Harjoitusajo raviradalla

Hiitille tahi hölkälle Linnunlahdelle

Lukaisehan tästä lisätietoa!

Harjoitusajo

Alueemme hevoset ja hevosihmiset ovat tervetulleita harjoitusajoon Joensuun raviradalle. Kesäaikaan pesupaikat ovat käytössä myös ravipäivien ulkopuolella.

Meillä ei ole erillisiä hiittipäiviä, sillä pyrimme pitämään radan aina ajokunnossa ja vain mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme erikseen. Lumien sulaessa kelirikon aikaan kannattaa varautua noin parin viikon jaksoon, jolloin rata ei ole ajokunnossa. Tiedon radan kunnosta saat internetsivuiltamme kohdasta Ravisää tai soittamalla toimistoomme virka-aikana. Muistathan tarkistaa sivujemme tapahtumakalenterista myös mahdolliset poikkeukset radan aukioloajoissa esimerkiksi tapahtumien aikana! Mikäli sinulla on kysyttävää radan kunnosta tai hiittipäivistä, niin olethan yhteydessä raviratamme toimistoon.

Haluamme tarjota mahdolliseen maksuttomaan harjoitusajoon, joten erillistä radankäyttömaksua meillä ei ole. Muistathan kuitenkin, että tämä perustuu myös yhteiseen vastuunkantoon ja Linnunlahden varikkoalueesta ja radasta huolehtimiseen. Kottikärrejä, lapioita ja harjoja löytyy jokaiselta katokselta. Muistathan tyhjentää myös kottikärrit lantalaan (C-katoksen keskellä tai valjastushallien välissä). Siivoathan siis jälkesi niin katokselta kuin pesupaikaltakin aina vieraillessa radallamme. Kiitos!

 

Hiittiajo iltaisin talvikaudella

Linnunlahti tarjoaa mahdollisuuden hiittiajoon pääsääntöisesti keskiviikkoiltaisin. Tällöin ratavalot pidetään päällä ilta-aikaan (n. klo 16 eteenpäin), kunhan hiitille saapumisesta ilmoittaa puhelimitse raviradan toimistoon viimeistään samana päivänä klo 12:00 mennessä. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

"...must on tullut urheiluhullu"