Karjalaisen Maakunnan Mestaruus -ravit

Ti 17.09.2019 Klo 18:00
Joensuun ravirata

Tervetuloa viettämään tiistai-iltaa Linnunlahdelle ravien parissa!

Näissä raveissa ratkotaan maakunnan mestarit!

KÄSIOHJELMA

 

Ravintolakatsomon menu

Vihersalaattia, yrttiöljyä (m, g)
Leipää ja voita (m)
Savuporsasta ja pikkelöityä sipulia (m, g)
Paahdettuja vihanneksia ja rucolaa

Mehua
Vettä

Konjakkihärkää (l, g)
Uuniperunoita (l, g)

Suklaamoussea ja mansikkakastiketta (l, g)

Kahvia/teetä

16 €

Tapahtumainfo

Ajankohta

Tiistai 17.09.2019
Klo 18:00

Paikka

Joensuun ravirata

Tapahtumatyyppi

TOTO5

Tulospalvelu

heppa.hippos.fi

Vihjeet

Lähtö 1:

8 Boulder Predator on pelattu jokaisessa kolmessa startissaan suosikiksi, mutta vielä ei ole onnistumista tullut. Matti Halosen suojatti vaikuttaa olemukseltaan siltä, että 3-vuotias tulee nousemaan nopeasti sarjoissaan. Autolähtö voi auttaa pääsemään paremmin ravilla matkaan ja vastus ei näytä pahalta. 11 Floorman teki keväällä asialliset startit debyyttikisoihinsa ja samanlaisena ruuna pärjää tässä tehtävässä. Neljän kuukauden tauko toki tuo omat kysymysmerkkinsä. Floormanin ravi ei viimeksi ollut sulavinta, joten sen lämmitykset ja pruuvit kannattaa seurata tarkkaan. 1 Legal Credit Li yrittää pitää keulat ykkösradalta ja Liperissä 16-vauhtia lopettanut ruuna on totokamppailussa. 9 Big Apple kiri Kuopion startissaan...

Lähtö 1:

8 Boulder Predator on pelattu jokaisessa kolmessa startissaan suosikiksi, mutta vielä ei ole onnistumista tullut. Matti Halosen suojatti vaikuttaa olemukseltaan siltä, että 3-vuotias tulee nousemaan nopeasti sarjoissaan. Autolähtö voi auttaa pääsemään paremmin ravilla matkaan ja vastus ei näytä pahalta. 11 Floorman teki keväällä asialliset startit debyyttikisoihinsa ja samanlaisena ruuna pärjää tässä tehtävässä. Neljän kuukauden tauko toki tuo omat kysymysmerkkinsä. Floormanin ravi ei viimeksi ollut sulavinta, joten sen lämmitykset ja pruuvit kannattaa seurata tarkkaan. 1 Legal Credit Li yrittää pitää keulat ykkösradalta ja Liperissä 16-vauhtia lopettanut ruuna on totokamppailussa. 9 Big Apple kiri Kuopion startissaan valmentajansa ajamana asiallisesti takajoukoista tämänkertaista kovemmassa porukassa. Nyt tamma saa kyytiinsä V-P Toivasen. 6 Woppaa on suuryllätystä havittelevien tärppihevonen. Tammalla riittäisi kyvyt ja kyydit kevyesti näissä lähdöissä, muttta laukka tahtoo tulla joka kerta.

A) 8-11 B) 1-9-2-6-12-5 C) 7-4-3-10

 

Lähtö 2:

3 Boveri palasi viimeksi lähes kahden vuoden tauolta kaviourille lupaavalla esityksellä. Ruuna lopetti keulasta tähtivauhtia ja hävisi vain niukasti voiton. Oletettavasti se parantaa edelleen, pääsee taas keulaan ja pystyy menemään täyden matkan ainakin 32-kyytejä läpi. 9 Tas Hovineito teki toissa kerralla vahvan kirin suoraan pitkältä tauolta eikä hävinnyt kuin lupaavalle R.R. Kisulle. Liperin paikallisraveissa osat vaihtuivat ja Jarkko Kervisen ajokki nousee viimeistään lopussa voittomatsiin. 14 Riksun Casanova on tehnyt esityksiä viimeisimpiin startteihin ja onnistuminen roikkuu ilmassa. Lähdössä nähtäneen runsaasti laukkoja ja 40 metrin pakista ei suuremmin pidä olla huolissaan. 4 Catalina omaa kovat vauhtivarat, mutta laukka on turhan pinnassa. Nyt tamma saa kyytiinsä Tuomas Pakkasen.

A) 3-9 B) 14-4-15-8-6-10-11 C) 13-12-1-2-7-5

 

Lähtö 3:

7 Queenstylen kyvyt eivät kohtaa vielä lainkaan voittosumman kanssa ja se starttaa Nuorten Sarjaan suurena suosikkina. Hurjasukuinen tamma menetti viimeksi Tammakriterium-finaalipaikan pussitukseen ja se olisi voinut finaalissakin yllättävän korkealla. Vastus on tällä kertaa varsin sopivan näköinen ja Queenstyle voittaa hyvin todennäköisesti menipä juoksu miten tahansa. 2 Pamingo Creek kiri viimeksi pirteästi ja tuli voimia tallella maaliin. Se vaikuttaa paalun hevosista etukäteen kovimmalta. 3 Surprise Sun on vielä kääntämätön kortti. Timo Hulkkosen hevoset ovat lähes aina huomioitava. 8 Elan kiri viimeksi hyvin ja 16-alkuisella tuloksella ollaan nytkin korkealla.

