Ponikuninkuusravien kilpailijoille

Kilpailijainfoa luvassa kevään edetessä

Tälle sivulle päivitetään infopläjäys ponikunkkareihin eli kavereitten kesken ponkkareihin saapuville kilpailijoille ja heidän taustajoukoilleen. Lisätietoa majoituksista, ponien tallipaikoista ym. luvassa huhtikuun aikana. Pysyhän kuulolla!

Ponien majoitus

Kilpaileville poneille tarjoamme majoitusta keskitetysti Joensuun Raviradan toimiston kautta. Majoitusvaihtoehtoja on jo joitakin tiedossa, ja lisää vaihtoehtoja kartoitetaan parhaillaan. Ponien taustajoukoulle julkaisemme yhteistyökumppaneidemme majoitustarjoukset huhti-toukokuun aikana.

Joensuun Ravirata tarjoaa majoitusta tilavissa ja valoisissa valjastushalleissamme, joissa on yhteensä 24 karsinapaikkaa. Lisäksi C-katoksella on yhteensä 8 karsinallista katosta, joissa ponit voivat majoittua myös yöksi. Raviradalla yöpyville poneille varatut karsinapaikat toimivat myös valjastuskatoksina ravipäivinä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Hinta 15 €/yö.

Varaukset puhelimitse toimistostamme, puh. 010 387 8580!

 

Tarjoa tallipaikka ponille

Joensuuhun saapuvat ponikuninkuusravien kilpailijat kaipaavat poneille ja ihmisille majoituspaikkoja. Onko sinulla juuri sopivasti karsina- ja tarhapaikkoja vapaana elokuussa perjantaista sunnuntaihin 9. - 11.8.2019? Majoitukset koordinoidaan raviradan toimiston kautta, joten ilmoittelethan meille, mikäli sinulla on majapaikkaa tarjota poni- ja/tai ihmiseläimille! Hinnoittelusta sovit suoraan majoittujien kanssa. Kiitos, että olet mukana tekemässä mainiota #meijänponkkarit-tapahtumaa!

 

 

Ponikuninkuusravien säännöt

Ponikuninkuusraveissa noudatetaan Suomen Hippos Ry:n virallisia ravikilpailusääntöjä. Kuninkuus- ja kuningatarkilpailuissa kilpailumatka on ensimmäisenä päivänä 1600 (tai 1640) metriä tasoitusajona p. 2.22,0 + 20 m/1,8 s ja toisena päivänä 2100 (tai 2140) metriä tasoitusajona p. 2.22,0 + 20 m/1,5 s. Ruhtinuus- ja ruhtinatarkilpailuissa kilpailumatka on ensimmäisenä päivänä 1600 (tai 1640) metriä tasoitusajona p. 1.55,0 + 20 m/1,4 s, ja toisena päivänä 2100 (tai 2140) metriä tasoitusajona p. 1.55,0 + 20 m/1,1 s.

Kokonaiskilpailun paremmuus ratkeaa ponien kahdella osamatkalla saavuttamien kokonaisaikojen perusteella. A-kategorian poneissa pienimmän kokonaisajan saavuttanut ori tai ruuna on Ponikuningas ja tamma Ponikuningatar. B-kategorian poneissa pienimmän kokonaisajan saavuttanut ori tai ruuna on Poniruhtinas ja tamma Poniruhtinatar.

 

Poniravikilpailuiden sekä A- ja B-ponien suurkilpailusäännöt löytyvät kokonaisuudessaan Hippoksen sivuilta.

#meijänponkkarit