Kävijälle

Raviyleisölle

Tervetuloa katsomaan, kannustamaan, pelaamaan, jännittämään, syömään, juomaan ja viihtymään!

Joensuun raveissa yleisöä palvelee useat kahvila- ja ravintolapisteemme. Istumakatsomo on yleisölle avoin ilman sisäänpääsymaksua. Ravintolakatsomoon ravien parhaimmalle näköalapaikalle voi varata pöydän ja nauttia raveista maittavien ruoka-annosten kera. Perheen pienimmät viihtyvät upouudessa lasten Hevosmaailmassa katsomorakennuksen alakerrassa. Totopelipisteet sijaitsevat pääkatsomossa, terassiravintolassa ja tallikahviossa. Pääkatsomon yläkerrassa on myös rahannostomahdollisuus.

 

Päärakennuksen ravintolakatsomo

Ravintolakatsomo palvelee raviyleisöä koko ravien ajan A-oikeuksin. Ravipäivän parhaimmat paikat takaat varaamalla pöydän etukäteen raviradan toimistosta. Myös ravien aikana voi tiedustella vapaita pöytäpaikkoja. Täältä löytyy myös raviradan VIP-katsomo.

 

Kahvila ja grilli

Pääkatsomon alakerrassa sijaitsevat myös kahvila- ja grillipisteet. Kahvilassa on myynnissä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa ja useimmissa raveissa myös keittoruoka. Grillipisteellä herkutellaan perinteisten grilliherkkujen lisäksi vaikkapa bataattiranskalaisilla.

 

Terassiravintola

Kesällä 2016 valmistunut uusi terassiravintola palvelee ravikävijöitä ympäri vuoden A-oikeuksin. Kesäaikaan ravien tunnelmaa pääsee aistimaan myös ulkona terassin puolella. Myös täällä pääsee herkuttelemaan ravimakkaroilla.

 

Tallikahvio

Tallikahvio palvelee kävijöitä ja kilpailijoita varikon puolella sisäänkirjoituksen viereisessä rakennuksessa. Tallikahviossa on myynnissä suolaista ja makeaa kahvileipää sekä lämmintä ruokaa. Olet tervetullut myös varikolle nauttimaan herkullista evästä niin muistathan varikolla liikkuessasi antaa aina tilaa hevosille!

 

Junnunurkka ja Hevosmaailma

Joensuun Ravinuoret tarjoavat toimintaa lapsille ja nuorille ravien yhteydessä. Pääkatsomon alakerrassa sijaitsevat junnunurkka ja Hevosmaailma ovat raviyleisön käytössä koko ravien ajan. Upouudessa Hevosmaailmassa keppihevosten, traktoreiden ja tallihommien parissa viihtyvät taatusti kaikki perheen nuorisoedustajat. Huomioithan, että täällä leikkiessä lapset ovat aina vanhempien vastuulla ja valvonnassa. Kaikki viihtyvät, kun jokainen huolehtii leikkien jälkeen tavarat omille paikoilleen.

Joensuun Ravinuorten heppakerholaisille järjestetään ohjattua toimintaa lähes kaikissa raveissa. Ravinuorten jäseneksi liittyneillä on automaattisesti voimassa oleva tapaturmavakuutus kaikessa kerhotoiminnassamme ja heppakerhossa lapset ovat koulutettujen ohjaajien valvonnassa koko kerhon ajan. Lue lisää Joensuun Ravinuorten sivuilta!

Tervetuloa viihtymään Linnunlahdelle!