Pyhäselkä-ravit

Pe 16.08.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Pyhäselkä-ravit - kaikki palkitaan!

Perjantai-ilta on parasta Linnunlahdella!

Tämän vuoden Kuninkuusraveissa Juuan Välkyn Tuisku oli oriiden toinen ja Rääkkylän Piskon Pouta tammojen kolmas. Pohjois-Karjalan mahtavaa menestystä täydensivät Poikolan Neidon ja Vixenin kuudennet sijat, sekä kruununa täällä syntyneen ja kasvaneen Tähen Toivomuksen ravikuninkuus.

Onnea kaikille – hyvä Pohjois-Karjala!

 

Ohjelma

Joensuun Ravien käsiohjelma löytyy jatkossa näppäränä selailtavana versiona, josta sen voi myös halutessaan ladata itselleen koneelle. Tämän perjantain ravien käsiohjelman löydät suoraan tästä linkistä sekä vielä kohdasta "Lataa käsiohjelma". 

 

Joensuun Ravirata tarjoaa perjantain raveissa kakkukahvit 500 ensimmäiselle. Raveissa paikan päällä Välkyn Tuiskun omistaja ja kasvattaja Yrjö Kettunen sekä Piskon Poudan omistaja ja kasvattaja Taisto Rautiainen, valmentaja Mari Rautiainen ja kuningatarkilpailun upea debytantti Piskon Pouta.

 

Piskon Pouta

 

Ravintolakatsomon menu

Burgereita ja Hod Dogeja

Coleslawsalaatti (G,M)
Vihreää salaattia, sitruunakastiketta (G,M)
Tomaattia, punasipulia, maustekurkkua (G,L)
Sipulirouhetta, paahdettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä (G,L)
Chilimajoneesia, valkosipuliaiolia (G,M)
Tomaattiketsuppia, Sinappia

Jäävettä, mehua

Pikkuleipälajitelma (L)
Kahvi/tee

15 €

Tapahtumainfo

Ajankohta

Perjantai 16.08.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO4

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

2 Lovely Clueless näytti hyvältä koelähdössä ja pystyy pudottamaan huomattavasti ajastaan. Paalulta se nostetaan suosikiksi. 11 Clueless Fighter kiri asiallisesti debyyttistartissaan ja tamma parantanee saatuaan startin alle. 6 Natalie Ray lopetti toukokuun startissaan 12-vauhteja viimeisen puolikkaan, joten kykyjä piisaa, mutta toistaiseksi Pasi Vaittisen ajokki on ollut kovin epävarma. 4 Woppaa tarjotaan yllätysten metsästäjille. Tamma pystyisi pärjäämään ravilla näissä lähdöissä, mutta laukka on turhan pinnassa.

A) 2-11-6 B) 4-5-10 C) 7-9-8-3

 

Lähtö 2:

11 R.R. Kisu näytti heinäkuisessa koelähdössään vauhtivarojaan polkemalla 31-kyytejä täyden matkan läpi. Näissä lähdöissä moiset kyydit riittävät vielä pitkään ja ravilla R.R. Kisu on lähellä...

Lähtö 1:

2 Lovely Clueless näytti hyvältä koelähdössä ja pystyy pudottamaan huomattavasti ajastaan. Paalulta se nostetaan suosikiksi. 11 Clueless Fighter kiri asiallisesti debyyttistartissaan ja tamma parantanee saatuaan startin alle. 6 Natalie Ray lopetti toukokuun startissaan 12-vauhteja viimeisen puolikkaan, joten kykyjä piisaa, mutta toistaiseksi Pasi Vaittisen ajokki on ollut kovin epävarma. 4 Woppaa tarjotaan yllätysten metsästäjille. Tamma pystyisi pärjäämään ravilla näissä lähdöissä, mutta laukka on turhan pinnassa.

A) 2-11-6 B) 4-5-10 C) 7-9-8-3

 

Lähtö 2:

11 R.R. Kisu näytti heinäkuisessa koelähdössään vauhtivarojaan polkemalla 31-kyytejä täyden matkan läpi. Näissä lähdöissä moiset kyydit riittävät vielä pitkään ja ravilla R.R. Kisu on lähellä voittoa. Suvukas 8 Piskon Salama tulee Juha Kortekallion laatutallista ja ori pystyy huomattavaan ennätyksenparannukseen. 4 Sinterella pystyy huomattavasti koelähtötulostaan parempaan aikaan ja J-P Kauhasen treenattavat tapaavat aloittaa kilpauransa kunnossa. 10 Chasse vaikuttaa pätevältä 4-vuotiaalta, mutta laukka on ollut turhan pinnassa.  

A) 11 B) 8-4-10 C) 6-3-12-13-1-2-5-7-9

 

Lähtö 3:

3 Rallston tsemppasi viimeksi hyvin johtavan rinnalta ja ei ollut voittostarttejaan yhtään huonompi. Ori on päässut varsin sopivan näköiseen porukkaan ja Jani Ruotsalaisen ajokki on lähellä voittokantaan paluuta. 2 Elan vaikuttaa lupaavalta aloittelijalta ja hyvältä lähtöpaikalta se on suosikin ykköshaastaja. 4 Your Highness avaa lujaa ja saa nappireissun. Voitto yllättäisi, mutta totosija ei. 6 Silica Man teki viimeksi kenties elämänsä parhaan juoksun seuratessaan kovavauhtisella päätöskierroksella johtavan takaa toiseksi ja samalla tasolla suorittaessaan ruuna pystyy pärjäämään myös nyt.

A) 3 B)

 

Lähtö 4:

1 Crystal Cool jäi viimeksi voittovoimissaan pussiin toiseen sisälle. Maili on tamman lempimatka ja ykkösradalta se saa automaattisesti keulat ja vetää lähtöä kenties maaliin saakka. 5 Oxan Cockadoodledoo ei ole ollut aivan parhaimmillaan, mutta se on juossut kovempia lähtöjäkin. Täysi matka sopisi paremmin ruunan ominaisuuksille. 4 Leon Dahlia teki hyvän startin Ylivieskassa ja kuolemanpaikan välttäessään J-P Kauhasen ajokki pystyy nytkin kärkipäähän.

A) 1-5 B) 4 C) 7-6-3-2

 

Lähtö 5:

7 Myrskyri teki viimeksi huiman juoksun. Ruuna laukkasi alussa pahasti lähtöön, kulki sen jälkeen 26-kyytejä loppumatkan ja häviten voitonkin vain niukasti. Vastaavanlaisena Myrskyri tuskin parempaansa kohtaa. 1 Virel on kyvykäs, mutta yli vuoden tauolta arvoitus. Markus Porokka tapaa tuoda suojattinsa kunnossa radoille. 3 Tähti-Elmeri pärjäisi ravilla näissä lähdöissä. 9 Eka-Inka palasi viimeksi Lieksassa voittokantaan hyvän esityksen päätteeksi. 40 metrin takamatkaan ei kannata liikaa tuijottaa pienessä lähdössä.

A) 7 B) 1-3-9 C) 8-5-2

 

Lähtö 6:

2 Empire Shark on piristynyt Timo Kukkosen treenissä ja ottanut viime starteissaan kovemmista porukoista hienojen esitysten päätteeksi. Viimeksi se paiskasi kolmannesta ulkoa omille teilleen ja vastaavanlaisena ruuna on liki sopivan näköisessä sakissa.  1 So Clueless palasi viimeksi yli vuoden tauolta ja kirien takapareista hyvin maaliin saakka. Kovakapasiteettinen ruuna parantaa saatuaan startin alle. 7 Detroit Rock Sisu ei suorittanut viimeksi tasollaan, mutta tasollaan operoidessaan ruuna riittäisi kevyesti näissä lähdöissä.

 A) 2 B) 1-7 B) 6-3

 

Lähtö 7:

4 Jasmine Zon on tehnyt hyviä juoksuja pitkin kesää eikä kunto tunnu olevaan ainakaan laskusuunnassa. Tuomo Määttäsen ajokki lähtee lujaa liikkeelle ja saa todennäköisesti keulat, siitä tamma olisi sopivan näköisessä seurassa lähellä voittoa. 6 Too Cool For You on rehti ruuna, joka on tauluaan paremmassa tikissä. 5 Indianapolis ei pysynyt viimeksi kovaa vetäneen keulahevosen peesissä, mutta hyväluokkainen ruuna parantaa saatuaan startteja alle. 11 Dew’s Princess on tehnyt viime starteissa nousukuntoiset esitykset.

