Ponikuninkuusravien kilpailijoille

Kilpailijainfoa Ponkkareihin saapuville

Tälle sivulle päivitetään infopläjäys ponikunkkareihin eli kavereitten kesken ponkkareihin saapuville kilpailijoille ja heidän taustajoukoilleen sitä mukaa, kun asioita tarkentuu. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ponien ja ihmisten majoituksesta, ponikuninkuusravien kilpailijaohjeet sekä säännöt.

Kilpailusarjat

Sarjat on julkaistu toukokuun 13. päivä ja löytyvät Heppa-järjestelmästä.

 

Ponien majoitus

Kilpaileville poneille tarjoamme majoitusta keskitetysti Joensuun Raviradan toimiston kautta. Majoitusvaihtoehtoja on jo joitakin tiedossa, ja lisää vaihtoehtoja kartoitetaan parhaillaan. Ponien taustajoukoulle julkaisemme yhteistyökumppaneidemme majoitustarjoukset huhti-toukokuun aikana.

Joensuun Ravirata tarjoaa majoitusta tilavissa ja valoisissa valjastushalleissamme, joissa on yhteensä 24 karsinapaikkaa. Lisäksi C-katoksella on yhteensä 8 karsinallista katosta, joissa ponit voivat majoittua myös yöksi. Raviradalla yöpyville poneille varatut karsinapaikat toimivat myös valjastuskatoksina ravipäivinä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Hinta 15 €/yö.

Varaukset puhelimitse toimistostamme, puh. 010 387 8580!

 

Tarjoa tallipaikka ponille

Joensuuhun saapuvat ponikuninkuusravien kilpailijat kaipaavat poneille ja ihmisille majoituspaikkoja. Onko sinulla juuri sopivasti karsina- ja tarhapaikkoja vapaana elokuussa perjantaista sunnuntaihin 9. - 11.8.2019? Majoitukset koordinoidaan raviradan toimiston kautta, joten ilmoittelethan meille, mikäli sinulla on majapaikkaa tarjota poni- ja/tai ihmiseläimille! Hinnoittelusta sovit suoraan majoittujien kanssa. Kiitos, että olet mukana tekemässä mainiota #meijänponkkarit-tapahtumaa!

 

(Poni)ihmisten majoitus

Greenstar Hotel on Ponkkareiden virallinen yhteistyökumppani. Koodilla JNSRAVIT saa internetisvuilta www.greenstar.fi/fi/Varaa tehtävistä varauksista 10 % alennuksen päivän hinnasta.

GreenStar Hotel on ympäristöystävällinen, tasokas ja viihtyisä suomalainen konseptihotelliketju, jossa majoitut viihtyisässä 2+1 hh huoneessa. Joensuun GreenStar Hotel sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, vain vajaan 2 kilometrin päässä Joensuun raviradalta. Lue lisää hotellin internetsivuilta!

 

Ponikuninkuusravien säännöt

Ponikuninkuusraveissa noudatetaan Suomen Hippos Ry:n virallisia ravikilpailusääntöjä. Kuninkuus- ja kuningatarkilpailuissa kilpailumatka on ensimmäisenä päivänä 1600 (tai 1640) metriä tasoitusajona p. 2.22,0 + 20 m/1,8 s ja toisena päivänä 2100 (tai 2140) metriä tasoitusajona p. 2.22,0 + 20 m/1,5 s. Ruhtinuus- ja ruhtinatarkilpailuissa kilpailumatka on ensimmäisenä päivänä 1600 (tai 1640) metriä tasoitusajona p. 1.55,0 + 20 m/1,4 s, ja toisena päivänä 2100 (tai 2140) metriä tasoitusajona p. 1.55,0 + 20 m/1,1 s.

Kokonaiskilpailun paremmuus ratkeaa ponien kahdella osamatkalla saavuttamien kokonaisaikojen perusteella. A-kategorian poneissa pienimmän kokonaisajan saavuttanut ori tai ruuna on Ponikuningas ja tamma Ponikuningatar. B-kategorian poneissa pienimmän kokonaisajan saavuttanut ori tai ruuna on Poniruhtinas ja tamma Poniruhtinatar.

 

Poniravikilpailuiden sekä A- ja B-ponien suurkilpailusäännöt löytyvät kokonaisuudessaan Hippoksen sivuilta.

#meijänponkkarit