A) 7 B) 2-3-8 C) 1-5-9-4-6

 

Lähtö 4:

4 Was Vegaz starttaa T5-pelin avauksen mailin pyrähdykseen suurena suosikkina pienestä tauosta, ylisarjasta ja hieman epäsopivasta matkasta huolimatta. Eero Ovaskainen tapaa tuoda suojattinsa aina valmiina radoille ja terveenä ollessaan orin voittosumma olisi aivan erilainen. Was Vegaz on luokaltaan lähdön paras hevonen ja pahimmat vastustajat eivät ole viime starteissa olleet aivan parhaimmillaan. 8 Lewis Li on ollut kahdessa viime startissaan sijoituksiaan hieman parempi. Jyväskylässä se joutui pakittamaan väsyvän takana hännille ja viimeksi se jäi alussa roikkumaan hetkeksi kolmannelle eikä kova pakittelu voinut olla näkymättä lopussa. Kasiradalta ruuna voi päästä keulaan asti ja maili sopii Santtu Raitalan ajokille. 5 Boulder Rocket kirii aina rehdisti ja se on juossut suosikkia lukuunottamatta kovemmissa porukoissa. Maili ei ole ruunan lempimatka. 6 Erica Nyx saanee nopeana avajaana hyvän juoksun ja sellaisella totosija on ulottuvilla. 1 Twentyone on tehnyt hyviä juoksuja montessa ja se osaa suorittaa hyvin myös kärryt perässä.

A) 4 B) 8-5 C) 6-1-2-3-7

 

Lähtö 5:

7 Nazarethilla ajettiin viimeksi passiivisesti neljännestä sisältä. Kiritilat saadessaan tamma kiri lujaa vaikka joutui loppusuoralla kovasti häirityksikin. Nyt se saa kyytiinsä jälleen Santtu Raitalan ja Nazareth lähtee niin kovaa liikkeelle, että voi seiskaradaltakin ampua keulaan, josta olisi lähellä paluuta voittokantaan. 9 Alice Suttonilta irtoaa terävä kiri oikean juoksun päätteeksi ja sellainen on ysiradalta tiedossakin. 6 The Last Vici on kyvyiltään kova hevonen tähän lähtöön ja Ossi Nurmonen tuo suojattinsa kunnossa radoille. 10 Predator Mick on ottanut omituisia laukkoja viime starteissaan. Ravia polkiessaan Heikki Mikkosen ajokki pystyisi nousemaan korkealle. 1 Don’t Hope With Me saa ykkösradalta loistoreissun ja tauosta huolimatta nouseva tamma on huomioitava ainakin leveämmissä peleissä. 12 Kiara Ale on ollut hyvä viime starteissaan, mutta kaikkien kiertäminen tulisi yllätyksenä.

A) 7-9 B) 6-10-1-12-11-4 C) 2-3-5-8

 

Lähtö 6:

8 Iikori on ollut yksi vuoden positiivisimpia yllättäjiä nousten kaikkien vaikeuksien jälkeen vielä vanhoilla päivillään hirmukuntoon pärjäten T75-tasolla asti ja tienaten tällä kaudella yli 20 000 euroa rahaa. Oulussa se kamppaili kivikovassa lähdössä johtavan rinnalta hyvin neljänneksi ja lyhyemmällä starttivälillä Markus Porokan ajokki lienee nyt entistä terävämpi. Iikori on vapaalta radalta selvästi paras, joten taktiikka lienee selvä eli sillä ajetaan heti eteenpäin ja ori on suurin suosikki viemään nimiinsä Karjalaisen maakunnan mestaruusajon. 6 Myrskyrillä meni kaikki pieleen Kuopion välistartissa ja sen startin saa tyystin unohtaa. Ruuna jatkaa hirmukunnossa ja Ari Karttusen suojatti päässee 40 metrin takamatkasta huolimatta nopeasti keulaan. Iikori tulee todennäköisesti prässäämään aikaisessa vaiheessa ja olisi pieni yllätys mikäli Myrskyri pystyy sen ulkopuolella pitämään loppusuoran taistossa. 10 Dominik jaksaa vielä 14-vuotiaanakin. Se pärjäsi kesällä hyvin T75-lähdöissäkin ja nousee varmuudellaan nytkin totoon, vaikka ei pikkutauon jälkeen aivan parhaimmillaan olisikaan. 

A) 8 B) 6-10 C) 5-4-7-1-3-2

 

Lähtö 7:

11 Hard To Trick on pitänyt ihailtavan hyvin kuntonsa läpi kauden ja starttaa itseoikeutettuna suosikkina lämminveristen Karjalaisen maakunnan mestaruusajoon. Voltin vitosradalta tamma saattaa jäädä alussa joukon hännille, muta Martti Pellikan ajokki on ollut niin hyvä, että kirii sieltäkin voittotaistoon. Nyt vastuskin helpottuu viime startteihin nähden. 7 Detroit Rock Sisu on tulosrivistöään paremmassa tikissä. Viimeksi sillä puolustettiin hurjassa vauhdissa keulaa ja väsyminen oli täysin ymmärrettävää. Toissa kerralla oli mahdoton nousta korkeammalle 08,0-vauhtisessa lopetuksessa. 13 Dancinginthedark lähtee hyvin matkaan ja se voi täräyttää juoksuradalta keulaan asti. 10 Dream Divine menee ennakkotietojen mukaan ilman kenkiä ja se voi tuoda yllättävän paljon lisää terävyyttä. 2 Nope’s Dynamite vaikuttaa paalun kovimmalta. . Jatkuvasti hyviä kirejä tehnyt ruuna ansaitsisi jo kauden avausvoiton, mutta yllätyksenä se tulisi nytkin kovia takamatkalaisia vastaan. 12 Dream Of Celebrity jäi viime startissaan menestyjän näköisenä umpipussiin. Nyt pieneltä tauolta se on arvoitus.

A) 11 B) 7-13-10-2-12-4-1 C) 6-3-9-5-8

 

Lähtö 8:

1 Exuberance ei ole ollut parhaimmillaan viime starteissaan, vaikka viimeksi ennätyksensä menikin. Nyt vastus helpottuu ja ykkösradalta se voi hyvinkin pystyä pitämään keulat. 5 Orlando Knick kuritti viimeksi T75-lähdössä ylivauhtia vetänyttä kärkeä ja karkasi seitsemännestä ulkoa alkaneella kirillään ylivoimavoittoon. Maili ei ole vahvalle ruunalle optimaalisin matka. 3 So Clueless on tehnyt hyvät esitykset pitkän taukonsa jälkeen ja ruuna on nytkin kärkikamppailussa. 8 Kalle Kalas oli voittostarteissaan todella hyvä, mutta viimeksi kehno ja starttaa pieneltä tauolta nyt arvoituksena. 2 Fika oli Teivon välistartissaan ihan sitkeä johtavan rinnalta ja kakkosradalta on tiedossa loistoreissu, parhaimmassa tapauksessa keulassa juoksevan Exuberancen perässä.

A) 1-5 B) 3-8-2 C) 6-7-4

 

Lähtö 9:

4 Il Funny Li on luokaltaan selkeästi lähdön paras hevonen ja normaalina sitä voisi pitää todella isona suosikkina tähän tehtävään. Viimeksi se ei kuitenkaan ollut likikään parhaimmillaan, joten pienellä varauksella Markus Dahlströmin ajokkiin pitää suhtautua. 3 Mercedesbergs kiri viimeksi tarkalla juoksulla pirteästi loppua eikä hävinnyt kuin kahdelle hyvälle. Iikka Nurmonen tuntuu saavan orista hyvin irti ja nytkin se on kärkipäässä. 1 Amour Song on tehnyt hyvät startit Henri Bollströmin ohjastamana ja voittanut molemmilla kerroilla keulasta. Keulajuoksu voi olla nytkin tiedossa, mutta vastus kovenee nyt huomattavan paljon ja voittokulun jatkuminen tulisi ainakin pienenä yllätyksenä. 9 Nancy Beyonce & 11 Silica One ovat kunnossa ja ovat perushevosia ainakin troikan alariveille. 5 Cameleo Press saa nyt kyytiinsä Santtu Raitalan ja uusi kuski saattaa piristää tammaa.

A) 4 B) 3-1-11-9-5 C) 10-6-8-2-7-12

 

Vihjesysteemit:

Toto5 (pieni systeemi)

1. 4 Was Vegaz

2. 1,4,6,7,9,10,12

3. 8 Iikori

4. 7,11

5. 1,5

28 riviä * 0,1e = 2,8 euroa

 

Toto5 (iso systeemi)

1. 4,8

2. 1,4,6,7,9,10,12

3. 8 Iikori

4. 1,2,4,7,10,11,12,13

5. 1,3,5

336 riviä * 0,1e = 33,6 euroa

 

Päivän Duo (pieni)

1. 8 Iikori

2. 7,11

2 yhdistelmää

 

Päivän Duo (iso)

1. 6,8

2. 7,10,11,13

8 yhdistelmää

 

Troikka (Lähtö 7)

1. 7,11

2. 2,7,10,11,13

3. 1,2,4,7,10,11,12,13

48 yhdistelmää * 0,5e = 24 euroa

 

Troikka (lähtö 9)

1. 4

2. 1,3,9,11

3. kaikki hevoset (11 kpl)

40 yhdistelmää * 0,5e = 20 euroa

 

 

Vihjeet: Joni Reinikka

 

Näytä enemmän

Raviurheilu - jännitystä ja unohtumattomia elämyksiä