyvän juoksun.

A) 4 B) 7-2-3-6 C) 5-1-8

 

Toto 65:

Pieni systeemi:

1. (Jo) 2,3,9 (6,5)
2. (Tk) 1,2,3,4,10 (5,7)
3. (Jo) 7 Oxan Cockadoodledoo (6,5)
4. (TK) 10 Villiäijä (9,4)
5. (Jo) 4 Intuto (7,2)
6. (Tk) 1,2,9

45 riviä * 0,1 € = 4,5 euroa

 

Iso systeemi:

1. (Jo) 2,3,9 (6,5)
2. (Tk) 1,2,3,4,10 (5,7)
3. (Jo) 7 Oxan Cockadoodledoo (6,5)
4. (TK) 4,9,10
5. (Jo) 4 Intuto (7,2)
6. (Tk) 1,2,3,5,7,9,11,12

360 riviä * 0,1 € = 36 euroa

 

Troikka L3:

  1. 3,8
  2. 1,3,8,10
  3. 1,2,3,8,9,10,11

​30 yhdistelmää * 0,5 € = 15 euroa

 

Troikka L5:

  1. 7
  2. 5,6
  3. Kaikki hevoset

20 yhdistelmää * 0,5 € = 10 euroa

 

Päivän Duo (pieni & iso systeemi):

  1. 4 Intuto
  2. 1,2,9

3 yhdistelmää

       1. 4 Intuto

       2. 1,2,3,5,7,9,11,12

8 yhdistelmää

 

Vihjeet: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä