Kävijälle

Raviyleisölle

Tervetuloa katsomaan, kannustamaan, pelaamaan, jännittämään, syömään, juomaan ja viihtymään!

Joensuun raveissa yleisöä palvelee useat kahvila- ja ravintolapisteemme. Istumakatsomo on yleisölle avoin ilman sisäänpääsymaksua. Ravintolakatsomoon ravien parhaimmalle näköalapaikalle voi varata pöydän ja nauttia raveista maittavien ruoka-annosten kera. Perheen pienimmät viihtyvät upouudessa lasten Hevosmaailmassa katsomorakennuksen alakerrassa. Totopelipisteet sijaitsevat pääkatsomossa, terassiravintolassa ja tallikahviossa. Pääkatsomon yläkerrassa on myös rahannostomahdollisuus.

 

Päärakennuksen ravintolakatsomo

Ravintolakatsomo palvelee raviyleisöä koko ravien ajan A-oikeuksin. Ravipäivän parhaimmat paikat takaat varaamalla pöydän etukäteen raviradan toimistosta. Myös ravien aikana voi tiedustella vapaita pöytäpaikkoja. Täältä löytyy myös raviradan VIP-katsomo.

Uutuus vuodelle 2018 on raviradan oma pizzauuni, jossa paistamme maukkaat pizzat tilauksen mukaan. Pizzavalikoimassamme  vaihtoehtoina jauheliha, kinkku-ananas, tonnikala, pepperoni, kana, artesaani ja kasvis. Hinnat alkaen 9 euroa.

 

Kahvila ja grilli

Pääkatsomon alakerrassa sijaitsevat myös kahvila- ja grillipisteet. Kahvilassa on myynnissä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa ja useimmissa raveissa myös keittoruoka. Grillipisteellä herkutellaan perinteisten grilliherkkujen lisäksi vaikkapa bataattiranskalaisilla.

 

Terassiravintola

Kesällä 2016 valmistunut uusi terassiravintola palvelee A-oikeuksin ravikävijöitä etenkin lämpimään vuodenaikaan ja suuremmissa tapahtumissa myös ympäri vuoden. Kesäaikaan ravien tunnelmaa pääsee aistimaan myös ulkona terassin puolella. Myös täällä pääsee herkuttelemaan ravimakkaroilla.

 

Tallikahvio

Tallikahvio palvelee kävijöitä ja kilpailijoita varikon puolella sisäänkirjoituksen viereisessä rakennuksessa. Tallikahviossa on myynnissä suolaista ja makeaa kahvileipää sekä lämmintä ruokaa. Olet tervetullut myös varikolle nauttimaan herkullista evästä niin muistathan varikolla liikkuessasi antaa aina tilaa hevosille!

 

Hevosmaailma ja lapsiparkkipalvelu

Joensuun Ravinuoret tarjoavat toimintaa lapsille ja nuorille ravien yhteydessä. Pääkatsomon alakerrassa sijaitsevat junnunurkka ja Hevosmaailma ovat raviyleisön käytössä koko ravien ajan. Vuonna 2017 valmistuneessa Lasten Hevosmaailmassa keppihevosten, traktoreiden ja tallihommien parissa viihtyvät taatusti kaikki perheen nuorisoedustajat. Junnunurkassa ja Hevosmaailmassa leikkivät lapset ovat vanhempien vastuulla. Kaikki viihtyvät, kun jokainen huolehtii leikkien jälkeen tavarat omille paikoilleen. 

Joensuun Ravinuoret tarjoavat maksullista lapsiparkkipalvelua raveissa (pl. lounasravit). Lapsiparkkion auki raveissa 3 tunnin ajan ravien ensimmäisestä lähdöstä alkaen. Lapsen voi jättää hoitoon maksimissaan 2 tunniksi kerrallaan. Hinta on 5 € / h ja maksu suoritetaan raviradan INFO-pisteelle. Lapsiparkkipalvelu on ilmaista ravinuorten jäsenille ja maksun voi tarvittaessa ohittaa todistamalla jäsenyytensä INFO-pisteessä tai ohjaajalle Hevosmaailmassa.

Lue lisää ravinuorten toiminnasta ja lapsiparkkipalvelusta sivuiltamme täältä!

Tervetuloa viihtymään Linnunlahdelle!