A) 4 B) 6-5 C) 11-10-3-2-1-7-9

 

Lähtö 8:

5 Töyryn Poika on parantanut otteitaan starttien myötä ja suvukas ruuna onkin voittanut tuoreimmat starttinsa. Vastus kovenee, mutta Kimmo Kärkkäisen ajokki nostetaan silti niukaksi suosikiksi. 3 Riksun Casanova laukkasi viimeksi voittokamppailusta  ja ori pystyisi pärjäämään heti kun vain ravaisi koko matkan. 4 Sallan Tuuli laukkasi viimeksi keulasta menestystään loppukurvissa näyttäen aiempaa paljon paremmalta. 7 Oi Emma on nopea ja ravivarma. Kovempia lähtöjä kolunnut menijä on huomioitava aikaisin T4-lapuilla.

A) 5-3-4-7 B) 10-6-11-1-8-2-9

 

Lähtö 9:

9 Il Funny Li on päässyt starttailemaan katkonaisesti. Viime kisassaan se näytti jättihienolta ennen lähtöä ja voittikin keulasta leikittelevän helposti rauhallisen matkavauhdin jälkeen. Markus Dahlströmin ajokki pystynee menemään maililla 13-tuloksen ja sen kuuluu olla sopivan näköisessä porukassa iso suosikki. 4 Chumlee on tehnyt tasaisen varmaa työtä ja suosikkia lukuunottamatta se kohtaa nyt aiempaa sopivamman vastuksen. 3 Stoneisle Quidam menee ennakkotietojen mukaan ilman kenkiä ja Tuomas Pakkasen ajokki on huomioitava ajoissa jos suosikkia varmistaa.  2 Killing Windcape oli viimeksi Lieksassa kaukana parhaastaan, mutta yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa. Jos ruuna suorittaa tasollaan, niin se on täydelliseltä lähtöpaikaltaan troikkahevosia.

A) 9 B) 4-3-2 C) 11-6-5-1-10-8-12-7

 

Lähtö 10:

4 Express Junior on päätöslähdön iso suosikki. Ruuna on ollut hyvässä tikissä jo pitkään ja sai viimeksi ansaitun voiton keulajuoksun päätteeksi. Myös nyt J-P Kauhasen ajokki päässee keulaan ja matkavauhti lienee todella maltillista. 2 Harminimoon Tinker avaa lujaa ja sillä lienee tähtäimessä suosikin selkä, josta kaksarisija on otettavissa. 8 Rim Bay Gift on laukkaillut, mutta ravilla se pystyy aina pärjäämään näissä lähdöissä.

A) 4 B) 2-8-7-5 C) 1-6-3

 

Vihjesysteemit:

Toto4: (pieni systeemi)

1. 1,2,7

2. 4 Jasmine Zon

3. 3,4,5,7

4. 9 Il Funny Li

12 riviä * 0,2 = 2,4 euroa

 

Toto4: (iso systeemi)

1. 1,2,7

2. 1,2,3,4,5,6,7,9,10,11

3. 3,4,5,7

4. 9 Il Funny Li

120 riviä * 0,2e = 24 euroa

 

Troikka L3

1. 3 Rallston

2. 2,4,6

3. Kaikki hevoset

27 yhdistelmää *0,5e = 13,5 euroa

 

Troikka L7

1. 4 Jasmine Zon

2. 5,6,11

3. Kaikki hevoset 

24 yhdistelmää * 0,5e = 12 euroa

 

Troikka L9:

1. 9 Il Funny Li

2. 2,3,4

3. 1,2,3,4,5,6,10,11

21 yhdistelmää * 0,5e = 10,5 euroa

 

Päivän Duo:

1. 3,4,5,7

2. 9 Il Funny Li

4 yhdistelmää

 

 

Vihjeet laati: Joni Reinikka

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä