Toto5- & Hevosenomistajaravit

Su 17.06.2018 Klo 16:00
Joensuun ravirata

Hevosenomistajaravit ja amatööriohjastajien SM-liigalähtö

Päivän pääraveihin pelataan Toto5-peliä. Käsiohjelma löytyy tältä sivulta kohdasta "Lataa käsiohjelma"!

 

Joensuussa ravataan kerran vuodessa Hevosenomistajaravit, joita isännöi yhdessä Joensuun Raviradan kanssa Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys. Maakuntamme hevosenomistajien yhdistys on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton (SHKL) alueyhdistys Pohjois-Karjalassa. Lue lisää www.shkl.net.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat palkitsevat kaikkien lähtöjen voittajat ruusukkeella. Lisäksi nimikkolähtöjen voittajaponille, -suomenhevoselle ja -lämminveriselle Hevosenomistajien loimi. Amatööriohjastajien SM-liiganlähdön voittaja palkitaan SHKL:n loimella.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat tarjoavat hevosenomistajaraveissa kaikille SHKL:n jäsenille ruokailun. Ruokalipukkeen saa Hevosenomistajien esittelypisteeltä tai sisäänkirjoituksesta voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan tai liittymällä jäseneksi paikan päällä.

 

Linnunlahden raveissa ravikävijää palvelevat monet ruokailu- ja pelipisteet: Ravintolakatsomon yläkerrassa herkullinen päivällinen noutopöydästä ja alakerrasta tuttuun tapaan grilliherkkuja. Tervetuloa herkuttelemaan myös oman pizzauunimme pizzalla tai kahvion antimilla! Terassiravintolassa raveja pääsee seuraamaan kesäterassilla viilentävien juomien kera. Joensuun Ravinuorten maksullisessa lapsiparkissa junnunurkassa ja Lasten Hevosmaailmassa viihtyvät perheen nuorimmat ravien ajan. Varikon puolella pääsee herkuttelemaan myös tallikahviossa ja ravimakkaroilla.

 

Ravintolakatsomon menu

Vihersalaattia ja rucolaöljyä (M,G)
Katkarapujuustosalaattia (L,G)
Limemaustettuja vihanneksia, korianterikastiketta (M,G)

Leipälajitelma, valkosipulilevite (L)
Vesi, mehu

Tandoorikanaa, kylmää minttukastiketta (L,G)
Basmatiriisiä

Pihasauniolla maustettua hedelmäsalaattia (L;G)
Kahvia, teetä

16 €/hlö

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtumainfo

Ajankohta

Sunnuntai 17.06.2018
Klo 16:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO5

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Vihjeet löytyvät tällä kertaa videomuodossa Perttu Hiirosen ja ravivalmentaja Pasi Vaittisen toimesta. Vihjeet pääset kuulemaan ja katsomaan tästä linkistä!

Vihjeet löytyvät tällä kertaa videomuodossa Perttu Hiirosen ja ravivalmentaja Pasi Vaittisen toimesta. Vihjeet pääset kuulemaan ja katsomaan tästä linkistä!

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä