Harjoitusravit

Porukkatreeniä harkkareissa

Juokse sinä humma, kun vain kelit sallii!

Harjoitusraveja järjestetään pääsääntöisesti keväisin ja syksyisin. Pyrimme ilmoittamaan harjoitusravipäivät nettisivuillamme hyvissä ajoin etukäteen, jolloin jokainen voi suunnitella oman kilpailukalenterinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Pidämme kuitenkin aina pienen säävarauksen, jos keli menee ihan mahdottomaksi. Harjoitusravit toteutuvat, kun osallistujia on vähintään 25 valjakkoa.

Harjoitusravien sarjamäärityksessä pyrimme huomioimaan niin aloittelevat valjakot kuin kokeneemmatkin kilpailijat. Yleensä ajamme sarjat 1,20 – 2,00 -kilometrivauhdin väliltä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet saat lähempänä harjoitusravipäivää nettisivuiltamme ja Heppa-järjestelmästä.

Harjoitusraveissa osallistumismaksu on 5 euroa / hevonen. Harjoitusraveihin osallistuvilta valjakoilta vaaditaan hevosen vastuuvakuutus ja voimassa oleva rokotus sekä ohjastajalta voimassa oleva ajolupa sekä turvavarusteet kuten ravikilpailuissakin. Edellytämme kilpailijoilta annetun kilometritavoitevauhdin noudattamista, hyvää urheiluhenkeä ja iloista mieltä.

 

Siivoathan myös jälkesi niin katokselta kuin pesupaikaltakin aina vieraillessa radallamme! Yhteistyössä tämäkin sujuu, kiitos!

 

Harjoitusravit toteutetaan pitkälti talkootyönä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa ja tekemässä ravitapahtumiamme tai tiedät jonkun, joka olisi hyvä täydennys loistavaan porukkaamme, niin olethan yhteydessä raviradan toimistoon.

Nähhään harkkareissa!